Връзка със семеен мъж

• 16 730
  • 499
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ти ако дадеш още една-две подробности и всички ще се сетят кой и ще му пишат да видят дали и с тях ще пие кафе.
Simple Smile

# 481
По-лошо – може да попадне под прицела на жена му. Laughing

# 482
  • София
Тя жена му е виждала такива с тонове и изобщо няма да и се върже. Очевидно е, че тя не е заплаха щом не може и за кафе да го навие. На някои хора това им е част от работата.
На мен ми се случва някакви хора да отбележат, че винаги отговарям на коментарите им във Фейсбук и то бързо, но на мен това ми е работата. Като имаш професионален профил се изисква да отговаряш на всички и като са много е по-добре да не протакаш. В интернет поне всеки има контакт с всеки, който го гледа и чете и проява на уважение да си говориш със зрители и читатели. Дори френски ютюбъри, които имат милиони последователи си чатят със зрители, обръщат им внимание, не че са хукнали да се женят за всеки, който им е писал.
Но съм виждала хора и въображаеми връзки с ТВ водещи да имат преди да могат да си чатят с тях, затова деликатно намекнах за историята на французойката с Брад ПИт.

# 483
  • София
Аз къде да се оплача от един ТВ водещ Joy

# 484
  • София
Аз къде да се оплача от един ТВ водещ Joy
Сега можеш да му се оплачеш в интернет, или да намериш шефа му в интернет. Навремето се налагаше някой да ни идва на крака, за да ни каже, че сме тъпи и грозни Simple Smile

# 485
  • Out of the Mix
Имаше една приказка - жената иска най-много този, който не й обръща внимание, държи се студено, и не му пука за нея, може и грубо. Thinking

# 486
  • София
Ама, той в интернет ми праща снимки по пижама Joy
Иначе е грозен, де.

# 487
  • София
Ама, той в интернет ми праща снимки по пижама Joy
Иначе е грозен, де.
Еми, да ти кажа, като работех в БТВ за 9 месеца нямах нито един почивен ден. Евала на колегата, че има пижама и време да се снима и да изпрати снимка.
Подшушни кой е и ако го познавам ще му пиша да не се излага Wink Или му кажи ти, че е рисковано това и може да се озове при жълтурите.

# 488
  • София
Казаха МУ, че мен не ме разбра, ама периодично ме проверява до къде съм с чувствата към него Joy

Цялостно е изплискал легена.

# 489
Мисандей, като ти видях предната тема, да ти кажа, внимавай мъжът ти и свекървата да не разберат, че си търсиш гадже, че си всичката Мара втасала.
Огледай се за някой клиент, доставчик в магазина, ама да е семеен и дискретен.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:57 от Прекрасная Василиса

# 490
  • София
Казаха МУ, че мен не ме разбра, ама периодично ме проверява до къде съм с чувствата към него Joy

Цялостно е изплискал легена.
Случва се. Даже в тоя бранш понякога е нужно изначално да си изплискал, за да го работиш това. Щом не те притеснява няма да го издирваме. И той душа носи Wink

# 491
Човещинка е да го привлича хубавото, поне е по пижама човека.
Можеше да е по чорап.

# 492
  • София
Мани, цирк Joy

# 493
Надявам се, че никой не се е досетил кой е моят човек, щото то не е много трудно.
Да, винаги са ме привличали хора, които са по студени и недостъпни.
Макар че Той не се държи точно студено, има закачки, има флирт, има и намеци..
Питах го прав текст харесва ли ме, но човекът е изпечен в лавирането и не си призна.
Някак е спокоен, ларж и Куул, но май че е маска.
Винаги знае какво и как да ми го каже, така че да пререже в зародиш мрънкането ми и опитите ми да контролирам ситуацията.

# 494
Тя жена му е виждала такива с тонове и изобщо няма да и се върже. Очевидно е, че тя не е заплаха щом не може и за кафе да го навие. На някои хора това им е част от работата.
На мен ми се случва някакви хора да отбележат, че винаги отговарям на коментарите им във Фейсбук и то бързо, но на мен това ми е работата. Като имаш професионален профил се изисква да отговаряш на всички и като са много е по-добре да не протакаш. В интернет поне всеки има контакт с всеки, който го гледа и чете и проява на уважение да си говориш със зрители и читатели. Дори френски ютюбъри, които имат милиони последователи си чатят със зрители, обръщат им внимание, не че са хукнали да се женят за всеки, който им е писал.
Но съм виждала хора и въображаеми връзки с ТВ водещи да имат преди да могат да си чатят с тях, затова деликатно намекнах за историята на французойката с Брад ПИт.

Да не ти разпраям пък в онлифенса хората какви почитатели (и почитателки Wink ) имат...

Общи условия

Активация на акаунт