Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 831
  • 343
  •   1
Отговори
# 180
А субтитри за 21-ва серия има ли някъде?
е, не разбрахте ли досега, че субтитрите излизат поне 2-3 дни след филма? всяка седмица има запитвне на другия ден за субтитри.

# 181
Оле, че съм отвеяна, съвсем забравих, че днес излиза нов епизод! ooooh!
Утре ще се гледа явно, някой изгледа ли го вече? Grinning

# 182

Много беше интересен ,за всеки  имаше по нещо -Линет и новият шеф готвач, Сюзан и Майк, Иди и Карлос , Габи и бъдещият кмет   Mr. Green

Къде е Бри? Тя ми е една от любимките. Дано скоро да се върне.

# 183
Нали беше бременна в реалния живот и сценаристите я пратиха на сватбено пътешествие. Ама ще се появи преди края на сезона.Ще се върне за сватбата на Габриел.

# 184
да, личи си,че сезонът отивва към края...много развръзки наведнъж.

# 185
  • Бургас
Въпреки че бях сигурна, че така ще стане с Линет, много ми домъчня за нея. Направо преживявам момента с нея.
Изобщо, много се зарибих с този сериал, отдавна не ми се беше случвало.

# 186
Въпреки че бях сигурна, че така ще стане с Линет, много ми домъчня за нея. Направо преживявам момента с нея.
Изобщо, много се зарибих с този сериал, отдавна не ми се беше случвало.

горката, тя дори не можа да си го изживее- има мнооого такива нещастни жени .

# 187
  • София
много тъжна серия, бееее Sad, това за линет особено... ама така става, и не само на филм... ех, ще липсва сериалчето, докато излезе другият сезон..

# 188
subs за Desperate Housewives S03E21 HDTV XviD NoTV версията Wink

# 189
И аз да кажа за Линет - много ме трогна историята, някакси го съпреживях с нея...Особено близо до мен беше моментът, когато тя се затвори в банята, пусна водата, само и само Том да не чуе как плаче... Sad
А също и като каза на онзи "А аз не мога нищо да ти дам, аз само взимам!"
Не мисля, че Том е за нея...Но пък едва ли ще се разделят, имат 4 деца и не знам сценаристите как ще го измислят.
Габриел ме издразни малко с цялата тая драма с полицая, но пък си е в нейния стил. А политикът също не ме кефи.
Сюзън и Майк много готино се намериха.
Айде, чакам другата серия  Laughing

# 190
да, личи си,че сезонът отивва към края...много развръзки наведнъж.
Да, сега в неделя ще е последната серия от този сезон.

# 191
  • Paris
Не знаех, че толкова скоро свършва сезона. Ще ми липсва много! А колкото до Линет не мисля, че някога ще напусне Том, твърде отговорна е и жертва себе си в името на семейството. Което донякъде е жалко Cry

# 192
Мъчно ми стана за Линет  Cry (бтв, и за мене си) , ама бях убедена, че ще стане така - тя няма да си рискува семейството никога, отговорна е към хората, кото обича и я обичат. А и все пак си мисля, че не е престанала да обича Том, просто имат нужда от "съживяване".

А Сюзън просто изби рибата със съчетанието тревисто зелено яке и бонбонено розова раничка! hahaha

# 193
  • Boston, MA

Няма да ти се наложи да чакаш дълго - sеаson finale e другата неделя, 13 май. Simple Smile

мммм...това от една страна не е много хубаво...Кой знае кога ще излезе нов сезон - сигурно чак наесен. Confused
Винаги края на Ноември или началото на Декември пускат новия сезон.при нас обаче почва по телевизията една средата на януари.

Края на септември обикновено започват новите сезони.

# 194
  • Бургас
И аз да кажа за Линет - много ме трогна историята, някакси го съпреживях с нея...Особено близо до мен беше моментът, когато тя се затвори в банята, пусна водата, само и само Том да не чуе как плаче... Sad
А също и като каза на онзи "А аз не мога нищо да ти дам, аз само взимам!"
Не мисля, че Том е за нея...Но пък едва ли ще се разделят, имат 4 деца и не знам сценаристите как ще го измислят.
Габриел ме издразни малко с цялата тая драма с полицая, но пък си е в нейния стил. А политикът също не ме кефи.
Сюзън и Майк много готино се намериха.
Айде, чакам другата серия  Laughing

Мисля, че вече са го измислили. Бас държа, че Рик няма да се появи повече във филма.  Линет ще го превъзмогне, дори и да не го забрави. Мися, че в екипа на сценаристите има много добри психолози.

Общи условия

Активация на акаунт