Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 273
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Колкото и да ви чета,не мога да ви догоня и на моменти се чувствам не в час с темата.
Мими от кой сайт е бялата чанта?

# 1 501
  • Sofia
ММ когато съм грим ми казва, че съм си "задраскала лицето". Joy
Ако ме види в нещо тясно, разголено или прозрачно задължително казва, че не ми стои добре. Знае, че ако чуя "така няма да излезеш" ще кипна.

# 1 502
Как така “турски ишлемета”?В такъв случай са турски ментета.

# 1 503
За Б.Сикрет аз съм малко скептична.
Моята лилава ФуКла си е чист брак, но замижах заради цвета. Да бях в друго настроение тогава щях да правя рекламация и да я върна.
Иваничка беше получила лекьосана рокля.

Моя близка работеше в един от хай магазините - всичко само и единствено оригинално, пристигаха от фирмата майка, без значение че някой артикул е ушит в Русе примерно.

Но в хай средите винаги са се разменяли приказки, че има и ментета 😃 Не е вярно това.

# 1 504
Добре де, ишлеметата не са ли си точно "истински". Преди години съпругът на моя колежка работеше като контрол по качеството на няколко европейски марки, които се шиеха в България. Винаги имаше известен резерв от всички материали, ако се допусне грешка при изпълнението. Ушитите дрехи, които надхвърляха договореното количество си ги продаваха без етикети на марката. За мен са си съвсем истински.

# 1 505
Не разбирам, просто споделих чуто, аз нямам възможност да пазарувам от такива магазини ....
Последните две години съм се ориентирала основно към български марки, които напълно задоволяват изискванията ми относно качество - цена

и да се допълня ....
Деси, би ли споделила твоите добавки за очи?
За какво се пие ниацинамид?
и С тези епилатори Филипс Лумеа за колко време се обработват цели крака например и при евентуална покупка какви показатели трябва да се следят?

# 1 506
Добро утро!
Всички тук са топ мадами, Магни как е новата работа? На Агента дали й свърши почивката от социалките, че липсва.

Да ви усмихна с червеното червило 😉

Скрит текст:

# 1 507
Момичета, ето новата ни тема за декември Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1713339.msg48937803#msg48937803

# 1 508
Агент пише из тук-таме теми, явно е заета, за да огрее навсякъде.
Макадамия, добавките да:
1месец пия :Цитизин и Оксибио
2месец продължавам само с Neukron Ofta
Един месец почивка.Всички са добавки.

Тази схема може да се приема постоянно.
Ниацинамидне съм пила, само мажа.Понеже влияе добре на кожа, мозъчна функция, храносмилателен тракт- Б3 витамина, за който Света писа по-напред.
В момента пие една торба добавки и надали и него ще включа.

Лумеа- за колко време ще обработиш зависи каква е площта и колко си сръчна, как понасяш усещането( има едно леко загряване и парване).Така че е е субективно.Но да кажем, че 30мин поне минавам краката.
Резултати- пак субективно, със сигурност се наблюдава забавяне на растежа и по инструкции се ползва всеки месец по 1 път за поддръжка, след като мине интензивният курс в началото.Много хора мислят, че след задължителните процедури в началото ще спрат и косми няма да има, което не е така и уредът не е направен да се ползва като професионалните такива.Аз имам късмет да нямам растеж сега, но 3-4г бях много редовна с моя схема на ползване.Но идеята е всеки месец да се поддържа и така да пречи на косъма да расте.

Общи условия

Активация на акаунт