Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 812
  • 343
  •   1
Отговори
# 150
Има ги вече В http://DMCA-removal-from-Google на 19 серия

# 151
  • ES
Нищо няма да стане със сватбата на Габи и кмета. Нали самата тя се е изпуснала, че героинята и пак се събира с Карлос.
А Бри я няма защото ражда, артистката де.

# 152
Супер епизод, гледах го вчера. Радвам се, че се провали сватбата на Сюзън и Иън, дано се събере с Майк. Heart Eyes
Том още ме дразни, а Линет явно си хареса новия управител. Laughing
Жал ми стана за бабката, според мен не е убила тя мъжа си. newsm78 Но ще се разбере следващата серия сигурно.
Нещата между Габи и кмета станаха доста сериозни, интересно какво ли ще излезе... Grinning
Бри доста време я няма вече, някой знае ли кога ще се връща? Rolling Eyes И дъщерята на Сюзън не я дават, сигурно ще има някаква интрига по нататък и с нея..
И мен Том много ме дразни.Вместо да се радва ,че ресторанта върви добре, че жена му съвсем сама се справя- той пици ще печем само.Пълен глупак.Ленет определено ще има вземане - даване с новия управител.Видяхте ли как се гледаха докато той и наливаше вино.Мисля ,че това ще бъде любовната история в новия сезон.Както и мистерията ще бъде около бабата.Мен тя много ме кефи.
А си знаех ,че Карлос още обича Габи.Дано да си я върне.Не ми харесват като двойка с този белокоско.
Сюзън най вероятно ще се върне при Майк.И не мисля,че ще видим Бри до края на сезона.

# 153
Жал ми стана за Карлос ... надяваше се да се съберат с Габи, а тя каква новина му поднесе. За бабката се надявам да не е виновна, че е симпатяга, и доста помагаше на Линет. Последната май ще се влюби в новия готвач, нещо взе да се поглежда по- често в огледалото. Дали ще изневери на Том? 80% съм сигурна.

# 154
Излезе новият епизод!! В арената го има. Simple Smile

# 155
  • Бургас
О, да гледах го! Готин! Много ми хареса!

# 156
# 157
Иън си тръгна!! newsm44 Иън си тръгна! newsm44

Жал ми стана за Карлос, Габи е много гадна понякога. Crossing Arms Но като знам, че ще се съберат, по-лесно го приемам. Grinning

Хубаво, че се изясни какво е станало с мъжа на бабката, много ме кефи тая жена, има страхотен глас... Crazy Mr. Green

# 158
Ох кажете по подробно какво стана.Утре няма да мога да гледам.Ще трябва да чакам до сряда през ноща. Sad

# 159
Обичам го това сериалче!
Накратко - Йън разбра, че Сюзън обича повече майк от него и си тръгна, но на сутринта и Майк се беше изнесъл нанякъде. Къде ще го издирва сега Сюзън не знам ...
Бабката се оказа, че не е убила мъжа си, бил си умрял сам, само че завещал всичко на бившата си жена, не на нашта бабка и тя за да  не загуби всичко го замръзила.
Габи ревнува от Иди... но в крайна сметка разбра, че Карлос още я обича, остава и тя да осъзнае, че още го обича.
 Линет нещо много взе да си пада по новия готвач,  дъщерята на Том я надуши и го светна по въпроса ... интересното тепърва предстои. Mr. Green

# 160
Много ти благодаря Ted_cat.Бабката много ме кефи и не ми се искаше да е виновна.

# 161
Аз пак да добавя линк към 20-та серия в Мининова !

BTW, Честит рожден ден, Serendipitybouquet

# 162
  • Paris
Моля ви за суб!
И от мен Честит рожден ден на Serendipity! Бъди жива и здрава!!

# 163
а суб да знаете кога ще има newsm78
честит рожден ден Serendipity smile3525 hbday пожелавам ти много усмивки,здраве и любов  bouquet

# 164
Мерси много на всички за хубавите пожелания! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт