Интернет без договор в София?

• 733
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,

Знаете ли дали има интернет доставчик в София, който да предлага интернет без договор?

# 1
  • София
В смисъл кабел без договор?
Има май някакви опции за някакви "бисквитки" от операторите. Или Уай Фай по кафенетата и градинки.

# 2
  • София
Има. Зависи за кой квартал. Аз съм на изи тв нет. Плащам имам, не плащам нямам. Без договор,  всички канали, без ограничение на броя телевизори, без допълнителни устройства и дистанционни + интернет за 35 лв на месец. Пронет също май бяха без договор.

# 3
На Нет 1 имаше преди, сега не знам. Плащаш си предварително за някакъв брой месеци и ползваш. Мобилните оператори май имаха интернет с флашка.

# 4
Има. Зависи за кой квартал. Аз съм на изи тв нет. Плащам имам, не плащам нямам. Без договор,  всички канали, без ограничение на броя телевизори, без допълнителни устройства и дистанционни + интернет за 35 лв на месец. Пронет също май бяха без договор.
Как така това е без договор, като плащаш 35 лв на месец - значи имаш договор за 35 лв на месец.
Наистина, мобилните оператори даваха такива флашки, зареждаш си флашката с пари, ползваш, парите свършват - свършва интернета, пак зареждаш и пак имаш.
Преди няколко години ползвах такава флашка към А1, сега не знам дали още ги предлагат. Питай, ако искаш.

# 5
Извинявам се за включването, но понеже се спомена Пронет, ще може ли някакви координати, защото искаме да сменяме нашия доставчик? Само добри отзиви за тях съм чувала.

# 6
  • София
Как така това е без договор, като плащаш 35 лв на месец - значи имаш договор за 35 лв на месец.
Наистина, мобилните оператори даваха такива флашки, зареждаш си флашката с пари, ползваш, парите свършват - свършва интернета, пак зареждаш и пак имаш.
Преди няколко години ползвах такава флашка към А1, сега не знам дали още ги предлагат. Питай, ако искаш.
Ей така, като на пазара. Плащаш-имаш домати за салата, не плащаш- няма домати за салата. Или и там с договор си купувате?
Извинявам се за включването, но понеже се спомена Пронет, ще може ли някакви координати, защото искаме да сменяме нашия доставчик? Само добри отзиви за тях съм чувала.
Напишете в гугъл пронет и ще ви излезе сайта им. На контакти имат телефони и имейл. На вилата сме с пронет и сме доволни. Плащаме само през топлите месеци. Зимата не плащаме. На пролет плащаме някаква такса от 50лв май беше да ни включат пак.

# 7
Булсатком имаха такава опция - плащаш 6 месеца в началото и после може месец за месец. Сега след преминаването към Виваком не знам как е.

# 8
В Студентски град, а и други квартали, има интернет без договор от OpticCom. Проблемът с тях е, че при изникнал проблем, отстраняването се бави с месеци и трябва да бъдете настоятелни.

Общи условия

Активация на акаунт