Връзка със семеен мъж

• 16 738
  • 499
  •   1
Отговори
# 465
Не ми липсва смелост, липсва ми трезва преценка и здрав разум. По точно, здравият разум съм го заглушила.
Писах на човека, уж щял да намери време да ме вмести за кафе. Не знаел дали няма да изникне нещо в последния момент - точно от нещата, които една жена " обича" да чува .
Струва ми се, че и двамата не знаем какво искаме- хем боли, хем сърби.
Едно кафе поне не предразполага към някакви фриволности.
Той пише някак с недомлъвки и студено небрежно, ето защо мразя нета- невербалната комуникация липсва.
Лицето и езика на тялото показват дали наистина е срамежлив, заинтересован или просто ме праща да паса.

# 466
  • По света и у нас
Хайде на бас че ако станеш малко по-обрана и ти, той ще смени тактиката.
Щял да те впише… в графика с останалите.

# 467
  • София

Той пише някак с недомлъвки и студено небрежно, ето защо мразя нета- невербалната комуникация липсва.
Лицето и езика на тялото показват дали наистина е срамежлив, заинтересован или просто ме праща да паса.
Сестро, чатиш си някакъв влогър, който сигурно си чати с още 20. Какъв език на тялото те гони?
Не ми се търси статията за една французойка, която си писала с Брад Пит и се развела, че му и прехвърлила 800 000 евро преди да разбере, че си пише с измамници с изкуствен интелект. Толкова пък да си закъсала... Прочети сама какво пишеш, може би щял да те вмести за кафе, но можело нещо да изникне. Дори и за секс не напира човекът, просто си чати с непозната и си запълва времето. Вземи се в ръце и блокирай човека и тази налудна история като цяло. Или си намери да си пишеш и ти с Брад Пит.

# 468
  • По света и у нас
На нея толкова и е писнал мъжа и, че тя сама си е изградила влогъра в главата и се е влюбила в него.

Може да се пренасочиш към някой по-подходящ, който не ти говори все едно си му стокърка.

Ясно е, че искаш да изневериш с някой, но не е този правилния. За да те удовлетвори изневярата ти, мъжа трябва да е влюбен и загубен. Ако не е по влюбен от теб, ще се разочароваш.

# 469
Primadonna, абсолютно сте права, макар че няколко пъти го питах и отрече да ме приема като stalker.
Неудобно ми е да постна тук чата ни. Реагирал е, че се заблуждавам и уж желае да се видим. Принципно би се видял с мен, просто понякога имало изненади и не можел всичко да предвиди.
И че трябвало да си пишем, пък нещата щели да се нагласят и подредят.
Не съм толкова отчаяна, но наистина се озовах в налудничава история от самота...
От толкова години ( 6-7) не съм изпитвала нищо, че сега си създадох цял псевдо- романтичен роман в главата...
Права сте, че се разочаровам, едва ли ще има добър край тая история..
Най- вероятно няма да се видим и ще се ядосам и край.

# 470
Тя темата и "връзка" се казвала.
Човекът си е комуникативен явно и със сигурност се вижда с още поне 5. С този пи ар маниер на общуване.
Бил е искрен, че ще те вмести.
Този тип хора се виждат със сума и народ.
Чак връзка, според мен си търси разнообразие и галене на мъжкото его.

# 471
Мисандей,  огледай с около себе си, някой колега, клиент, познат, бивш, щом си решила да слагаш рога на мъжа си. На този не му харесваш достатъчно дори за едно бързо, а ти се виждаш вече обзаведена с любовник.

# 472
  • София
Кажи му, че в крайна сметка не сте на по 20, едно кафе на никого няма да извади очите.

# 473
Именно, тя му се предлага на крака да му отиде, той й вика - ти ела, пък ще видим дали ще се видим.
А вече се вижда като разбивачка на семейства😆

# 474
  • Out of the Mix
Именно, тя му се предлага на крака да му отиде, той й вика - ти ела, пък ще видим дали ще се видим.
А вече се вижда като разбивачка на семейства😆
Joy
Как няма да се видят, нали отива у тях? Rolling Eyes
Или става дума, че дибидюс може и да не дефилират един пред друг, я стане, я не стане, нищо, че е била целия път. Mr. Greenhahaha

# 475
  • София
Вкъщи е жена му, не може.

# 476
Принципно би се видял с нея, но му е вероятно десета резерва, не знае дали ще стигне до там.
Аз не бих се унижавала да говоря повече с него и да му храня егото.
Всъщност вие дори не си говорите. Абсурд направо да си чатиш с някой толкова време и дори да не прояви желание да се видите, чуете по тел. и т.н.
По принцип не бих се бутала въобще при женен де, ама да си просиш от мъж да му станеш любовница, звучи ужасно отчаяно.

# 477
Не му прося, нито се виждам като разбивачка.
Просто някакво флиртуване в чата и му предложих кафе.Нищо особено не съм го офертирала.
Нито в крив, нито в прав текст бих се молила на някого, който видимо е незаинтересован- колкото и да твърди, че се лъжа и ще стане с времето.
Аз първоначално исках да се запозная с него, защото следя и уважавам работата му

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:56 от Mysadness123

# 478
Айде сега, филмови куизове. Сама каза, че мъжът ти не ти обръща никакво внимание и си търсиш някой да те..., за да си оправиш самочувствието. Огледай се в реала.

# 479
Човекът се чуди как по-тактично да се измъкне от срещата, тя не била просела... Simple Smile
Това, че си пудри фенките, не означава, че реално има някакви мераци към тях. Ако имаше, досега да те е опрашил и забравил.

Общи условия

Активация на акаунт