Връзка със семеен мъж

• 16 724
  • 499
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък се чудя как има такива от вас които я насърчавате да си изживее тръпката.Да е трето колело,да нарани една жена по същият начин ,по който нея са я наранили.
След месец ще четем тема от съпругата "Мъжът ми си има любовница",тогава същите вие ще плюете съпруга и любовницата му(в случая нашата авторка )

Авторке,аз съм от страната на съпругата,виждам че споделяш че и ти си била от тази същата страна.Ами айде малко си помисли къде се намесваш.Нямаш работа в техните взаимоотношения.
Пък и на всичко отгоре той си е казал,че няма да се разведе.Какво очакваш от този човек??
Нищо недей да очакваш.Ще се влюбиш и после ще има тема "Обичам го,ама не иска да се разведе с жена си".
Мислете малко рационално,момичета.
Големи хора,не сте на по 20 години.Неопитни.

Извинете,че се съм груба ама това е истината.

# 16
Сама, сама и пак сама. По празници, по поводи. Това ли искаш?

Тя и сега е сама, не четете ли? Разведена, самостоятелна, децата големи и поели по пътя си. Никъде не е написала, че самотата я убива или че задължително желае да намери партньор, с който да живее. Начинът на мислене и приоритетите на едни години са едни, на други са други.

Противно на критиките аз бих я насърчила да пробва. Просто да си даде сметка, че ще е втората, да не таи излишни надежди и да си знае, че в един момент ще плати емоционално цената да се влюби в женен мъж.

П.п. Аз също мисля, че не се влюбватЕ, а се влюбваШ. Но ти си знаеш дали това те устройва.
Да,правописна грешка
Влюбвам имах в предвид,благодаря

# 17
  • Варна
Хайде без излишни драми. И аз съм била от страната на съпругата, знам какво е да ти кръшкат. Но никой не те е вързал с кръшкащия. В случая този мъж със сигурност не изневерява за сефте. Дали ще е авторката или някоя друга, за жена му едва ли е от значение. Мъжът е сложил картите на масата, авторката да си реши как ще ги разиграе.

# 18
Нямам скрупули, всеки може да си търси щастието, както прецени. Не си ти тази, която трябва да мисли за доброто на другите връзки. Бъдещето им зависи само от решенията на тях двамата.
Но мисли за себе си. Такива като него не въртят само една. Ако си готова да си обменяш разни неща с други непознати жени, действай. Аз не бих си рискувала здравето.
Другата опасност е, че вероятно ще хлътнеш още повече, а той си е казал открито, че не те иска за връзка.

Аз пък се чудя как има такива от вас които я насърчавате да си изживее тръпката.Да е трето колело,да нарани една жена по същият начин ,по който нея са я наранили.
Няма да я нарани авторката, а мъжът ѝ. Дали ще е точно тази жена, дали следващия път въобще ще спомене, че е женен, той е този, който съзнателно е взел решението да изневерява.

А защо не той да е удобна плът на повикване?
Защото той е обвързан и свободното му време ще е съобразено с жена му, не с нея. Тя ще тича като я привика, но той няма да е на разположение, когато тя иска.

# 19
  • София
Мацка, живей си живота и се отдай на емоцията, която те е споходила.

Бъди предпазлива и искай предпазни средства, с влюбването не бързай, че може да не го делиш само със съпруга

# 20
На твоята възраст вече трябва да си надживяла скрупули и опасения от хорските мнения. Ако те кефи идеята за "секс бъди" давай, пак на тази възраст такива пеперуди в корема са голяма рядкост, не ги пропилявай. Наслади се на емоцията и адреналина, а неговият брак си е негов проблем, ти не го изнасилваш, нали?  Но това само ако си склонна на неангажиращ секс. Ако търсиш брачна хармония и сериозна връзка е друго. Но то пък не пречи докато търсиш едното да има другото, хем да си припомниш кое как става Simple Smile Също така на твоята възраст е много трудно да приемеш друг човек и да свикнеш с него, та не се лишавай от едно удоволствие за да гониш нещо, което я дойде, я не.

П.П. Аз съм петилетка по-стара от теб, не се обиждай от това "на твоята възраст" Wink

Искаш да си удобна плът на повикване?Задай си  въпроса и с какво си го впечатлила реално.

Това е въпрос на гледна точка Simple Smile А защо не той да е удобна плът на повикване? А може и онзи да не се справя и тръпката бързо да си замине. Тогава ще и е спокойно, че не е пропуснала нещо, а иначе все ще я гризат разни съмнения. В своя живот много повече пъти съм съжалявала за нещо, което не съм направила, отколкото за неща, които съм направила.
Благодаря,наистина съжаляваме повече за нещата,които не сме направили,отколкото тези,които сме

# 21
Такива като него не въртят само една.

Айде бе, на 57? По-напред казаха, че било смехотворно да не правел секс със жена си, сега и други се намесиха, освен авторката, въобще евала на тоя пичага!
Авторке, не си малка, знаеш си плюсовете и минусите на такава връзка. Ако те устройва - изживей си каквото има за изживяване и въобще, защо питаш във форум?

# 22
Ти всъщност какво търсиш в една връзка? Искаш ли да се омъжваш, да се събирате? Ако това искаш, няма да е този. Но пък дали ще попаднеш на по-подходящ в скоро време, след като 7 години не се е случило? Представи си още 7 да търсиш, ще чукнеш 60-така.
Какво да се прави, няма идеални хора. И този не е идеален. Взимай, каквото ти дава, но и се оглеждай, може да излезе някой заяк от някой друг храст.

# 23
Такива като него не въртят само една.

Айде бе, на 57? По-напред казаха, че било смехотворно да не правел секс със жена си, сега и други се намесиха, освен авторката, въобще евала на тоя пичага!
Авторке, не си малка, знаеш си плюсовете и минусите на такава връзка. Ако те устройва - изживей си каквото има за изживяване и въобще, защо питаш във форум?
Хаха,благодаря
Аз също мисля за малкото време,в което го познавам,че едва ли има други и то не защото сляпо му вярвам,а защото е доста зает професионално.
Относно защо питам...това е нещо съвсем ново за мен,както казах ви аги съм отбягвала такива връзки и имам нужда да споделя и чуя мнения.
Благодаря

# 24
И какво? Ще чуеш мнения на двата полюса, две гледни точки. Решението си е твое.

# 25
Малко са мъжете в сайтовете за запознанства, които избират Единствената и се спират само на нея. Особено такива, които си казват още в началото, че не са там за връзка.
За другото - има си хапчета, които помагат.

# 26
Ти всъщност какво търсиш в една връзка? Искаш ли да се омъжваш, да се събирате? Ако това искаш, няма да е този. Но пък дали ще попаднеш на по-подходящ в скоро време, след като 7 години не се е случило? Представи си още 7 да търсиш, ще чукнеш 60-така.
Какво да се прави, няма идеални хора. И този не е идеален. Взимай, каквото ти дава, но и се оглеждай, може да излезе някой заяк от някой друг храст.
Да,искам да имам човек до себе си,не е задължително да имаме брак,но наистина за тези 7 години нищо не ми е привлякло вниманието.
И не съм от хората,поне засега,които биха направили компромис със себе си,за да не са сами.
Благодаря за мнението

# 27
  • София
Ако искаш стабилна връзка, със сигурност това не е твоят човек. Бил е и откровен с теб - не иска да напуска семейството си. Може и да не е първа младост, но на 57 не е и твърде престарял, че да "консумира" брака си поне веднъж от време на време.

# 28
  • София
Лично аз имам в обкръжението си жени 40+, които нямат никаква потребност и не консумират браковете си.
Та, не лежтѐ на тая.

# 29
  • Обран бостан ;)
Относно защо питам...това е нещо съвсем ново за мен,както казах ви аги съм отбягвала такива връзки и имам нужда да споделя и чуя мнения.
Благодаря

От поне 5000 (ако не и повече) години няма нищо ново в секса.
Виж някъде дали има онлайн "кама сутра" и действай. Wink

Общи условия

Активация на акаунт