Регистрирах се тук с цел да потърся съвет от Вас. На 38 години съм, в момента съм необвързана...по стечение на обстоятелстватата, нямам деца. Не търся мъж, защото имам нужда от малко почивка, да го наречем. Преди около месец, съвсем случайно се запознах онлайн с един човек. Видяхме се и си допаднахме. Аз исках да бъдем само приятели, но той прояви доста голям интерес към мен и така, някак подбутна нещата. Трябва да спомена, че самият мъж е симпатичен, младолик (2 г. дори е по-млад от мен) и интелигентен. Изобщо, с две думи - добро попадение. През цялото време се коментираше привличането между нас и аз го усетих също, до момента, в който се стигна да бъдем интимни. Не знам защо, но въпреки всичките му достойнства той не успява да ме накара да пожелая да съм с него сексуално. Самата аз много лесно се възбуждам, да го кажем така, но с него като започнем да правим нещо и не мога. Той се изтъква, че е супер любовник и е задоволявал и обича да задоволява жените по всякакъв начин, но аз не го усещам така. Описва с подробности какво и как може и иска, колко е сексуален, как жените припадат по него, сякаш е само на думи. Той самият много се грижи за себе си, външен вид, с какво се храни, да е на топличко и да му е спокойно, веднага искаше да имаме сериозни отношения, да заживеем заедно, у тях, у нас...Той усеща, че има нещо и ме пита, но как да му кажа, ще нараня самолюбието му, а не искам. Той вижда, че има нещо, но какво да направя? Обвинява мен, че не съм сексуална, че не мога, не искам, че не си познавам тялото, защото не мастурбирам, както той прави. Преди това никога не ми се е случвало, дори не особено можещите и привлекателни мъже са били както трябва и сексът е бил на ниво. Той е като някакво момченце, което се изживява като супер мъж, а в същото време се изявява само онлайн, там филосоства и по този начин си търси жени. Опитва се да е непукист, но явно щом е сам на тези години и си търси партньорка онлайн, и веднага иска почти да заживеят заедно, нещо не е ок с него.
Моля Ви за съвет как да му кажа без да го обидя, че не се получава.