Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 801
  • 343
  •   1
Отговори
# 225
И още се чудя коя ще е изненадващата сватба. newsm78

И аз се чудя - Майк и Сюзън е много очевидно, трябва да е нещо по-шокиращо, но кой  newsm78
Даниел и Остин? Карлос и Иди (не ми се вярва). Хрумна ми, че може Габи да се омъжи за Карлос, вместо за Виктор Simple Smile - супер край ще е.

# 226
Това хапче което Иди взе беше контрацептив , нали така? Поне на мен ми се видя да е такова.Което значи , че тя лъже Карлос за бебето.

# 227
Това хапче което Иди взе беше контрацептив , нали така? Поне на мен ми се видя да е такова.Което значи , че тя лъже Карлос за бебето.

Аха..За да продължат повече време с опитите, не знам и аз на какво се надява...

# 228
има ли вече 23 ти епизод някъде.вчера гледах 3-4 епизода до 22ри и ми стана много кофти за Линет.мъжът и е пълен идиот.кажете какво става по-нататък,защото не знам дали ще мога да го изтегля.

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 12:34 от bubi0909

# 229
Боже колко сте напред с материала  ooooh!
миналата седмица след 3дневни мъки успях да си сваля 1 и 2 сезон от Замунда и сега ги гледам.
Стигнах до 16епизод на 1 сезон и много,много се кефя.
Сериалът е трепач   Peace
  bouquet

# 230
Ето тук намерих нещо интересно:
http://abc.go.com/primetime/desperate/gallery/114.html?photo=3

# 231
Това е от предишните сезони.

# 232
Ааааааааа  Naughty
има си съвсем малко прозорче над снимкие и ка цъкнеш на него излиза и 3-ти сезон  Hug

# 233
lilac, aз мисля, че линет си обича сем-вото и мъжа, но просто й идва в повече всичко и затова си намери отдушник. не че има бъдеще с рик. всичко беше на закачка, която свърши зле, защото ням а бъдеще. ако имаше, линет щеше да му скочи и готово, а тя се разкая и дори прибегна до най-крайната мярка - да го освободи.

В живота често става така..Не можеш да имаш всичко, все пак....

И аз съм в чакане на новата серия..Последна за сезона, за съжаление  Tired

# 234

Аха..За да продължат повече време с опитите, не знам и аз на какво се надява...

Според мен се надява да не забременее Simple Smile. Сигурно не й се ражда пак, но иска Карлос за себе си - и чрез дете е единствен начин да го манипулира. Нали Габи не може да има вече деца.

# 235
# 236
  • София
leleeeeeeee, чак такава развръзка не очаквах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 237
от мининова
хайде сега някой да попита и за субтитри:-)

# 238
  • София
Много луда серия и гаден финал....

# 239
Може ли някой да разкаже как приключи?

Общи условия

Активация на акаунт