Отговори
# 360
👑

Тенкю Еве! 😘
И аз нямам търпение! 🤞🏻
Белче, шегува се Емрулах. Пита колко години има до петък, момичето му показа, че са 5 дни, 23 часа и 19 минути, а той ги обърна в години, месеци и дни. Демек нямал търпение и той. Написа също, че в понеделник ще се видим по много хубав начин (с фрагмана).

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 21:10 от BELL-

# 361
Кога Емрулах е започвал с ПР от събота вечер Grinning При положение , че Мерт е в самолета още и  Афра не се видя днес
Айшен не случайно каза на Син за Антеп Няма да отидат , но
Ферит попита: „Как да знам, че няма да ме напуснеш месец по-късно?“
Сейран не даде отговор, защото няма такъв, който да даде с думи. Може би нещо ще се случи и Сейран ще отговори на този въпрос с действие и по безспорен начин.
По наблюдателни фенове казват , че думите дете и деца  и порастване са използвани доста в епизода Сейран каза , ще ни нараниш и тримата , което вече ме съмнява да е свързано с оня бацил Grinning

И Мерт е отишъл сам в Лондон По всяка вероятност при приятели

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 21:28 от KrasiAnna

# 362
# 363
# 364
Афра хареса снимките на Мерт,току що.Видях,защото бях казала че виждам кой е на линия Heart
https://www.instagram.com/p/DCJ2Gx2MdfP/?igsh=MWQyMTZxZXA5dHdraQ==

# 365
Оффф, успокоих се! 😂😂😂
Миличките ! ❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🪬♾🧄🧿

# 366
# 367
# 368
И сладкото Афи! 🤍

# 369
  • София
Личеше си, че я няма, сега качи и на Бейза сторито, сигурно снима нещо.

Бел, изпревари ме, вече не си крие косата.

# 370
Афито била с шапката на мъжа си! 🤘

# 371
  • София
В Х полудяха след на Емрулах и Самед туитовете. Решиха, че става въпрос за АФС, че даже и стая направиха Joy

# 372
В Х полудяха след на Емрулах и Самед туитовете. Решиха, че става въпрос за АФС, че даже и стая направиха Joy

Какво са казали двамата?

# 373
Отностно кое кога е станало с Ферит и кака. Той самия каза, че били само приятели, когато Сейран е тръгнала по света, което означава, че се е запознал с кака преди Сейран да оздравее, докато е болна. При запознанството им Ферит бе с друга мацка във фитнеса, щастлив, ухилен до уши, а не пиян в канавка. Т.е. той си живееше живота, докато Сейран бере душа. Не отричам вината на Сейран, но любящия съпруг ще се обърне към лекари, за да разбере причината за поведението на жена си (тогава нямаше да се чувства така, а щеше да й помогне да преодолее този проблем) и как протича лечението й. А Ферит удобно се възползва. Аз пък съм "наранена" от неговите действия. Знам, че вината е на сценаристите, а на тях им трябваше драма, макар и нелогична, Мерт е страхотен, звезден актьор. Това е сериал, но ми е влязъл под кожата.

# 374
  • София
Някакви ракети слага Самед

https://x.com/samedaslan/status/1855332834732294442?t=UASFpwdSEH2LTLXt2Lzyqw&s=19

Бел качи Емрулах, имаше и някакви дяволчета в отговорите

https://x.com/eModitor/status/1855324291904012788?t=b5KG3dvcRHrtvDaAgB2_sQ&s=19

Нищо съществено, просто в Х така си решиха. А и още от днес подгряват, дано да има защо.

Мерт май сега трябва да е кацнал, да видим дали някой го чака.

Общи условия

Активация на акаунт