Пъзели 67

• 21 834
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Доста синьо😅
Сега с какво ще продължаваш?

Да покажа няколко от предните дни
Jumbo, 1000 части

И малко детски

# 136
Сега с какво ще продължаваш?
Това е проблемът, не знам Sad

Реди ми се нещо аналогично, но различно, обаче такова няма. Имам 2Х3000, както и известно количество 2-хилядници. Може би точно сега им е времето да ги мятам...ще видим.

# 137
Бухтичка, браво, че си го завършила, никак не е лесен. Чакаме да го видим в цялата му прелест.
 Като прочетох, че го предлагаш много се замислих, но голям проблем ми е мястото, а разделен на по-малко части се губи смисъла и не е никакво предизвикателство.
Някой ден, когато успея да убедя ММ да ми построи пристройка само за пъзели, други освен големи няма да редя, но за сега са мираж. Satisfied

Да покажа и аз с какво се забавлявах тези дни, с любезното съдействие на Евето, за което съм й сърдечно благодарна. Yellow Heart
Като семки са тези Джелини, започнеш ли - не можеш да спреш, истинско удоволствие бяха и двата.

Gelini Challenge
Ravensburger 1000

Gelini Pier Party
Ravensburger 1200

Втория свети в тъмното и то жестоко.
Скрит текст:

# 138
  • София
Адииии пречупи се за челънджите Simple Smile
Джелита са супер.
Аз си получих едно кашонче от NalSi и понеже нямам къде да ги скрия в нас оформихме фън шуито в кабинета ни

# 139

Нареден за три дни ,първият ми пъзел през живота .
Редя и четирите сезона , но той ми е малко по - сложен , че нямам удобно място за нареждане .
И едно питане .. Все още нямам възможност да му сложа рамка на тоя пъзел . Искам да го наредя на нещо след което да го залепя за стената със самозалепващо . Дали и да не сложа фолио от горе за да не се праши . За известно време . Новак съм и малко ми е сложно лепенето .

# 140
Като прочетох, че го предлагаш много се замислих, но голям проблем ми е мястото, а разделен на по-малко части се губи смисъла и не е никакво предизвикателство.
А ти как искаш да го наредиш, всичките части смесено или как? Аз си ги редих на постелката до 3000 части отделните пликове и ми се събират идеално.
Даже последно мерих, че май на въпросната подложка ще мога да събера 1 част от 40К на Равенсбургер и ако се жертвам да редя на земята може би ще е възможно Smile

Джелитата и на мен ми изглеждат точно толкова приятни. Вчера като си гледах 2-хилядниците и на мен тъкмо ми влязоха пак в полезрението. Имам само 2, но може би е време да се хвана да ги наредя най-сетне Smile

Northern Lights in Tromsø, Norway
500 части
Ravensburger

С благодарности към Евето HugHeart Един пъзел на границата между трудното и лесното, но не се появи на световното, а като цяло ми беше симпатичен.

# 141
  • Тополовград

Cobble Hill.

# 142
  • София
Озон започнаха да качват намаления за ЧП. Несериозна работа засега.
Но пък какъв пъзел видях. Не, че ще се престраша да го редя. И един Зозовил за Зори има.

https://www.ozone.bg/product/pazel-heye-ot-1000-chasti-sycamore-gap/

# 143
  • Варна
Намятала съм в количката и чакам заплата на 20-ти! Дано не свърши нещо междувременно...

# 144
Бухтичка, точно така си го мислех, но имам място най-много до 2000 части. 3000 редя само лятото когато детето е на лагер и ММ командировка и съм сама цяла седмица вкъщи, за да мога да разпъна и заема кухненската маса. При това положение ще го редя близо 3-4 години, а и място за съхранение на готовите части трудно се намира.

Хвърлих и аз едно око на намаленията в озон и очаквано пак се излагат. Добре, че поръчах няколко черита вчера с кода за отстъпка от състезанието, че днес са намалени само с 10% и щях да съм прецакана Smiley

# 145
  • София
Аз още не съм гледала Simple Smile ще отида на работа и ще огледам. Хайче дай какво си намятала, ако го имам ще ти го метна Simple Smile

# 146
Момичета дали мога да залепя готов пъзел на кашон ? Дали ще се побере в рамката после ?

# 147
Нещо не съм очарована от намаленията в Озон...

Enjoy, 1000 части 🐱

Heye, 1000 части🐱

# 148
Пас съм и аз, мога да си харесам разни неща, но нямам нужда в момента.

Boathouses in Smogen, Sweden
500 части
Ravensburger

Благодарности към Евето HugHeart Много приятно пъзелче е това, чак се чудя дали да не си го купя да си го имам Grinning

# 149
  • София
Бухтич искаш ли да видя дали го пазя този, защото ще си запазя този от Световното.
Дотук от черния петък си харесах само един!!! пъзел

Общи условия

Активация на акаунт