Той не ме привлича

• 3 916
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
Жена на 38 години да не може да разкара нежелан мъж - чак невероятно ми се струва. Нищо, абсолютно нищичко в описанието на този мъж не звучи, като да му дължиш някакво обяснение. Опитали сте, не става, довиждане, и това е.

# 16
  • Обран бостан ;)
Един стар виц, но е точно по темата:

Говорят си две приАтелки:

- Един тип ми досаждаше в бара. Цял час не можах да се оттърва от него.
- Аз такива ги разкарвам за 2 минути.
- Как ?
- Показвам им положителен тест за бременност и се изпаряват на секундата.

# 17
Казваш му, както си е- пич, няма химия и привличане между нас. С друга сигурно ще си паснете идеално, но с мен нещо не се получава.

# 18
Здравейте,
...
Трябва да спомена, че самият мъж е симпатичен, младолик (2 г. дори е по-млад от мен) и интелигентен. ..
... Той се изтъква, че е супер любовник и е задоволявал и обича да задоволява жените по всякакъв начин..
... Той самият много се грижи за себе си, външен вид, с какво се храни, да е на топличко и да му е спокойно, веднага искаше да имаме сериозни отношения, да заживеем заедно, у тях, у нас...
Боже, за момент помислих, че си бъдещата бивша на един от съфорумниците ...
====
Относно въпроса ти, вече получи добри и конкретни съвети.
====
Интересна е темата с "химията" между двама. На въпроса ми " какво правиш", съм получавала простичкото "гледам те" и ужасно ме е възбуждал - отговора, заедно с погледа, гласа, мъжа. В същото време съм оставала равнодушна при подробно описание какво-що щял да ме прави. Като става-става и обратното.

# 19
  • Somewhere far away
Като чета кво ти е говорил/писал... ми, недорасляк. Мъже на по 35+, а се държат като 17 годишни.
Айде, да се маха.

# 20
Тази тема намирисва. Как не искаш мъж, но си намери мъж? Освен това си много сексуална, но този мъж не те възбужда, но иначе е много хубав. Аз не разбирам и каква е питанката.

# 21
  • Обран бостан ;)
Като чета кво ти е говорил/писал... ми, недорасляк. Мъже на по 35+, а се държат като 17 годишни.
Айде, да се маха.
Ами то, тя се държи като 15 годишна - лика прилика са си.

# 22
Направо не мога да повярвам, че жена на 38г. не знае как да разкара мъж от който не се възбужда?

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 19:01 от Пролетно цвете

# 23
Вместо тя да се завърти на 180 градуса и да му каже, че няма да стане, авторката се жалва с надеждата самата ситуация някак си от самосебе си да се завърти по този начин.

Аз пък му се чудя на него защо се занимава с нея? Очевидно тя си изживява втори пубертет, а той пък е решил, че тя готова за сериозни неща, защото я е видял гола. И двамата са незрели за възрастта си.

# 24
В такива ситуации на такива "мъже"  каквото и да им кажеш авторке ще се обидят.
И да те просветля.
Мъж който се хвали колко е добър в еди какво си, колко е велик - е пълен неудачник и боклук.
Един мъж ако е добър, няма нужда да го казва, той ще го покаже.
Както казаха назад и е нарцистичен глупак.
И няма какво да ти пука. Казваш му, блокирваш и това е.

Иначе относно това

Цитат
Опитва се да е непукист, но явно щом е сам на тези години и си търси партньорка онлайн, и веднага иска почти да заживеят заедно, нещо не е ок с него.

Можем да го обърнем и към теб.
Щом си на 38 и ходиш по онлайн сайтове за запознанства нещо не е ок с теб.
Но сериозно.
Да, не е ок някой да иска да заживява с теб почти веднага.

# 25
Вместо тя да се завърти на 180 градуса и да му каже, че няма да стане, авторката се жалва с надеждата самата ситуация някак си от самосебе си да се завърти по този начин.

Аз пък му се чудя на него защо се занимава с нея? Очевидно тя си изживява втори пубертет, а той пък е решил, че тя готова за сериозни неща, защото я е видял гола. И двамата са незрели за възрастта си.

Струва ми се, че той е просто интернет нърд, който търси жени онлайн, защото не може по друг начин. И всичките му истории, че е супер любовник и че жените полудяват по него, са лъжи. Авторката подчертава, че той обичал да сърфира в интернет

# 26
Възможно е, но не е сигурно. Нърдовете имат бавен и несигурен подход, а този бързо-бързо е полягвал в леглото на дамата. Това са просто субективни наблюдения от авторката. Тя май почти нищо не знае за този човек, освен, че е "добро попадение". Май и нищо друго не правят, освен да се фрустрират в леглото. Просто нея в момента не я свърта, че някой минал нейното сито е проявил интерес към нея, но не са си паснали. Очевидно не е категорична в "уволнението" му и тайничко се надява да стане някакво чудо.

Между другото "сърфира в интернет" е забавен израз, който не бях виждал да се употребява от поне 10 години. Усмихнах се Grin

# 27
Направо ми става жал за жените, които питат тука. Па като почнем да ръсим една експертиза (включително и аз) и накрая вече почваме и да я нареждаме жената. Що била такава, що била онакава …

# 28
Нека пита, нека знае Grinning

А за да пита, явно е от хората, които силно се интересуват от чуждото мнение, поставят другите на първо място. Не може да прави ясни и точни преценки.
Ето, вместо да и пука за нея си, тя няма реална преценка за неговото поведение и я е грижа да не го обиди.
Някаква форма на сервилничене.
И това не е в нейна услуга.

# 29
  • София
Когато онлайн пускаш тема за някой, който се изявява онлайн, има голяма вероятност да я види той, или да я видят хора, които ще се досетят кой е Wink Това ли е целта?

Общи условия

Активация на акаунт