Отговори
# 420
Аз и моя пост, с предположение оная защо е в къщата, не намерих, след като Евето писа. Каква е тая цензура?

Суна и Сейран са. Обаче Сейран е с други дрехи, значи е останала.

# 421
Сташе, и теб ли, бе Head Band Айййй яззъъък Grinning

Сейрош е с други дрехи, доста руса и косата е на кок Thinking

# 422
Цвета на косата с филтри не могат ли да го сменят? Някъде из Х ми се мярна, че можело да има скок от седмица-две.

Рускинята паднала 😂 кой знае къде е била покатерена да снима 😂

# 423
Сташе и теб, и още 1- 2 поста след теб също са изтрити .....
Вал, просто изразих негодуванието си към каката, при това сама се цензурирах, но явно някой смята, че е прекалено...Както и да е..

Много странно това с косата на Сейран....Ще има ли обяснение.. Вчера Берил пак снима и вътре в ялъто, та няма да се учудя, ако се преместят и те с Аби 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 424
Който е докладвал да си каже. Що да нямаме право да си покажем отношението?

# 425
Някой да ме светне как става докладването
Да си знам аз.....Grinning

# 426
Мен редовно ме докладваха преди и триха и вече внимавам как обиждам кака,но никой няма да си признае.Мен дори ако някой е видял,че бързо го изтриха,ме нарекоха коза...Така че свиркайте си,да не ви пука.

# 427
Това имение стана като хан, където само двамата нахалника Абидин и Суна липсват. 😵‍💫

# 428
Афито и Берил!

# 429
Нейсе, Сташе Kissing Heart Както каза Феро, всеки преживява живота, който иска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
Косата на Афра може да изглежда по светла заради осветлението там  И Сейран няма да си пусне косата веднага . Има някакъв смисъл да я държи толкова време нагъната или там каквато техника приложиха за косата на Афра
Няма да си тръгне Сейран Как ще разделят СейФер като то още СейФер няма Сезона започна с прескачане на времето (не е ясно даже напред или назад и коя година е Grinning) , та няма как след 2 месеца да има пак такъв
Нека не се "сдобряват" само да изчезне бактерията Grinning

# 431
Еве, супер гифки! 😘
Значи преди доста години бях редовна във форума и сега от малко повече от година пак заради Ялъто! Направи ми впечатление обаче, че има голям разлика от преди и сега! Още на първата страница във форума като се зачетеш, ами то има по две теми за някои актьори, от един акаунт се пускат по 5 теми и се обикаля из темите и се правят панаири! И друг е въпроса, че повечето теми приличат на личен чат! Язък! Преди време такова нещо нямаше! Някаква мафия се е заформила във форума май! 😂

# 432
Ти пък ,Сташе.  Очакваш да си признаят ли😀...

# 433
А как се разбира,че някой те е докладвал?
Може на лични

# 434
Ти пък ,Сташе.  Очакваш да си признаят ли😀...

Ми, да, очаквам. Да кажат срещу какво точно негодуват. Изказът ни беше изключително умерен.

Общи условия

Активация на акаунт