Той не ме привлича

• 3 911
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Отхвърленият мъж е винаги обиден. Хич и не се занимавай да му се обясняваш, че и срещи на неутрална територия все едно си му отнела девствеността и сега няма да се ожениш за него.
Е, тя пък жената не се обижда. Мъжете са свикнали на отхвърляне - случва им се постоянно, докато жената не може да преглътне отхвърляне дълго време. Може и без среща, пробвай да му кратко като човек, че просто не си пасвате и ще вдигнеш левъл по хуманност. Не е нужно да гориш мостове с всеки, с който не си си паснал.

# 46
  • София
Отхвърленият мъж е винаги обиден. Хич и не се занимавай да му се обясняваш, че и срещи на неутрална територия все едно си му отнела девствеността и сега няма да се ожениш за него.
Е, тя пък жената не се обижда. Мъжете са свикнали на отхвърляне - случва им се постоянно, докато жената не може да преглътне отхвърляне дълго време. Може и без среща, пробвай да му кратко като човек, че просто не си пасвате и ще вдигнеш левъл по хуманност. Не е нужно да гориш мостове с всеки, с който не си си паснал.
Всички се обиждат. Възпитано може да му каже, че не се получава, но не виждам полза да му се обяснява твърде, все толкова ще е обиден. А вече кой колко време не може да преглътне зависи от характера, не от пола.

# 47
  • Пловдив
Още в поста и се видя ,че тя няма привличане от него , въпреки всичко изпитва неудържима жажда да му се обясни,че видиш ли няма да стане тая.Ама хем иска да го направи , хем да не му каже истината...........затова и предложих

1.Да не се хаби да пише ,просто да си разпечата това, което го постна тук........така и така, това иска да му каже
2.Еконт/Спиди - спестява си драмата от живата среща
3.Блокиране-Да не се наложи да обяснява какво/защо

Ако трябва да съм сериозен.Зряло е да седнеш и да обясниш на един човек защо не искаш да бъдете заедно.Но пък те май не са били заедно.

# 48
Mandy Bo, някои сме чели за нарцисистите разни неща.

И аз не разбирам защо среща.
Това не е връзка на 2 години, че да уреждаш среща за скъсване.
Пишеш му 3 изречения и приключваш.

Аз съм убедена, че на живо ще имаш драми.

Sun2000 , че защо  такива гимнастики. Тогава да копира темата  и да му я прати Grinning

# 49
  • Пловдив
Mandy Bo, някои сме чели за нарцисистите разни неща.

И аз не разбирам защо среща.
Това не е връзка на 2 години, че да уреждаш среща за скъсване.
Пишеш му 3 изречения и приключваш.

Аз съм убедена, че на живо ще имаш драми.

Sun2000 , че защо  такива гимнастики. Тогава да копира темата  и да му я прати Grinning

Е доколкото разбрах, човека е с ранима и крехка душа.В темата му се поставиха няколко диагнози, личностни разстройства, особено много се затвърди мнението, че и в леглото най вероятно е плужек и нищо не става.Та просто се грижа за него и затова поне да получи само мнението на авторката.
Пък и е романтично да получаваш писма все още........дори и да по Спиди.BlushBlush

# 50
Ха ха, права си.
Joy

Тя авторката да почне своята душа да гледа, да спре да мисли за крехките души на другите.
Живота е  по-хубаво,  когато си гледаш твоето канче.

# 51
Да се задават такива въпроси на 38 ми е малко странно. Подобни сценарии би трябвало отдавна да са отиграни.

# 52
  • Пловдив
Да се задават такива въпроси на 38 ми е малко странно. Подобни сценарии би трябвало отдавна да са отиграни.

Е нали 40 е новото 20 .........и ей го резултата.И не се шегувам с това ........като гледам жени, мъже на 40 напускат и развалят семейства и започват да живеят.Жените тръгват по дискотеки и мъже........мъжете си хващат някоя 25 годишна и започват с нея отначало...........

Обаче освен  по състояние на духа явно и ментално и умствено се връщат в 20-те си години и се започва тъпотия след тъпотия.Ама това е за съвсем друга тема

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 07:53 от Sun2000

# 53
Няма смисъл от тази среща на неутрална територия, и аз да кажа. Напиши на човека, че не се получава при вас, оставаш си с добри чувства към него и му желаеш щастие и не се занимавай повече.

Мазохизъм ли, що ли да се срещате и обяснявате. Дали му е оправдано самочувствието няма значение, това той да го мисли. Няма виновни, проба - грешка и продължаваш нататък.

Общи условия

Активация на акаунт