Връзка със семеен мъж

• 16 748
  • 499
  •   1
Отговори
# 450
Ами, просто ми допада, знам ли..
Този, с който чатя е влогър и ми направи някакво впечатление..
Явно от скука и липса на емоции , а и ми се стори мил и интелигентен човек и се поувлякох.
В реала едва ли ще е нещо толкова вълнуващо. Просто той работи в киното - това ми е страст и покрай общите ни интереси още повече влязох във филма и аз...
Мдам, мъж-трофей.
Ако си женена и просто искаш скалп на огърлицата си, ОК.

# 451
От 25 години е обвързан.... този е някакъв чичак на 45 +
Недоумявам как някоя жена може да се увлече.по такъв дори без да го е виждала.

# 452
Симпатяга е, не прилича на чичко, но не е актьор, а пи ар.
Ако го навия, не е лоша идеята с видеочат.
Не се ли видим скоро в реалността ,най вероятно и аз ще изгубя интерес.
Все пак, не обичам да си губя времето в чатове.

# 453
  • София
О, ще те хареса и още как. Ще се постарае и ти да го харесаш, много!

# 454
А защо той не дойде при теб?
Гледай само да не ти иска пари за това, че е блатоволил да се видите на живо 😆
Все пак е пи ар, това му е работата.

# 455
О, ще те хареса и още как. Ще се постарае и ти да го харесаш, много!
Знам ли, реагира някак малко сковано, уж бил срамежлив...Не бил загрял веднага защо съм писала JoyGrinning
Както и да е, доста често в миналото са ме отхвърляли, тъй че го давам непукистки.

# 456
  • София
Да, да, 25 години теб чака и сега е в шок.

Не знам, но не си жена, която ще ползва и ще забрави. Хубаво си помисли.

# 457
О, не, не каза да е чакал, просто да наблегне колко му е важно да е влюбен, за да изневери.
Писал си бил с някаква жена и дори се бил влюбил, но не сподели дали я е минал. Simple Smile
Нямам илюзии, че ще пламне голямата любов, та ще зареже семейството заради някаква си там....
А и някак си имам самочувствието, че мога да контролирам ситуацията. Правила съм секс без обвързване, та не мисля, че точно той може да ме събори

# 458
  • Out of the Mix
О, не, не каза да е чакал, просто да наблегне колко му е важно да е влюбен, за да изневери.
Писал си бил с някаква жена и дори се бил влюбил, но не сподели дали я е минал. Simple Smile
Нямам илюзии, че ще пламне голямата любов, та ще зареже семейството заради някаква си там....
А и някак си имам самочувствието, че мога да контролирам ситуацията. Правила съм секс без обвързване, та не мисля, че точно той може да ме събори
Я пак се прочети какви ги пишеш.
Нонсенс след булшит отново до нонсенс.
Знаеш ли кво?
Уговаряй среща на 4 очи още този уикенд, или там когато и да ти минава драмата.
Но като те чета и двамата сте си лика-прилика сякаш.
Драмата ще е голяма, интересно за кой. Thinking

# 459
Леле, каква любов с чичко на 45+....😛

# 460
  • София
Баш чичко може да ти стопи капачките на коленете, не случайно е привлечена, като пеперуда на свещ

# 461
Че то и аз съм на години, не съм на 20 г.
Не мисля, че е драма, просто ми беше ценно да споделя тук и да чуя някакви съвети.
А моралната полиция веднага ме осъди като аморална разбивачка на семейства.

# 462
А моралната полиция веднага ме осъди като аморална разбивачка на семейства.
Това пък къде го прочете? Иска ти се май само да си разбивачка, но не си.

# 463
Ще го види в истинска светлина и ще разбере, че той не е точно това, за което се представя. Копнежът преди да го види гол може и да изчезне. С мене това се случваше в подобни харесвания и спират да мисля за човека. Втора среща нямаше.

Сега си губи времето в илюзии.

Не е win win, защото ми се струва, че той не иска точно такова развитие и иска жените да му се доказват, ако и да е женен.

То затова на местата, където си е редно, има огледала на тавана. Та ако си отдолу виждаш го гол, ама и теб се виждаш гола, и така оценката на ситуацията може да се направи по-балансирано. Wink

# 464
  • София
Това според мен е най- разкрепостената тема във форума, никоя още не е писнала̀ - жена му, мъжът ти!
Дано и си остане относително обрана, откъм посещения.

Признавам те за откровението, иска се смелост. Иска се смелост и за решение, дано е добро за теб.

Общи условия

Активация на акаунт