Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 280
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 485
Да ви покажа една бяла фурла, доста намалена! Wink

# 1 486
  • Бургас
О, благодаря ви за хубавите думи! Точно това червено обаче го слагам за първи път и ми се вижда неподходящо за мен, някакво топло, оранжавеещо... водят го дупе на Диор 999, на Лореал е. Иначе държа цял ден и не изсушава устните.
И освен това, на дали ще изненадам някого, ама не си харесвам устните Satisfied

# 1 487
Съни, кой номер е?Не си ги харесвай, ние ти ги харесваме.💋

# 1 488
  • Бургас
Съни, кой номер е?Не си ги харесвай, ние ти ги харесваме.💋
Matte resistance 420

# 1 489
Убивам време на летището и гледам спирали. Харесах тази на Диор?

Аз имам такова червено точно на Лореал, но пусто изтрил се е номерът. И си го нося редовно. Купувах го Мин година преди Форумното да се появи.
Редактирам се, моето е др серия явно.

# 1 490
Ани, много хубав костюм Heart
Боже къде ме върна.
И с розовата блузка е супер. Гледам на сайта я има в тъмно синьо и черно

Съни, много са ти хубави устните.
Има момичета тук с прелестни, прелестни устни, само за червило Kiss
Ела да видиш моите тънки устенца Grinning
оня ден слагам ярко червило и ММ как реши да каже "не може ли нещо да сложиш червилото и малко извън устните, за да изглеждат по-плътни?"
ах като го набрах Grinning 

Магни, много ти стоят дънките. Какъв крак Kissing Heart

Деска, давай! Прекрасната синя рокля чака

Лейди, маникюра ти е про Heart цвета е велик

Аз пооправих моя като се прибрах, сутринта нямах време за корекции с писалката на Есенс. Сега е доста по-добре, но и аз не се впрягам толкова Wink
Не ми стига времето за нищо, чакам 22

# 1 491
  • Бургас
Ох, Ал, при мен пък обратната ситуация. Миналата седмица съм си сложила едно по-светло червило, ама една идея по-извън очертанията на устните и излизаме с ММ. И той се вглежда и посяга да ми 'оправи" грима, щото съм излязла отвъд устните Joy

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 09:03 от sunny-n

# 1 492
  • Ямбол
Чантите на Плик как са? Направо се влюбих в кораловата Салма 😻

https://www.myplik.com/product-category/bags/

Всичките сте чудни, а Съни да слага по-често ярко червило.

Мариета, не мога да помогна, за съжаление, аз все си посягам към Ланком Хипноз на безмитните и с други спирали от този клас нямам опит.

Бях на родителска среща днес, похвалиха ми Дребосъчката.
София ми се размина, ама се надявам поне до Бургас да стигна близките дни 🙁.

Пс.: Момичета, май ни е време за нова тема, сега осъзнах, че сме декември месец 😅.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 22:53 от Майола Бени

# 1 493
Здравейте момичета.
Пиша тук с надежда някоя от вас да ме насочи. Скоро ми предстои събитие и си търся рокля. Рокли не съм обличала от много много време. След 2 раждания, последното от преди 7месеца все още съм 10кг+. Бюста ми е много голям понеже все още кърмя. Също така съм ниска 153😔.Надявам се си представихте каква е картината. Та въпроса ми е какъв тип рокля да търся,така че малко поне да ми стои добре. Дълга, къса, с волани... Гледам модели в интернет все на стройни, слаби високи жени и незнам как ще ми стой на моето тяло.

# 1 494
Такъв тип рокля?

# 1 495
Ох, мъжете на Ал и Съни ме накараха да се засмея искрено.
И ММ се е проявявал. Веднъж каза, че ще сложим силикон в сисите.

# 1 496
Ох, мъжете на Ал и Съни ме накараха да се засмея искрено.
И ММ се е проявявал. Веднъж каза, че ще сложим силикон в сисите.
Моят пък каза никакъв силикон, така си си добре. А приятелката ми вика : Щото му се свиди! 🤣
Топлофикация от вчера ни изненадаха приятно - ни парно, ни топла вода, но аз съм подготвена! 😃
Вчера ядох солена маслинова паста, днес съм отекла като сюнгер...

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:48 от mimi.7299

# 1 497
Мими, подобна Фурла гледах в магазина / може и същата да е, но не обръщам внимание на детайлите / в бежово, много ми хареса, но беше около 900. На живо е много по хубава.
Ботите ма Фабиано са страхотни, такива хубави не бях купувала от години, а доста по- скъпи съм взимала. Фабиано ми става любима марка за обувки, Лийбескинд- за чанти. И аз като Ал си нося чантите докато започнат да дават фира и пак ми е жал да ги хвърля , така съм и с обувките
Ани страхотна в този офис стил 😍
То и аз постоянно в някакви дънки ходя, но гледам елегантни блузи и пола да слагам, токченца, връхна елегантна дреха…..е моите колежки като са тръгнали с едно комплектчета като анцузи….ужасТ… все едно не съм в офис, а на спортната площадка, аз такова нещо само за вкъщи бих облякла…. Мода, мода, ама тя тая мода конкретно е насочена към тийновете, не към възрастов диапазон 45+

# 1 498
Макадамия, радвам се за ботите, сега половин България ще тръгне с Фабиано! 😃
Аз до сега една чанта не съм хвърлила, всички са в отлично състояние и ги подарявам. Мама сега ще се сдобие с едно бордо с интересна семпла джуфка, от Кавала беше! Wink
Дописвам: Чудя се по сайтовете с тези цени чантите дали не са ментета...като гледам дрехите с какво качество идват Tired Face...изключвам тия на космически цени, такива не съм купувала!?

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 08:44 от mimi.7299

# 1 499
Едва ли са ментета Мими, идват от Австрия / за Бест-а говоря / - там контролът е на ниво -  не като тук....Въпреки, че на мен собственичка на бутик в София /много хай - никоя от нас не може да си позволи нещо от там - предполагам, но аз определено не съм дорасла /, та тя е споделяла, че между истинските неща се продават и турски ишлемета с перфектно качество....

Общи условия

Активация на акаунт