Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 811
  • 343
  •   1
Отговори
# 165
http://DMCA-removal-from-Google//details.php?id=73320  в арената вече има субтитри за 20 епизод,приятно гледане на всички  Party

# 166
  • Пловдив
http://DMCA-removal-from-Google//details.php?id=73320  в арената вече има субтитри за 20 епизод,приятно гледане на всички  Party

Много се зарибих с този филм  Simple Smile,следващата 21-ва серия излезнала ли е?

# 167
В неделя.

# 168
Не можах да се сдържа и прочетох какво ще се случи в следващите епизоди Blush http://www.tv.com/desperate-housewives/show/24641/episode_guide. … opdown;dropdown;2

Нямам търпение да видя какво ще се случи до края на сезона. Laughing

# 169
ууу, как можа да го постнеш тоя линк  Joy
сега се изкушавам да прочета  Twisted Evil  Laughing

п.с. е, прочетох...добре, че не е кой знае колко обширно съмърито   Simple Smile

# 170
Марче, аз си направих сметката Wink Инфото само зарибява, не казва всичко Simple Smile

# 171
Ще кажете ли на тези които не знаят английски а искат да разберат какво ще стане  Embarassed Embarassed

# 172
Момичета, голяма фенка съм на сериала, но не съм влизала в темата ви от страх да не разбера какво се случва  Laughing

Исках само да ви кажа една клюка: не знам какво се случва с героя му, но Йънг, тоест Дъгрей Скот, е в момента в българия и снима филм!!! Един моя приятел работи с тях и ми разказа, че той е сгоден за Клер Форлани (Да срещнеш Джо Блек с Брад Пит), която също била за кратко в София, и е много симпатичен  Wink Както се вижда и в нашия сериал  Grinning

# 173
  • Торонто/Сливен

Няма да ти се наложи да чакаш дълго - sеаson finale e другата неделя, 13 май. Simple Smile

# 174

Няма да ти се наложи да чакаш дълго - sеаson finale e другата неделя, 13 май. Simple Smile

мммм...това от една страна не е много хубаво...Кой знае кога ще излезе нов сезон - сигурно чак наесен. Confused

# 175

на 20 май е последният епизод Simple Smile

# 176
  • Paris
Момичета, голяма фенка съм на сериала, но не съм влизала в темата ви от страх да не разбера какво се случва  Laughing

Исках само да ви кажа една клюка: не знам какво се случва с героя му, но Йънг, тоест Дъгрей Скот, е в момента в българия и снима филм!!! Един моя приятел работи с тях и ми разказа, че той е сгоден за Клер Форлани (Да срещнеш Джо Блек с Брад Пит), която също била за кратко в София, и е много симпатичен  Wink Както се вижда и в нашия сериал  Grinning
Верно ли е това за Клер? Тя е невероятно красива жена, но и него си го бива Peace

# 177

мммм...това от една страна не е много хубаво...Кой знае кога ще излезе нов сезон - сигурно чак наесен. Confused
Винаги края на Ноември или началото на Декември пускат новия сезон.при нас обаче почва по телевизията една средата на януари.

# 178
Айде на 21-ва серия - в мининова и замунда!

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 18:53 от els

# 179
  • Пловдив
А субтитри за 21-ва серия има ли някъде?

Общи условия

Активация на акаунт