Паралелни връзки.

• 3 086
  • 34
  •   1
Отговори
Защо хората имат паралена връзка или връзки?
Какво ги кара да го направят?
Не може ли да имат нормални отношения?

# 1
  • Варна
Защото могат и ги кефи.

# 2
Защото могат и ги кефи.

Всеки може, ама да те кефи не го разбирам.

# 3
  • Варна
Не е нужно да го разбирате. Вас може да не ви кефи, но други да не са като вас. Животът е шарен и слава богу за това, иначе щяхме да умрем от скука.

# 4
Не е нужно да го разбирате. Вас може да не ви кефи, но други да не са като вас. Животът е шарен и слава богу за това, иначе щяхме да умрем от скука.

Съгласен съм с вас.

# 5
Шериф Плами, някои си харесват устроения живот, имат деца и не искат да си "развалят" семейството. Други имат съвместен бизнес и общи имоти с "половинката". Или пък не са моногамни. Или имат отворен брак. Случаи всякакви.
Въпросът е твоят случай какъв е.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 13:39 от Uncommon

# 6
Корена на изневярата е в ценностната система на всеки. Има хора,  за които вярност, честност, прямота са смешни и ненужни думи. Те се забавляват според случая, според интереса, от скука, от комплекси и  ... Абсолютно във всяка връзка може да се намери причина да изневериш, както и причина да не го направиш. Въпрос първо на ценности, второ на липса на любов.

# 7
Някои хора си падат по адреналина и получават наслаждение от сложни ситуации.

# 8
ЕваПетрова, не е така на 100%.Темата има много нюанси, не само черно и бяло.
Обаче това човек разбира след години, опит, мъдрост.

# 9
Имах една приятелка, която между 18-та и 26-тата си година поддържаше непрекъснато паралелни връзки. Основният мъж беше един, втората връзка се сменяше. Твърдеше, че много обича всички и искрено страдаше като я хванеха всеки път в паралелни връзки. Вторите мъже като разберяха я зарязваха, първият оставаше. В един момент двамата стигнаха до общо съжителство, купиха заедно апартамент, но не се ожениха. После загубихме връзка и не знаех какво е станало до преди 1 година, когато установих, че явно отдавна са се разделили, той в момента има малко дете от друга жена, а тя не (вече сме над 40 години и е доста малко вероятно да ражда тепърва). Никога не разбрах защо го правеше - ако толкова много обичаше този мъж, защо непрекъснато търсеше и още един. Ако наистина беше влюбена във вторите, защо не прекратяваше връзката с първия (имаха си някакви проблеми, не е като да е било безоблачно щастие). Обаче ми стана тъжно за нея, защото от толкова много избори и връзки накрая май се е озовала сама и без дете. Някак от 2 стола на земята е положението.
П.С. Не е имала daddy issues - напротив - разбираше се чудесно с баща и. Не беше това обяснението за непрекъснатото търсене на мъжко внимание.

# 10
Ако една жена излиза с един мъж и са на етап опознаване, без да са провели Разговорът, и без да имат ангажименти един към друг, и тя и той спокойно могат да си пишат или да излизат с други хора, без това да се брои за паралелна връзка. Съответно ако флиртува и се забавлява с няколко различни мъже, това не са "паралелни връзки".

Хубаво е да се уточнят понятията още в началото на темата, за да пишем за едно и също. Съдейки по предишни теми и мнения на автора, едва ли визира дългогодишни партньорства и семейни отношения.

# 11
  • Melmak
Хората често пъти не могат да изберат само един човек и искат непрекъснато да се чувстват желани и “още ставащи”. За това. Аз така си го обяснявам. Също и че някои просто не желаят да се развеждат, защото това ще се отрази на бизнеса, децата, имуществото. Особено ако имат много общи неща заедно. Ето, сега един приятел се развежда. Работеше се жена си заедно, общи фирми, имоти, работа, ама то е чудо!

В такива случаи просто хората си водят паралелни връзки. И ако двамата са ок, няма лошо.

# 12
Шериф Плами, някои си харесват устроения живот, имат деца и не искат да си "развалят" семейството. Други имат съвместен бизнес и общи имоти с "половинката". Или пък не са моногамни. Или имат отворен брак. Случаи всякакви.
Въпросът е твоят случай какъв е.

Моногамен съм. Ама много ми е интересно да видя мнението на хората.

# 13
  • В полите на Пирин планина
Верояно се държи на слабост или някаква липса, т.е. нещо, което ти липсва при единия/едната го има при другия/другата.
Нещата не са черно-бели, наистина, както е казала ДХЗ...
Може би някои хора имат нужда от постоянно утвърждаване, че са желани... или доказват нещо на себе си?
Причините са толкова, колкото са връзките и хората в тях.

# 14
Корена на изневярата е в ценностната система на всеки. Има хора,  за които вярност, честност, прямота са смешни и ненужни думи. Те се забавляват според случая, според интереса, от скука, от комплекси и  ... Абсолютно във всяка връзка може да се намери причина да изневериш, както и причина да не го направиш. Въпрос първо на ценности, второ на липса на любов.
Това е така, но  старите хора са казали : " Бай ми, бабо, да ме не срещне мечка".

А има и една категория хора, които имат желание, но нямат възможност" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт