Връзка със семеен мъж

• 16 689
  • 499
  •   1
Отговори
# 45
Каква е логиката?
Да ви хване жена му и като теб да поиска да се разведе, защото той няма желание?

# 46
  • Обран бостан ;)
Авторката, почти наборки сме, та "моите" или "твоите" години нямат никакво значение.
Относно забежката - ми паднало ти се най-после и на теб да се накефиш на нещо, което ти харесва!

А, баш ! Wink

# 47
От тази тема оставам със странното чувство, че има някаква (каква?) възраст, след която моралът вече става обтекаем Rolling Eyes Имат ли семейните отношения срок на годност? Защото все си мисля, че ако питащата беше на 23 а мъжът на 27, или тя на 33, а той на 37, или пък тя на 43, а той на 47, отговорите изобщо нямаше да бъдат "изживей си емоцията", "давай смело", "не си длъжна да пазиш чуждото семейство"...

Ако има някаква пределна възраст на жената-любовница, или "прослужени години брак" за прелюбодееца, след които може спокойно всеки да се оножда с когото му падне, кажете ги тия неща, да ги заковем най-отгоре в групата, и да се знае - присърби ли те, гледаш колко години трябва да изчакаш докато стане приемливо, и готово.

Според мен годините нямат никакво значение. "Любовница", "брак", "изневяра", "паралелна връзка" и "болести, предавани по полов път" означават едно и също независимо от възрастта на замесените.
Годините имат значение за мен след определена възраст, говоря за себе си.
Осъзнавам,че е все по- малко вероятно да ми се случи нещо вълнуващо,което да ме кара да се чувствам Жива и е трудно да се откажа.
Това не оневинява постъпката ми,разбира се!

# 48
Аз никъде не прочетох, че жената се е развела със съпруга си заради изневяра от негова страна, може и да съм пропуснала.

Бернарда, във всички случаи, без значение от възрастта, виновник е човекът в брак, а не свободния. Това, че по-лесно се изливат негативи срещу "другия", а не срещу "нашия" не прави обстоятелствата различни.
На мен ми е длъжен само мъжът ми, който ми се е клел във вярност и вечност, а не всички останали жени и девойки, женени или свободни.

# 49
Осъзнавам,че е все по- малко вероятно да ми се случи нещо вълнуващо,което да ме кара да се чувствам Жива и е трудно да се откажа.

Да разбирам ли, че ако твоят съпруг ти беше изневерил на 57 години, нямаше да се разведеш с него?

# 50
  • Варна
Тя работата се оттекла. Дамата вече е хлътнала, та акъл няма защо да се налива. Иска си тръпката и да се чувства "така", хубаво, ама ще го иска през цялото време, а то й е броено. И да, на стари години още по трудно се преживяват разочарования, щото нямаш много време. (на едни години сме +2 за мен)

# 51
  • Обран бостан ;)

За нищо не си виновна. И да - няма да те разберат, докато не станат на твоите години.

Както се казва - който го е страх от мечка не ходи в гората.

п.п. Наскоро имаше една тема от потребителка Ален Мак, и тя се чудеше , маеше, ама как, ама дали, ама защо. Не знам какво стана там, но май ще пропусне да си създаде един хубав спомен.

# 52
  • София
Скрит текст:
Невероятно е, че си се развела, защото мъжът ти ти е изневерявал и сега си готова да си нечия любовница.  По пътя на всяка една логика ще искаш докрая на живота си да пречукаш всеки женен мъж, който изневерява на жена си и ми е непонятно как можеш да си паднеш по такъв. Друго не мога да кажа.

Може и да е скрит реваншизъм - мен ме нараниха, сега аз ще наранявам...

# 53
Здравейте,момичета
Тази тема вероятно е била обсъждана доста,но ще имам нужда от съвет и мнения.
На 53г съм и живея в чужбина
Дойдохме преди 15 г цялото семейство,но още от преди това имахме неразбирателство със съпруга ми и тук се разведохме преди 8 г.
Разбрах,че той е имал връзка с жена по време на брака ни.
Останах с децата,отдадох се на тях и работа.
Не ми се мислеше за мъж и връзки през тези години.
Но децата си поеха своя път и ме насърчиха да се регистрирам в сайт за запознанства.
Предпочитам връзка с българин,трудно харесвам и имам изисквания.
Излизах два три пъти на среща,но нищо.
И вече бях решила да се откажа,докато преди два месеца не ми писа мъж и се видяхме.
Химия от пръв поглед,не мога да се позная.
Но той каза,че е семеен(на 57г е) и категорично няма да се разведе.
Усетих емоции, които мислех,че никога няма да усетя отново,енергия.
Искам да подчертая,че винаги съм била против връзка с обвързан, защото преди години на мен ми се случи същото.
И в сайта,ако някой ми е писал,че е обвързан,директно прекратявах,но този път не мога.
Чувствам,че се влюбваме,а тази връзка реално няма бъдеще.
Да кажа,че той търси интимност във всичките и разновидности,загубил е това със жена си,но имат по принцип стабилна връзка.
От една страна искам да прекратя,но от друга не искам да се откажа от това,което чувствам и ми дава.
Знам,че ще бъда критикувана за постъпката си,но това е истината.
Благодаря ви
Изобщо няма да те критикувам, но не инвестирай повече в тази връзка. Времето започва много бързо да тече на тази възраст и ти трябва приятел, с който заедно да се движите в една посока. Няма да е грубо ако кажа, че старостта се приближава с бързи крачки и в един момент щом спреш да си професионално активна ще ти трябва връзка, с която да прекарваш свободното си време. Той тогава ще е до жена си или ще сте изморени да се криете.
Да,върху това разсъждавам и аз!
Благодаря

# 54
  • По света и у нас
Еми честито че си се влюбила пак и то на 53!

Прецени си устройва ли те този с този тип връзка и така. Няма да имате деца тепърва, такаче може и да не е проблем да има брак успоредно с теб.
А дали прави секс в жена си , какво значение има?

# 55

Да разбирам ли, че ако твоят съпруг ти беше изневерил на 57 години, нямаше да се разведеш с него?
Не мога да кажа,но ако имаме всичко останало във връзката си,вероятно Не.
Мъжът, за когото пиша явно има такава връзка със жена си и не желае да се разделят.
Започнали са от 0 преди 30 г навън и вече са постигнали всичко.
Няма как да развали този баланс

# 56
  • Обран бостан ;)

Пожелали са я, но и това е ОК.
Все пак не е на 17, че половината момчета в класа да точат лиги по нея.

Косано,
каквото и да напишем тук, след първия секс ще ти стане ясно искаш ли го или не. Wink

# 57

Пожелали са я, но и това е ОК.
Все пак не е на 17, че половината момчета в класа да точат лиги по нея.

Косано,
каквото и да напишем тук, след първия секс ще ти стане ясно искаш ли го или не. Wink
Това вече се случи.

# 58
  • Обран бостан ;)
Еми ОК -  вече знаеш.

# 59
Ама че каква хубава емоция е несподелената любов? Влюбването е уникално чувство заради надеждата да е взаимно. В случая мъжът се е застраховал още в началото като е казал, че е женен и няма намерения за нищо сериозно. Така си е гарантирал правото да й казва занапред да не му се обажда, да не го притеснява, че е с жена си, че нищо не е обещавал.

Общи условия

Активация на акаунт