Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 802
  • 343
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Аз пък ги видях Рик в кадрите за следващия епизод. Така че засега е тук. Освен това имаше кадър на Линет и Том в докторски кабинет - Линет явно има някаква сериозна болест - малко тъпо ми се вижда след операцията на Том, но ще видим какво точно са измислили сценаристите.
Чудя се защо зарязаха историята на бременната Даниел и Остин? newsm78 Странно се получи някак си - неестествено. Вярно че Марша Крос е в майчинство, но можеше да измислят нещо...

# 197
  • Sofia
Тази серия ми дойде точно навреме, много ревах и аз...Линет си обича Том, но въпроса е, че той вече я приема за даденост, няма тръпка, на нея и е ясно, че оттук натакък винаги ще е така. А на нея и трябва някой, който като Рик да и каже колко е хубава, колко е младолика и секси..Да я съживи...Напълно я разбирам...
За останалите - много ме кефи "спънатата". Винаги свежа, дори когато и е тежко.
Габриел малко ме дразни напоследък, егати егоистичната кучка...
Иди - въпреки, че се прави на много силна, всъщност и тя има нужда от любов и мъж на място до себе си...

# 198
  • София
и на мен Сюзън ми е любимка. всички са готини, но тя ми е най.
след това харесвам червенокоска (ех, каква домакиня е), после линет, габи ми е най-далечна, и по визия и по характер. но са много сладки и 4те. страхотно сериалче.

от мъжете, карлос се преобрази много от началото досега, майк е готин много, том най-малко ме кефи, малко е и под чепик, та затова не може да се покаже докрай на какво е способен, но линет е силна жена и това е очаквано до голяма степен.

даниел замина надалеч да роди, това е ясно, а остин няма ли да се завърне при джули  newsm78 и да й признае....

# 199
Момичета, макар и със закъснение, записвам се и аз във вашата тема  Grinning Днес изгледах до 21-ви епизод на третия сезон и исках да ви питам като по-запознати - има ли още серии от този сезон? Не ми стоеше като край на сезона.
И ако да, кога ще излязат?
Благодаря!  Hug

# 200
Мисля,че довечера ще е последната или да има още най-много една

# 201
Днес има епизод и следващата неделя, когато се връща и Бри. Crazy

69. What Would We Do Without You?
First aired: 5/13/2007    Production Code: 322

Lynette's health may be in jeopardy as Wisteria Lane's residents gossip over Gaby's wedding and an impending engagement

70. Getting Married Today
First aired: 5/20/2007    Production Code: 323

Bree and Orson return to Wisteria Lane for Gaby and Victor's fairy tale wedding, and a surprise wedding takes place in an unexpected location.

Сигурно втората, неочаквана сватба, ще е на Майк и Сюзън. Simple Smile

# 202
  • Торонто/Сливен
Тук вече даваха промото на последната серия и там показаха как Сюзън кани Габи на сватбата си и Габи и каза, че няма да може да отиде заради своята си сватба. Тайнствената сватба е на някой друг.

# 203
  • София
да не би иди да се жени??

# 204
  • Торонто/Сливен
да не би иди да се жени??

И аз това си помислих, но пък сякаш не ми се вярва много Карлос да се откаже от Габи оженвайки се за Иди. Thinking Ще видим. Simple Smile

# 205
  • Бургас
22 серия е в Арена.

# 206
Ako Том беше на мястото на Линет,веднага щеше да си каже:"Заради тая си напуснах престижната,високоплатена работа,сега готвя и чистя в кръчмата,като че не ми стигат децата и къщата" и е готов за свалка.Да видим дали саможертвата на Линет си е заслужавала,но много ме съмнява...

# 207
  • София
lilac, aз мисля, че линет си обича сем-вото и мъжа, но просто й идва в повече всичко и затова си намери отдушник. не че има бъдеще с рик. всичко беше на закачка, която свърши зле, защото ням а бъдеще. ако имаше, линет щеше да му скочи и готово, а тя се разкая и дори прибегна до най-крайната мярка - да го освободи.

# 208
О,не,нямах предвид "бъдеще с Рик",а само приятен момент да бъде жена и себе си.А не кравата-рекордьорка и бавачка на 6(+ Том и осиновеното саботьорче)

# 209
уф,много ми стана кофти за Линет.....то не стига другото/дузина деца,съпруг-идиот,яко бачкане и тн/,а сега пък това...тия сценаристи нямат ли сърца?! Sad

Общи условия

Активация на акаунт