Той не ме привлича

• 3 535
  • 53
  •   1
Отговори
Здравейте,
Регистрирах се тук с цел да потърся съвет от Вас. На 38 години съм, в момента съм необвързана...по стечение на обстоятелстватата, нямам деца. Не търся мъж, защото имам нужда от малко почивка, да го наречем. Преди около месец, съвсем случайно се запознах онлайн с един човек. Видяхме се и си допаднахме. Аз исках да бъдем само приятели, но той прояви доста голям интерес към мен и така, някак подбутна нещата. Трябва да спомена, че самият мъж е симпатичен, младолик (2 г. дори е по-млад от мен) и интелигентен. Изобщо, с две думи - добро попадение. През цялото време се коментираше привличането между нас и аз го усетих също, до момента, в който се стигна да бъдем интимни. Не знам защо, но въпреки всичките му достойнства той не успява да ме накара да пожелая да съм с него сексуално. Самата аз много лесно се възбуждам, да го кажем така, но с него като започнем да правим нещо и не мога. Той се изтъква, че е супер любовник и е задоволявал и обича да задоволява жените по всякакъв начин, но аз не го усещам така. Описва с подробности какво и как може и иска, колко е сексуален, как жените припадат по него, сякаш е само на думи. Той самият много се грижи за себе си, външен вид, с какво се храни, да е на топличко и да му е спокойно, веднага искаше да имаме сериозни отношения, да заживеем заедно, у тях, у нас...Той усеща, че има нещо и ме пита, но как да му кажа, ще нараня самолюбието му, а не искам. Той вижда, че има нещо, но какво да направя? Обвинява мен, че не съм сексуална, че не мога, не искам, че не си познавам тялото, защото не мастурбирам, както той прави. Преди това никога не ми се е случвало, дори не особено можещите и привлекателни мъже са били както трябва и сексът е бил на ниво. Той е като някакво момченце, което се изживява като супер мъж, а в същото време се изявява само онлайн, там филосоства и по този начин си търси жени. Опитва се да е непукист, но явно щом е сам на тези години и си търси партньорка онлайн, и веднага иска почти да заживеят заедно, нещо не е ок с него.
Моля Ви за съвет как да му кажа без да го обидя, че не се получава.

# 1
  • Пловдив
Здравейте,
Регистрирах се тук с цел да потърся съвет от Вас. На 38 години съм, в момента съм необвързана...по стечение на обстоятелстватата, нямам деца. Не търся мъж, защото имам нужда от малко почивка, да го наречем. Преди около месец, съвсем случайно се запознах онлайн с един човек. Видяхме се и си допаднахме. Аз исках да бъдем само приятели, но той прояви доста голям интерес към мен и така, някак подбутна нещата. Трябва да спомена, че самият мъж е симпатичен, младолик (2 г. дори е по-млад от мен) и интелигентен. Изобщо, с две думи - добро попадение. През цялото време се коментираше привличането между нас и аз го усетих също, до момента, в който се стигна да бъдем интимни. Не знам защо, но въпреки всичките му достойнства той не успява да ме накара да пожелая да съм с него сексуално. Самата аз много лесно се възбуждам, да го кажем така, но с него като започнем да правим нещо и не мога. Той се изтъква, че е супер любовник и е задоволявал и обича да задоволява жените по всякакъв начин, но аз не го усещам така. Описва с подробности какво и как може и иска, колко е сексуален, как жените припадат по него, сякаш е само на думи. Той самият много се грижи за себе си, външен вид, с какво се храни, да е на топличко и да му е спокойно, веднага искаше да имаме сериозни отношения, да заживеем заедно, у тях, у нас...Той усеща, че има нещо и ме пита, но как да му кажа, ще нараня самолюбието му, а не искам. Той вижда, че има нещо, но какво да направя? Обвинява мен, че не съм сексуална, че не мога, не искам, че не си познавам тялото, защото не мастурбирам, както той прави. Преди това никога не ми се е случвало, дори не особено можещите и привлекателни мъже са били както трябва и сексът е бил на ниво. Той е като някакво момченце, което се изживява като супер мъж, а в същото време се изявява само онлайн, там филосоства и по този начин си търси жени. Опитва се да е непукист, но явно щом е сам на тези години и си търси партньорка онлайн, и веднага иска почти да заживеят заедно, нещо не е ок с него.

По стъпки

Стъпка 1:Разпечатваш му това писание
Стъпка 2.Пращаш го по Еконт/Спиди
Стъпка 3.Блокираш го

Толкова мога да измисля Neutral Face

# 2
  • София
Меко и възпитано, но откровено, в прав текст и категорично.

# 3
Честито, ти си срещна с нарцистичен глупак.

И освен да му го кажеш директно, няма друго решение. Иначе няма да те разбере. Той изобщо няма да те разбере, защото във всеки случай ще си помисли, че си луда по него и просто не го заслужаваш. Бягай

# 4
  • Lyaskovec
Той те обвинява тебе, че не си "сексуална", но ти се чудиш как да не го обидиш, че не ти доставя удоволствие?
Директно как.

# 5
Нищо не разбрах. Искаш просто да се разделите ли? Пишеш му - съжалявам, не се получава между нас, искам да се разделим.
Какво толкова има да му мислиш или да се обясняваш подробно на нас или на него защо искаш да се разделите. Казваш му - приключихме, чао и до там. Голяма драма за 1 месец чатене.

# 6
Ако имаш излишно време и емоции за губене - продължавай с опитите, за да видиш на практика крайния резултат.

Ако си разумна - приключваш отношенията с един телефонен разговор или бърза среща на живо.

# 7
  • София
Казваш му в прав текст - съжалявам, не те усещам като моя човек, искам да съм коректна и бай.

И после стига с тия приятелства, ясно е какво е търсил, наясно си и ти защо си отишла.

# 8
Питаш как да скъсаш с него, без да го обидиш ли? Много лесно.
Кажи му, че няма химия между вас, че не го заслужаваш, че той заслужава нещо повече и го прати да си търси половинката по белия свят.

# 9
Ако не те привлича един мъж, и на челна стойка да застане, ефектът ще е същия за теб.

Как да му го кажеш ли? Ами както досега сте си хортували он лайн - човече, няма да стане между нас, търси си късмета другаде. Какъв еконт, каква среща?

Иначе ако искаш да пишеш трактат на тема нежно съобщаване, губиш си времето. Земята ще се върти и слънцето ще изгрява от изток, както и да пилееш младостта си.

# 10
Не знам защо си създаваш неудобство да мислиш за неговото самолюбие. Допускам, че цялото това перчене и бляскавата светлина, в която се представя те карат подсъзнателно да се чувстваш като женски паун. Пак паун, ама не така лъскав. За това не ти се получават нещата и сама се блокираш. В крайна сметка привличането не е въпрос на минали бройки и слава. Кажи си му го най-нормално както го чувстваш. Пък даже и мисля, че не му дължиш обяснения за “липсата” си на сексуалност. Само не разбирам защо си си мислила, че може да сте приятели.
И не е задължително да му има нещо.
 Остави го да си се перчи човека, явно му е важно. В крайна сметка и под най-пищната паунска опашка се крие обикновен кокоши задник.

# 11
То само от описанието му рязко да му се отще на човек всякакъв интимен контакт с този, а ти се чудиш.

# 12
  • Обран бостан ;)
Здравейте,
Скрит текст:
Регистрирах се тук с цел да потърся съвет от Вас. На 38 години съм, в момента съм необвързана...по стечение на обстоятелстватата, нямам деца. Не търся мъж, защото имам нужда от малко почивка, да го наречем. Преди около месец, съвсем случайно се запознах онлайн с един човек. Видяхме се и си допаднахме. Аз исках да бъдем само приятели, но той прояви доста голям интерес към мен и така, някак подбутна нещата. Трябва да спомена, че самият мъж е симпатичен, младолик (2 г. дори е по-млад от мен) и интелигентен. Изобщо, с две думи - добро попадение. През цялото време се коментираше привличането между нас и аз го усетих също, до момента, в който се стигна да бъдем интимни. Не знам защо, но въпреки всичките му достойнства той не успява да ме накара да пожелая да съм с него сексуално. Самата аз много лесно се възбуждам, да го кажем така, но с него като започнем да правим нещо и не мога. Той се изтъква, че е супер любовник и е задоволявал и обича да задоволява жените по всякакъв начин, но аз не го усещам така. Описва с подробности какво и как може и иска, колко е сексуален, как жените припадат по него, сякаш е само на думи. Той самият много се грижи за себе си, външен вид, с какво се храни, да е на топличко и да му е спокойно, веднага искаше да имаме сериозни отношения, да заживеем заедно, у тях, у нас...Той усеща, че има нещо и ме пита, но как да му кажа, ще нараня самолюбието му, а не искам. Той вижда, че има нещо, но какво да направя? Обвинява мен, че не съм сексуална, че не мога, не искам, че не си познавам тялото, защото не мастурбирам, както той прави. Преди това никога не ми се е случвало, дори не особено можещите и привлекателни мъже са били както трябва и сексът е бил на ниво. Той е като някакво момченце, което се изживява като супер мъж, а в същото време се изявява само онлайн, там филосоства и по този начин си търси жени.
Опитва се да е непукист, но явно щом е сам на тези години и си търси партньорка онлайн, и веднага иска почти да заживеят заедно, нещо не е ок с него.

Щом търси ОНЛАЙН не е на ред нещо. Мда.

# 13
  • София
Ако имаш някакви съмнения, че той може да започне да прави сцени, зарязвай го още по-бързо и експедитивно.

# 14
  • София
Скоростното припиране за съжителство и бебчета си е биг ред флаг, да.
Останалото му поведение също.
Навъди се с онлайн чукачи, дето и на йота не могат да постигнат заявеното.

Общи условия

Активация на акаунт