Връзка със семеен мъж

• 16 751
  • 499
  •   1
Отговори
# 435
Revoker, всъщност аз искам контакт, но пък съм загрижена за добруването на семейството му и от женска солидарност, също. А той каза, че би изневерил, само ако изпитва чувства към жената.
Тъпото е, че аз изпитвам някакви чувства, без дори да съм го виждала на живо.
Сигурно е напълно илюзорно и в реалността нищо не би се получило.
Някак не ми се занимава, защото това е обречена история. Не ми допада такива сценарий, за мен това хич не е win win situation.

# 436
А той каза, че би изневерил, само ако изпитва чувства към жената.
Момичета, докога ще се връзвате на такива изтъркани лъжи-свалки.
Този само да му свирнат, ще изневери. Но (заради предната лъжа) жената ще си мисли, че "изпитва чувства". Да бе, да.

# 437
  • София
И чака 25 години да го удари мълния, аха...

# 438
Тя мълнията сигурно го удря поне по веднъж месечно.

# 439
Възможно е, не ми дреме каква е истината.
Важното е да няма пострадали и да се откажа навреме, преди да съм хлътнала.
Че не ми се нарувашава моралът заради нещо мимолетно.

# 440
  • Out of the Mix
Revoker, всъщност аз искам контакт, но пък съм загрижена за добруването на семейството му и от женска солидарност, също. А той каза, че би изневерил, само ако изпитва чувства към жената.
Тъпото е, че аз изпитвам някакви чувства, без дори да съм го виждала на живо.
Сигурно е напълно илюзорно и в реалността нищо не би се получило.
Някак не ми се занимава, защото това е обречена история. Не ми допада такива сценарий, за мен това хич не е win win situation.
Joy
Знам, че искаш контакт, ти каза. Сърби те явно много. Smile
Ако си загрижена за семейството му и имаш "солидарност", няма да се занимаваш със семейни, просто е.
Ти може да си лафиш, да сте добри познати, но граници не се прекрачват. Той самият трябва да го каже това също.
Но явно не държи на жена си, и иска да тъче на два стана. Ако той много държи на теб и иска да сте заедно в един бъдещ момент, се разделя с жена си, и се събира с теб.
Абсурдно е да имаш "чувства".
Чувства може да има след физически досег и прекарване на време на 4 очи - за ръце, разходки, секс, интимни мигове.
Не е илюзорно, а налудничаво това твоето.
В момента си на ниво "буквички и емоджита". Mr. Green
Излез от фантазията на принца на белия кон, слез на земята в реалния живот, който е на 4 очи.
Да, от чата в реала, ок, но да се минава в реала скоро, другото е абсурдно.
Win-win не винаги е възможно, ощетен почти във всяка ситуация има.

# 441
  • Paris, France
Възможно е, не ми дреме каква е истината.
Важното е да няма пострадали и да се откажа навреме, преди да съм хлътнала.
Че не ми се нарувашава моралът заради нещо мимолетно.

А как се стигна до тези терзания? Ти му каза, че се влюбваш в него или какво?

Иди и се виж с него, колкото и да ти струва финансово! Нищо няма да излезе, но поне ще спреш да копнееш по образ, който в реала няма много общо с показаното в интернет. Ако успее да те изчука - 2 на 0 за тебе. Всичките ти фантазии и илюзии ще рухнат. Ако пък се харесате, каквото сабя покаже.

Всичко е мимолетно. Няма нищо вечно.

# 442
  • Out of the Mix
Невена, защо ако я изплеска 2-0 за нея?
Няма ли той да е вкарал топката в мрежата?
Win-win? Rolling EyesJoy

# 443
  • Paris, France
Ще го види в истинска светлина и ще разбере, че той не е точно това, за което се представя. Копнежът преди да го види гол може и да изчезне. С мене това се случваше в подобни харесвания и спират да мисля за човека. Втора среща нямаше.

Сега си губи времето в илюзии.

Не е win win, защото ми се струва, че той не иска точно такова развитие и иска жените да му се доказват, ако и да е женен.

# 444
  • София
А, ако вземе, че хлътне съвсем и се овъртоли още повече? Вече е развила чувства и привързаност.
Не, не. Тук съм не.

# 445
  • Paris, France
Обикновено е взаимно. Ако тя хлътне, ще глътне и той и ще си изживеят връзката.

Тя вече е хлътнала. Повече от това не вярвам да хлътне.

# 446
Хлътнах за жалост, досега никога не ми се е случвало, защото не вярвам във виртуалната любов.
То ако се видим на живо, възможно е хич да не си допаднем и втора среща да няма...
Мисля си че изобщо не съм негов тип и най-вече - химията на живо ще се окаже несъществуваща..

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:01 от Mysadness123

# 447
  • София
Хлътнах за жалост, досега никога не ми се е случвало, защото не вярвам във виртуалната любов.
То ако се видим на живо, възможно е хич да не си допаднем и втора среща да няма...
Е, хлътнала. Не знам на колко години си, но това ти е ясно, че е в жанра на фантазиите. Малцина реално са такива каквито са в интернет. Този пък и женен, моля ти се. Виж се с него още утре и си го избий от главата.

# 448
Ами, просто ми допада, знам ли..
Невена, мъжът ми нехае за мен, най- баналната история.
Този, с който чатя е влогър и ми направи някакво впечатление..
Явно от скука и липса на емоции , а и ми се стори мил и интелигентен човек и се поувлякох.
В реала едва ли ще е нещо толкова вълнуващо. Просто той работи в киното - това ми е страст и покрай общите ни интереси още повече влязох във филма и аз...

# 449
По-безопасно е да хлътваш по главния герой в романтичен роман, или филм.
То горе долу същото като твоето виртуално хлътване.
Вижте се на видеовръзка, толкова е просто.
Чуй гласа му, виж му поведението към теб, и т.н..
Гаранция, че ще ти се разпадне фантазията като усетиш посредственото му отношение.

Общи условия

Активация на акаунт