Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 806
  • 343
  •   1
Отговори
# 210
  • ES
Има ли вече субтитри за 22 серия

# 211
# 212
  • София
хареса ми тази серия, нали става дума за сватби Simple Smile) много са готини майк и сюзън, ееееех, този майк, хубав мъж  Flutter

# 213
Има ли вече субтитри за 22 серия
Май че не никъде не откривам.

# 214
А субтитри за 21-ва серия има ли някъде?
е, не разбрахте ли досега, че субтитрите излизат поне 2-3 дни след филма? всяка седмица има запитвне на другия ден за субтитри.
Hug

# 215
# 216
Тези сценаристи милост нямат към Ленет. Сега пък е болна.

# 217
В предната серия ми стана много мъчно за Линет, когато след като си тръгна гл. готвач, в който беше влюбена, тя влезе в банята, пусна водата, за да не се чува като плаче и положи зверски усилия за да не мисли повече за НЕГО....  Wink

Много истински го бяха направили този кадър, много....  Wink

Тази вечер ще гледаме и новата серия....

# 218
 22 епизод със субтитри от Замунда http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=86775

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 20:05 от Ramada

# 219
  • София
kotka, за момент помислих, че 23 е излязла, еееех, шеметно се въртят сериите, дори старите по фокс не ми писват да гледам.... много добро сериалче.

# 220
Наистина много й се струпа на Линет. Но не ми се вярва да се окаже болна от рак. Confused
Радвам се за Сюзън и Майк, сега остана Габи и Карлос да се съберат. Heart Eyes Но малко ще ми е мъчно за Иди, колкото и да е манипулативна, винаги ми е била симпатична... Crazy
Нямам търпение да се върне Бри в следващия епизод!! Flutter

# 221
За мен е много изкуствено да я разболеят от рак. Но предполагам, че ще се разбере чак следващия сезон. А сега като събраха Майк и Сюзън, какво ще стане с драмата? Thinking

# 222
следващият епизод ли  ще е последен за сезона/?

# 223
следващият епизод ли  ще е последен за сезона/?

да 1 час епизод

# 224

Понеделник е скоро, нямам търпение!! Crazy
И още се чудя коя ще е изненадващата сватба. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт