Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 821
  • 343
  •   1
Отговори
# 120
  • Boston, MA
Серията беше интересна. Според мен Сюзън  и Иън няма да стигнат до сватба. С неговата ревност и след целувката с Майк...
Много ми е жал за Линет, тоя нейния Том е голям мухльо ooooh! Само мрънка и е вечно недоволен. Чудя се дали няма да се заформи някой триъгълник заедно с новия служител на пицарията. Изглежда доста добре Flutter
Карлос и Иди бяха много смешни, ама според мен не са един за друг.

Уф, не гледах серията. Дайте още нещо.

Не мисля, че Том е мухльо, просто Линет е един тип жена, която обича да е директор на всичко, вкл. в семейството. Моята шефка е точно такава.

Да се запиша в разрез с всеобщото мнение, че Майк жестоко ме дразни. Иън ме кефи. Но всъщност и Сюзън жестоко ме дразни (добрите намерения не оправдават празноглавие), така че да се взимат с Майк и да ги разкарват от сериала.  Joy

Карлос също ми е любим.

# 121
Много яка серийка.
И мен ме дразни Сюзън. Гадно е да се целува с единия и след минути с другият. Като е влюбена в Майк, не мога да разбера кво се куми.
А Карлос ми е любимец, ама Иди не ме кефи. А Габи с тоя дърт мухльо. Как може да е с него след като е имала Карлос newsm78
Том супер много ме издразни, а новият готвач ми се струва, че ще има флирт с Линет. Изглежда готин Grinning
Ех, още колко мога да обсъждам, нямам търпение за следващата серия.

# 122
Ех, че хубава серийка  Laughing
Много се радвам, че Карлос и Иди се събраха, много са ми сладки заедно.
Малко не очаквах бабето да си държи мъжа във фризера  Shocked Дали го е убила  newsm78 Или пък просто си го е прибрала на съхранение във фризера, защото не може да се раздели с него  Joy
То в този филм, тъкмо се справят с едно куку и се появи ново   Crazy

# 123
някой няма ли да качи субтитрите на 18та серия в subs.unacs, че арена не ме допуска за регистрация?

# 124
Много яка сериика  Laughing
Бабката ли го е утрепала, или само си го е замразила  newsm78

Според мен просто много си го е обичала. Laughing

# 125
А дядката изглеждаше прясно замръзен ...пък тя е вдовица от доста години. Да не си го размръзява переодично  Joy

# 126
  • Canada
Много готина серийка...
Новият готвач не ви ли прилича малко на Том?
Йън определено ще изгуби Сюзън с тази ревност, пък и аз съм за Майк и Сюзън Peace

# 127
  • Бургас
Преди няколко серии, когато Том и Линет празнуваха годишнината си, Линет беше много изморена и не й се ходеше никъде. И тогава бабката я убеждаваше да се мобилизира, да се стегне и да се радва, че мъжът й иска да я изненада и й разказа, че нейният мъж за последната им годишнина й подарил прахосмукачка. 2 седмици след това починал и тя дори не заплакала за него. 
Но пък може и да му е помогнала да почине  Twisted Evil ...

А мен Том ме дразни много много отдавна. Откакто обаче я изправи пред целия персонал на пицарията да й се прави на мъж и да си вдига акциите за нейна сметка, като го видя и ме обзема ярост. Още от първия ден в пицарията си мисля, че Линет не я виждам дълго време там. Тъй като не успя да напусне навреме, сега стискам палци поне да стане нещо с новия управител.

# 128
Определено смятам, че бабето е помогнала на мъжа си да "почине". С погледа, който метна на Том, когато й се лигавеше за това и онова, определено сякаш му казваше "внимавай, защото знам как да те оправя".

# 129
  • Paris
Определено може да очакваме заигравка между Линет и управителчето, на което аз лично много бих се кефила, щото Том вече прекалява.
За бабето мисля, че просто го е замразила от любов дедото. Да му се радва всеки ден.

# 130
я ме светнете,моля,коя е последната серия - 16,17 или 18 newsm78
сори за въпроса,ама аз изтеглих тази от 08.04. - мисля,че е 17,а има ли следващи и пак ли са в Арена?

# 131
  • София
Последната е 18, има я в арена.

# 132
Съпругът на  бабата се казваше Гилбърт и тя беше казала ,че той много и изневерявал.Нищо чудно да го е убила.
Много ще се радвам да стане нещо между Ленет и новия менаджер. Този Том прекалява- първо я прати нея на работа, след това и сервира извън брачното дете, после тя дори трябваше да се грижи за него и да му търпи номерата.Прие тъпата му идея за ресторант и дори си заряза работата за да сервира.Мисля ,че е крайно време да му бие шута.
Аз все още тая надежда Габи и Карлос да се съберат, макар че изгледи за това няма.Ама Карлос с Иди някак си не мога да ги приема.
Някой знае ли кога започва новия сезон?

# 133
  • Mediterraneo
Последната е 18, има я в арена.

А субтитри? Още няма в Унакс-а...

# 134
 newsm78 newsm78 newsm78
А субтитри? Още няма в Унакс-а...

А какво ще кажеш за : Whistling
Айде пак мене ще черпите!
Към торента в Арената са качени субтитри - http://DMCA-removal-from-Google//details.php?id=72352
В http://DMCA-removal-from-Google ги има и вече изгледах серийката.Типът" Линет" ми е толкова добре познат...жалко,че най-свестните жени се хващат на тази въдица.Накрая получават тиквен венец за всеотдайността си.

Общи условия

Активация на акаунт