Връзка със семеен мъж

• 16 685
  • 499
  •   1
Отговори
Здравейте,момичета
Тази тема вероятно е била обсъждана доста,но ще имам нужда от съвет и мнения.
На 53г съм и живея в чужбина
Дойдохме преди 15 г цялото семейство,но още от преди това имахме неразбирателство със съпруга ми и тук се разведохме преди 8 г.
Разбрах,че той е имал връзка с жена по време на брака ни.
Останах с децата,отдадох се на тях и работа.
Не ми се мислеше за мъж и връзки през тези години.
Но децата си поеха своя път и ме насърчиха да се регистрирам в сайт за запознанства.
Предпочитам връзка с българин,трудно харесвам и имам изисквания.
Излизах два три пъти на среща,но нищо.
И вече бях решила да се откажа,докато преди два месеца не ми писа мъж и се видяхме.
Химия от пръв поглед,не мога да се позная.
Но той каза,че е семеен(на 57г е) и категорично няма да се разведе.
Усетих емоции, които мислех,че никога няма да усетя отново,енергия.
Искам да подчертая,че винаги съм била против връзка с обвързан, защото преди години на мен ми се случи същото.
И в сайта,ако някой ми е писал,че е обвързан,директно прекратявах,но този път не мога.
Чувствам,че се влюбваме,а тази връзка реално няма бъдеще.
Да кажа,че той търси интимност във всичките и разновидности,загубил е това със жена си,но имат по принцип стабилна връзка.
От една страна искам да прекратя,но от друга не искам да се откажа от това,което чувствам и ми дава.
Знам,че ще бъда критикувана за постъпката си,но това е истината.
Благодаря ви

# 1
Жена на 53 години се връзва на приказките, че женен мъж не е интимен със съпругата си?! Не знам какво да кажа Grinning
От критикуващите ще съм аз. Това са пълни глупости и причиняваш на една жена, това, което са ти причинили на теб едно време. Абсолютно безсмислено. И не, не се влюбвате в множествено число, ти залиташ, той се възползва.
Не сте 20 годишни, мислете с главата си и двамата.

# 2
  • Варна
Наистина са странни тези прибързани чувства. Вероятно мъжа е опитен коцкар, омаял те е с лъжи и клишета. Любов без контакт и секс на тази възраст е просто желание, която си подтискала с годините . Искаш да си удобна плът на повикване?Задай си  въпроса и с какво си го впечатлила реално.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 18:47 от Viviana97

# 3
На твоята възраст вече трябва да си надживяла скрупули и опасения от хорските мнения. Ако те кефи идеята за "секс бъди" давай, пак на тази възраст такива пеперуди в корема са голяма рядкост, не ги пропилявай. Наслади се на емоцията и адреналина, а неговият брак си е негов проблем, ти не го изнасилваш, нали?  Но това само ако си склонна на неангажиращ секс. Ако търсиш брачна хармония и сериозна връзка е друго. Но то пък не пречи докато търсиш едното да има другото, хем да си припомниш кое как става Simple Smile Също така на твоята възраст е много трудно да приемеш друг човек и да свикнеш с него, та не се лишавай от едно удоволствие за да гониш нещо, което я дойде, я не.

П.П. Аз съм петилетка по-стара от теб, не се обиждай от това "на твоята възраст" Wink

Искаш да си удобна плът на повикване?Задай си  въпроса и с какво си го впечатлила реално.

Това е въпрос на гледна точка Simple Smile А защо не той да е удобна плът на повикване? А може и онзи да не се справя и тръпката бързо да си замине. Тогава ще и е спокойно, че не е пропуснала нещо, а иначе все ще я гризат разни съмнения. В своя живот много повече пъти съм съжалявала за нещо, което не съм направила, отколкото за неща, които съм направила.

# 4
  • София
Ако си ок да си втората жена за сметка на тръпката - може и да се получи.

# 5
Наистина са странни гези прибързани чувства. Вероятно мъжа е опитен коцкар, омаял те е с лъжи и клишета. Любов без контакт и секс на тази възраст е просто желание, която си подтискала с годините . Искаш да си удобна плът на повикване?Задай си  въпроса и с какво си го впечатлила реално.
Дано не прозвучи самонадеяно,но аз изглеждам доста добре за годините си
Висока,слаба и добре изглеждаща,интелигентна,самостоятелна.
Просто тук малко се подхлъзнах

# 6
Хич да не ти пука кой те критикува. Изживей си емоцията, мисли за себе си и помни, че на никого не дължиш обяснения.

# 7
Ако не искаш да се обвързваш, това си е идеална връзка. Мисли за себе си и прави това, което на теб ти харесва.

# 8
Хем имаш изисквания и не харесваш току-така, хем се влюбваш в първия женен връстник. Де да знам... Малко противоречиво ми звучи.
Аз имам нужда да ми обръщат внимание, да ми вдигат телефона веднага, когато имам нужда от услуга или съвет, да планираме почивки и излизания спрямо моя график, а не спрямо този на жена му. Ако ти си с друга нагласа и търсиш тръпка, драма, сълзи и сополи, значи всичко е ок.

# 9
Хубаво е, е се увстваш добре в тази връзка. Но, помисли добре какво те чака в бъдеще? Сама, сама и пак сама. По празници, по поводи. Това ли искаш?

# 10
Хем имаш изисквания и не харесваш току-така, хем се влюбваш в първия женен връстник. Де да знам... Малко противоречиво ми звучи.
Аз имам нужда да ми обръщат внимание, да ми вдигат телефона веднага, когато имам нужда от услуга или съвет, да планираме почивки и излизания спрямо моя график, а не спрямо този на жена му. Ако ти си с друга нагласа и търсиш тръпка, драма, сълзи и сополи, значи всичко е ок.
Абсолютно съм съгласна,  но се случи.
И не е първият срещнат, доста солиден мъж е във всяко отношение.

# 11
  • София
Скрит текст:

Колко пък да е солиден с профили в сайтове за запознанства...

# 12
Скрит текст:

Колко пък да е солиден с профили в сайтове за запознанства...
[/quote
Ами първо , защото е семеен и се пази и второ тук е нормално,защото е доста натоварено ежедневието и социалният живот е ограничен малко или много]

# 13
  • Варна
Сама, сама и пак сама. По празници, по поводи. Това ли искаш?

Тя и сега е сама, не четете ли? Разведена, самостоятелна, децата големи и поели по пътя си. Никъде не е написала, че самотата я убива или че задължително желае да намери партньор, с който да живее. Начинът на мислене и приоритетите на едни години са едни, на други са други.

Противно на критиките аз бих я насърчила да пробва. Просто да си даде сметка, че ще е втората, да не таи излишни надежди и да си знае, че в един момент ще плати емоционално цената да се влюби в женен мъж.

П.п. Аз също мисля, че не се влюбватЕ, а се влюбваШ. Но ти си знаеш дали това те устройва.

# 14
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Хубаво е, е се увстваш добре в тази връзка. Но, помисли добре какво те чака в бъдеще? Сама, сама и пак сама. По празници, по поводи. Това ли искаш?
В бъдеще я очаква точно това, което и сега. Но без любовните трепети и секса, които би имала, ако реши да продължи тази връзка. Нали и сега по празници, по поводи, е сама или с децата си.
HighSpeed, писали сме почти едновременно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт