Пъзели 67

• 21 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Свършихме състезанието, Ади и Ели са в то10, те ща кажат кой номер точно, ние с Евето и Мими сме 11, 12,
Joy за една бройка.

Браво победителки

# 106
Поздравления за всички наши участнички! Heart Eyes
Видях, че Бухтичка финишираха с време 2:13 ч.-8 място.
adelka не я познавам, но видях в класирането, че са на минутки преди Бухтичка с време 2:11 ч. -7 място

Скрит текст:

# 107
  • София
На всички състезателки браво!

Предпоследният ми, на марката от старите запаси. Почнах и последния "Градина на мечтите", ама е толкова зеленилка, че незнам кога ще го свърша.

Папагали, Cherry Pazzi, 1000 части

# 108
Какво да ви кажа, май предизвиках съдбата като го сложих на корицата Laughing

The Joker
1000 части
Trefl

За състезанието какво да кажа, не разбрахме кога започна Satisfied Чак като видяхме, че другите отварят кутиите Smile Труднично ни беше, твърде много парчета трудни за определяне. Закачихме се за една утешителна награда, което си е прогрес за нас, досега не бяхме взимали със Соня. Така или иначе не съм имала никакви очаквания за повече. Благодаря на всички за подкрепата Hug

# 109
Бухтич , казах ти като се видяхме, че не трябва да спираш да опитваш и да бъдеш постоянна и все някога ще отидеш в челните позиции .
Ето че стана !
Браво на теб и на всички останали от групичката , които успяхте !🔥

Аз пък днес се събудих с мераци да подредя този пъзел, но няма къде и после къде ще го слагам, така че оставам си с мераците .
Просто ми беше интересно какво ли щеше да е..
За групово редене с вас не знам дали е удачно.😆

https://www.ozone.bg/product/p-zel-40-320-el-nezabravimi-disni-momenti-17826/

# 110
If It Rains - Enjoy 1000

# 111
  • Варна
Trefl 1000

# 112
Хайче, ще се разделяш ли с него? От списъка с любимите ми е

# 113
  • Варна
Още не съм решила, но тия дни нали ще пращам оня големия заедно с куп лепила за София, така че мога да ти го пратя за нареждане, а по някое време ще ми го върнеш Simple Smile

# 114
Добре, благодаря ти. Прати го, ако решиш, че го продаваш, ще ти пратя парички, ако ли не - ще ти го върна обратно.

# 115
  • София
Вчера беше голяма емоция, на косъм бяхме от наградите ама каквото такова. Днес разпуснах с един пъзел от Весето, находка от Испания

А този заминава да си търсят нова къща

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 16:23 от евето

# 116
  • София
Как сте се разработили всички, човек срам да го хване Grinning
Да не остана по-назад,  Gibsons 1000

# 117
  • Тополовград
  cherry pizzicato.

# 118
Поизмъчи ме това момче...

# 119
Magical Fairies
500 части
Ravensburger

Знаете ли, че имам нови линкове. Вече май ще трябва често, често да ги сменям или да измисля нещо друго.
Това ми е цялата галерия - https://airtable.com/appHxZtyuOmvHQf4Z/shrk577MKl4cPsPhi
А тук са тези, които няма да задържам - https://airtable.com/appHxZtyuOmvHQf4Z/shrEfK0qyoz4ClxJk

Общи условия

Активация на акаунт