Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 278
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 15
Майолка, само ако знаеш колко много се зарадвах за татко ти. Много години заедно да имате.
Ал, благодаря ти за новата тема и в пъти повече за куража, който ми даде когато се чухме.
Обичам Коледа, много ми е семейно това време от годината. Няма да си купя диорското червило. Още не съм сигурна ще бъда ли част от фирмените партита. Но съм вече с подписан договор за новата работа и  с официално предизвестие към сегашния ми работодател. От всичко, което си казахме най-хубаво ми прозвуча - няма да те спирам щом е по-добро за теб. Дали е така предстои да видим. Тепърва ще попълвам гардероба си с офис кежуал наличности.
Харпа, ще те помоля да споделиш рецептата за меденките.
Подаръците не съм ги измислила. Но до седмица, две ще изкарам елхата и ще сменя бялото вино с червено. 🍷

# 16
  • Берлин
Ал, благодаря за труда.
Аз съм готова с подаръците. Обичам зимните празници,а най-голяма радост ми е да правя другите щастливи. Мисля много, не жаля средства и време, опаковам с много внимание. Абеее, подаръци ми дай да правя. Вчера пратих всичко към Бг. Тази година цялата група на коледно СПА и се прибираме за нова година. В събота заминавам за Бг /обещах на мама да се прибирам по-често, защото има нужда от мен и физически/.
Сиска, аз съм луд фен на ТФ и имам само 2 липсващи парфюма в колекцията. Непоискан съвет, но...черешата започва сладко и сочно, но умира след 20 минути, един от най-слабите парфюми на бранда.
Майолка, знаех си, че всичко ще е наред ❤️
Някак ми е сдухано напоследък, не ми се пише, но чета и лайквам, когато мога. То като ми видите семплия маникюр, ясно е на какъв хал съм

Някак си притихнах и загубих вкуса си към живота. И това ще мине де.

# 17
  • Бургас/Пз
Ал, благодаря за новата тема. Дано в нея няма подобни на последните страници на старата. Понякога чета и не вярвам на написаното от някои хора. Но свят шарен и широк.
Тази седмица ми е доста натоварено, а и застудяването хич не ми се отразява добре. Днес облякох за първи път бежовото яке, което купих от Бест Сикрет в края на пролетта. Много съм доволна, страхотно е и е супер удобно. С бели дънки и светли боти много ми хареса как се получи.

# 18
Мерси за темата. Ал….
О и замирисва на подаръци! Обичам да правя подаръци!
Майола, само не казвай, че си била днес на полета Сф - Heathrow!
Аз кaцнах от Прага в 19.30 и видях, че следваше полет от Сф.
Дано вече има коледните метални кутии с бисквити в Английско! До преди 1-2 години пътувах често до тук и носех все на децата. Най-доброто ми попадение е от преди 7-8 години една с балерина мисля танцуваща… абе нещо танцуваше на кутията.
За 3-4 дена по работа и после в провинцията за ден да се видя със старата тайфа!
Пробвах едно Диорско с глитер и плум ефект - не беше добро.
В Неделя сутрин на Летището в Бирмингам или в Прага като кацна пак ще гледам.

# 19
Ал, благодаря за новата тема 🌹
Майолка, здрав да е татко ти
Обожавам Коледа, но най- желаният подарък си го получих / почти /, друго и не искам, имам си всичко.
Аз обаче не разбрах, мога ли от Бг да си взема Диорче с глитър или само в официалният сайт на Диор го има, където доставка до нашите ширини няма…..

# 20
Доставка до България има от тук
https://www.nordstrom.com/s/rouge-dior-forever-liquid-sequin-liq … 20Liner&color=655
Вчера беше 70 и няколко лева с някакво намаление, днес е 90.

# 21
  • Велико Търново
Добро утро!
Макадамия, можеш и тук са заредили колекцията.Днес ще му разбера и цената, защото снощи не питах.
Момичета, пожелавам хубав и усмихнат ден, аз тръгвам към залата.

# 22
Ох, и аз станах рано. Луда работа! Седя и пия кафе в кухнята, топличко е и ми е уютно.
Днес с неохота извадих ботите и май ще съм с панталон. Студ сви по нашите ширини, а как го мразя!
Магни, успех красавице, чакам да видя новия ти офисен стил!😍

# 23
Света, в Дъглас Парк Център бяха заредени вчера.

Аз поръчах (онлайн има 20% отстъпка) един Dior Addict Lip Tint, но нещо не съм сигурна че е ок за устните. Иначе им даде цвят и не падна доста часове, много естествен вид.

Майола, да е жив и здрав татко ти!

Магни Heart

Много се изкушавам да се изкажа за Екатерина Захариева.Докато беше външен министър се чудих няма ли кой да и каже,че постът и предполага по-делови стил на обличане.Гледам навремето снимка от среща на външни министри.Единствено тя беше облечена в шарени дрехи.Като евродепутат очевидно ще продължи да си носи шарениите.Ами който не може,не може!
с това съм много съгласна. Деловия стил има своята функция.

# 24
Ал, лаковите хич не са ок за устните. Яка химия, изсипах малко на покривката, няма изпиране, ни спот помага, ни нищо! Все едно си изсипал лак за нокти.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 09:57 от mimi.7299

# 25
Деми Мур и тя ми е .. една Екатерина Захариева

# 26
Ииии Пинккоо, по различна е! Виж й само чепика и този на нашата!

# 27
  • София/Севлиево
Тъкмо се зачудих защо няма нови отговори от снощи,а то нова тема.Благодаря Ал.Този път следя всичко от предната част.
За Коледа почвам да мисля още от рожденният си ден (15.07).Вече имам идея за рокля за един от двата празника -Коледа или Нова година, няколко закупени подаръка и малко декорация.Другата седмица махам есенно-хелоуинската и почвам с коледната,идеи имам много и понеже си държа украсата 2 месеца със сигурност ще търпи промени,после оставам зимна до началото на март,сменям с пролетно-великденска,после лятна и т.н.,обичам да се занимавам с това.Тази година ще помоля кумата да ме научи да правя сладки.
По темата за принтовете -харесвам много неща,но има едно , което избягвам-хоризонтални райета, защото ме правят още по-ниска и кръгла.
Червила не нося,имам едно в светло розово,почти незабележимо за всеки случай.Като му изтече срокът на годност търся подобно и така.
Хубав и слънчев ден желая на всички.

# 28
Нда, точно така си чувствам днес устните. Като поизгорели от слънцето. Или трябва да слагам и балсам отгоре.

Времето много ме разколебава и почвам да давам задна за НГ в Банско. Колега ми прати сутринта това

# 29
  • София
В София е слънчево. Това червило е нещо като червено, ама телефона съвсем ги криви.

Общи условия

Активация на акаунт