Връзка със семеен мъж

• 16 699
  • 499
  •   1
Отговори
# 30
Такива като него не въртят само една.

Айде бе, на 57? По-напред казаха, че било смехотворно да не правел секс със жена си, сега и други се намесиха, освен авторката, въобще евала на тоя пичага!
Авторке, не си малка, знаеш си плюсовете и минусите на такава връзка. Ако те устройва - изживей си каквото има за изживяване и въобще, защо питаш във форум?
Хаха,благодаря
Аз също мисля за малкото време,в което го познавам,че едва ли има други и то не защото сляпо му вярвам,а защото е доста зает професионално.
Относно защо питам...това е нещо съвсем ново за мен,както казах ви аги съм отбягвала такива връзки и имам нужда да споделя и чуя мнения.
Благодаря

Ами щом си ги отбягвала такива връзки,сега защо се навираш в такава връзка ?

# 31
Изживейте си емоцията.
Какъв заек ще изскочи от храста, не се знае.
Не бих го нарекла връзка това, а вид отношения.

# 32
Такива като него не въртят само една.

Айде бе, на 57? По-напред казаха, че било смехотворно да не правел секс със жена си, сега и други се намесиха, освен авторката, въобще евала на тоя пичага!
Авторке, не си малка, знаеш си плюсовете и минусите на такава връзка. Ако те устройва - изживей си каквото има за изживяване и въобще, защо питаш във форум?
Хаха,благодаря
Аз също мисля за малкото време,в което го познавам,че едва ли има други и то не защото сляпо му вярвам,а защото е доста зает професионално.
Относно защо питам...това е нещо съвсем ново за мен,както казах ви аги съм отбягвала такива връзки и имам нужда да споделя и чуя мнения.
Благодаря

Ами щом си ги отбягвала такива връзки,сега защо се навираш в такава връзка ?
Обясних,това,което чувствам и начинът по който се чувствам е по-силно за момента

# 33
Аз по принцип не коментирам в такива теми, не за друго, а защото нямам какво да кажа.
Но също съм "за" да изживееш емоцията си.
И то май, защото ми прави впечатление начина, по който се изразяваш. Не е нагъл и арогантен и ми харесва.
п.с. на възрастта на майка ми си, на нея бих казала същото.

# 34
  • София
Бих казала същото - да изживееш момента и тръпката с едно голямо НО - не се привързвай и не се пристрастявай. Винаги бъди с едно наум, че от това сериозна връзка няма да излезе.

# 35
Аз по принцип не коментирам в такива теми, не за друго, а защото нямам какво да кажа.
Но също съм "за" да изживееш емоцията си.
И то май, защото ми прави впечатление начина, по който се изразяваш. Не е нагъл и арогантен и ми харесва.
п.с. на възрастта на майка ми си, на нея бих казала същото.
Благодаря много!

# 36
От тази тема оставам със странното чувство, че има някаква (каква?) възраст, след която моралът вече става обтекаем Rolling Eyes Имат ли семейните отношения срок на годност? Защото все си мисля, че ако питащата беше на 23 а мъжът на 27, или тя на 33, а той на 37, или пък тя на 43, а той на 47, отговорите изобщо нямаше да бъдат "изживей си емоцията", "давай смело", "не си длъжна да пазиш чуждото семейство"...

Ако има някаква пределна възраст на жената-любовница, или "прослужени години брак" за прелюбодееца, след които може спокойно всеки да се оножда с когото му падне, кажете ги тия неща, да ги заковем най-отгоре в групата, и да се знае - присърби ли те, гледаш колко години трябва да изчакаш докато стане приемливо, и готово.

Според мен годините нямат никакво значение. "Любовница", "брак", "изневяра", "паралелна връзка" и "болести, предавани по полов път" означават едно и също независимо от възрастта на замесените.

# 37
Отдай се на емоцията, ако се чувстваш толкова влюбена, но имай едно на ум,че в такива отношения винаги единият се влюбва повече и после страда много.

# 38
Много натоварен живот в тази държава...
Стабилен мъж със сериозна професия, сигурно е казал, че е някъде шеф и е пълен с време за семейство, жена и любовница?
Вие сериозно ли го вярвате.
Видно е, че сте се хлътнала, но малко логика трябва.
Сериозна професия с малко време, не се връзва с толкова свободно време, че да върти 2 жени, освен ако не са на съседни улици.

# 39
Много натоварен живот в тази държава...
Стабилен мъж със сериозна професия, сигурно е казал, че е някъде шеф и е пълен с време за семейство, жена и любовница?
Вие сериозно ли го вярвате.
Видно е, че сте се хлътнала, но малко логика трябва.
Сериозна професия с малко време, не се връзва с толкова свободно време, че да върти 2 жени, освен ако не са на съседни улици.
О,няма толкова свободно време,за съжаление
Не си мислете,че се шляем безцелно и си запълваме времето ей така.

# 40
Здравейте,момичета
Тази тема вероятно е била обсъждана доста,но ще имам нужда от съвет и мнения.
На 53г съм и живея в чужбина
Дойдохме преди 15 г цялото семейство,но още от преди това имахме неразбирателство със съпруга ми и тук се разведохме преди 8 г.
Разбрах,че той е имал връзка с жена по време на брака ни.
Останах с децата,отдадох се на тях и работа.
Не ми се мислеше за мъж и връзки през тези години.
Но децата си поеха своя път и ме насърчиха да се регистрирам в сайт за запознанства.
Предпочитам връзка с българин,трудно харесвам и имам изисквания.
Излизах два три пъти на среща,но нищо.
И вече бях решила да се откажа,докато преди два месеца не ми писа мъж и се видяхме.
Химия от пръв поглед,не мога да се позная.
Но той каза,че е семеен(на 57г е) и категорично няма да се разведе.
Усетих емоции, които мислех,че никога няма да усетя отново,енергия.
Искам да подчертая,че винаги съм била против връзка с обвързан, защото преди години на мен ми се случи същото.
И в сайта,ако някой ми е писал,че е обвързан,директно прекратявах,но този път не мога.
Чувствам,че се влюбваме,а тази връзка реално няма бъдеще.
Да кажа,че той търси интимност във всичките и разновидности,загубил е това със жена си,но имат по принцип стабилна връзка.
От една страна искам да прекратя,но от друга не искам да се откажа от това,което чувствам и ми дава.
Знам,че ще бъда критикувана за постъпката си,но това е истината.
Благодаря ви
Изобщо няма да те критикувам, но не инвестирай повече в тази връзка. Времето започва много бързо да тече на тази възраст и ти трябва приятел, с който заедно да се движите в една посока. Няма да е грубо ако кажа, че старостта се приближава с бързи крачки и в един момент щом спреш да си професионално активна ще ти трябва връзка, с която да прекарваш свободното си време. Той тогава ще е до жена си или ще сте изморени да се криете.

# 41
Авторката, почти наборки сме, та "моите" или "твоите" години нямат никакво значение.
Относно забежката - ми паднало ти се най-после и на теб да се накефиш на нещо, което ти харесва!
На господина не вярвай - както лъже жена си с тебе, така те лъже теб за нещо. Не е задължително да е с трета жена. Може да е за статута, за ангажираността ... за каквото и да е.
Изживей си емоцията и не страдай от скруполи. Ти не изневеряваш. Да му мисли господина - шеф на каквото и да е.
Утре ще е нов ден с нова емоция.
И не, не бих искала да съм лъгана, но ако /не дай, Боже!/ ми се случи, няма да обвинявам другата жена.

# 42
  • София
Невероятно е, че си се развела, защото мъжът ти ти е изневерявал и сега си готова да си нечия любовница.  По пътя на всяка една логика ще искаш докрая на живота си да пречукаш всеки женен мъж, който изневерява на жена си и ми е непонятно как можеш да си паднеш по такъв. Друго не мога да кажа.

# 43
Невероятно е, че си се развела, защото мъжът ти ти е изневерявал и сега си готова да си нечия любовница.  По пътя на всяка една логика ще искаш докрая на живота си да пречукаш всеки женен мъж, който изневерява на жена си и ми е непонятно как можеш да си паднеш по такъв. Друго не мога да кажа.
До скоро и аз мислех,че бих направила така,но тук логиката явно е по-малко от другото

# 44
Ако е такъв, какъвто се описва, нямаше да опре до сайт за запознанства. Щеше да си намира достатъчно желаещи около него. Поразкрасил си е историята.

От тази тема оставам със странното чувство, че има някаква (каква?) възраст, след която моралът вече става обтекаем Rolling Eyes Имат ли семейните отношения срок на годност? Защото все си мисля, че ако питащата беше на 23 а мъжът на 27, или тя на 33, а той на 37, или пък тя на 43, а той на 47, отговорите изобщо нямаше да бъдат "изживей си емоцията", "давай смело", "не си длъжна да пазиш чуждото семейство"...
За мен годините имат съществено значение. И да, отговорът ми щеше да е друг, но не заради морал. Ако беше на 23 г. щях да ѝ кажа да не си губи времето, защото годините минават бързо, няма да се усети как ще я замотае и един ден ще се събуди на 40, сещайки се, че иска деца.
Тук положението е различно. Но пак не ѝ давам съвет да се впуска, отново не заради морал, а защото искат различни неща и после ще я боли повече.

Общи условия

Активация на акаунт