Отговори
# 45
Добър ден!
Mystery, благодаря за новата тема и благодаря, че не се отказваш! 🪻
Този сезон нали почват на чисто, има осъзнаване, разбиране, съпричастност, лоялност, та СейФер ги очакваме в 84 еп.

# 46
Добро утро!
Охххх,умрях от смях,не сме сами,много сме.
https://www.facebook.com/share/r/15Meq6atso/

# 47
  • Манчестър
Гюнайдън къзлар,
Мистери благодаря за новата тема 🎉
Нямате настигане maşallah.🤍🧿🤍

# 48
Амджата се разписа! 🤘

🤍🧿🪬🧄♾

# 49
Привет, момичета!🌷🌞🍀
Малко Циала (мацката с комата) за повдигане на настроението 🤗🤗.
Ферит и Сейран са се избрали взаимно ❤️...Сега Сейран трябва да избере себе си, пред Суна...А Ферит трябва да избере самия себе си по принцип 🤗
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:10 от Dichkata

# 50
Дора изследователката.

# 51
  • Яко в Матрицата...
Дора изследователката.

JoyJoyJoy

Демек в сценария пише - Дияр плаче така все едно не може да плаче... Пелин не престава да се излага.

# 52
А за поведението й извън сериала нещо да каже? Пак ли в сценария така пишеше да се държи? 😁

# 53
  • София
Тя защото уважава мнението на всички и ги блокира JoyJoyJoy

# 54
Надявам се този бретон да го е скръцкала за някой нов проект,където може и да е желана и обичана от зрителите .
Защото вмомента не е.

# 55
Мани бе, некадърна работа Head Band Като добавим и топчетата за пинг понг в скулите... работата става пълен зян.Иначе се стараят хората, замазват с филтри (доколкото е възможно) бръчки и торбички.

Опитвам се да се настроя позитивно за довечера, но нещо не ми се получава Grinning Поне ще се насладя на красотата и химията на тези сладури Heart Eyes

Все още нито един от двамата не е рекламирал серията (агейн). Аз по това се ориентирам най-вече, особено по Афито.

Ето за такава жена избухват войни и се рушат империи Heart Eyes

Няма да им простя на тъпите сценаристи, че вкараха тези думи в устата на Ферит, за ненето му Head Band

# 56
Ние тук сме умрели от яд със сценария. Представяте ли си на тях какво им е? Сигурно им иде да изядат таралеж с бодлите.

Еве, и аз съм оставила всякаква надежда 😅
Но айде щом още не снимаме от Антеп, може и все пак нещо да стане 🧐
Тейзето без коментар 🤢

# 57
Точно,Еве..докато уж бяха скарани,то Алп Навруз,то Керем Бюрсин,веднага се започна харесване на снимките и.Ами нормално,толкова е красива,не войни,ами война на световете.Мерт много трябва да внимава.
Офф,снощи реших,няма да гледам.Днес реших,ще гледам заради нашите гълъбчета.Ще е зор,чок зор,хич не ми се гледат напъните на кака...ама ще търпя Heart

# 58
# 59
❤️❤️❤️Много английски ми се струват плочките под тези обувки Шанел 😁😁🫣🫣

Общи условия

Активация на акаунт