Връзка със семеен мъж

• 16 686
  • 499
  •   1
Отговори
# 495
Надявам се, че никой не се е досетил кой е моят човек, щото то не е много трудно.

След като го рече тъй “дискретно“, по-щастлива ли се чувстваш?
Не, че особено ме впечатлява, ама някак по “кукувишки“ влезе в чужда тема, за да “споделиш“ ....

# 496
Питах го прав текст харесва ли ме, но човекът е изпечен в лавирането и не си призна.
Ти сериозно ли?! Rolling Eyes

# 497
  • Out of the Mix
Надявам се, че никой не се е досетил кой е моят човек, щото то не е много трудно.
Да, винаги са ме привличали хора, които са по студени и недостъпни.
Макар че Той не се държи точно студено, има закачки, има флирт, има и намеци..
Питах го прав текст харесва ли ме, но човекът е изпечен в лавирането и не си призна.
Някак е спокоен, ларж и Куул, но май че е маска.
Винаги знае какво и как да ми го каже, така че да пререже в зародиш мрънкането ми и опитите ми да контролирам ситуацията.
Топъл човек не си пада по такива.
Флиртът и закачките, чудно, забавно, смешно, и т.н.
Но до безкрай да се играят някакви игрички, да се правим на недостъпни и колко сме "над нещата и вървежни", мерси. Скоро идва моментът на "или-или".
Има хора просто разтушват и не ти го казват.
Ако ви е готино и сте свестни, уважителни, в един момент ще си кажете как седят нещата.
Другото е безсмислено.
Трети просто си държат някакви хора, "фенове", да се "валидират", събират "матрАл", и те не знаят защо, става навик, държат някакви хора там в обкръжението, "вечни резерви".
Да питаш някого "харесва ли те"?
Да не сте в 4-ти клас?

# 498

След като го рече тъй “дискретно“, по-щастлива ли се чувстваш?
Не, че особено ме впечатлява, ама някак по “кукувишки“ влезе в чужда тема, за да “споделиш“ ....
Ами, не ми се считаше за редно да пускам нова тема.
Защото няма какво толкова интересно да споделя, та да е чак за цяла тема. Ако е против правилата, се извинявам.
Не искам да вредя на никого.

# 499
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт