Отговори
# 390
Защо така, Мистери за каката?
Някой не дават лоша дума да се каже за нея. Дори Сейран според тях
е излишната в тази връзка. Тя Дияр е мехлема за Ферит, или както казва
Сейран е лейкопласт на раната му. Любовта не е важна. Важно е да има
спокоен и безоблачен живот в едно безлично съществуване.

# 391
От ОГМ са пуснали така дългоочакваният клип за деня на републиката. На клипа са нашите , Бездомниците и Шехерезада.
Честват годишнина от смъртта на Ататюрк - 10.11.1938 г., не е за деня на републиката.

И той е имал една невъзможна любов - с българка. И никога не я е забравил. Затова е обикнал и България. Интересно, ако се беше получило, дали щяхме да променим историята поне малко?

Милна , Hands Plus1 Де да можеше!

Но, нямаше да може да се промени историята. Великите сили са начертали предварително картата на Балканите.
Ататюрк не би имал никаква възможност да промени и малък ход в сраженията. Красивата българка Димитрина Ковачева, наричана Мити, ако беше дадена са съпруга на Ататюрк , може би била упкреквана, а и семейството й за родоотстъпници. Но предимно причината за това да не я даде баща й за съпруга на Кемал Ататюрк са верските различия.

Сега вече да кажа здравейте в обедна неделя!

Сикорски, блгодаря за споделения анализ в скрития текст. Напълно споделям написаното и го мисля по този начин. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:18 от Dimana-nova1

# 392
В Х Ала пак намеква за кома, Мастилото (скрития текст от предния пост) дава надежди, че ще има СейФер. Да видим какво ще измъдрят сценаристите. Те ме плашат, не предсказуеми са, и май мразят Сейран.

А вие забелязахте ли кога Ферит, който не може да приеме, че Сейран отива в Антеп, е съобщил "радостната" новина на Дияр. От къде тя е научила? Тя твърди, че Ферит й е казал, но той бе отчаян и говори само с дядо си. Не дадоха да й се обажда.
Ферит много често говори по телефона с годеницата си и в това няма нищо необичайно. Това, че точно този разговор не ни е показан, не означава, че не се е състоял. Нищо чудно, когато излезе от стаята, където са приютили Сейран, да е звъннал на Дияр и да е казал за новостите от имението. Не мисля, че постоянно трябва да търсим под вола теле. Кака няма връзка със Синан - нито пряка, нито косвена. Ако имаше, нямаше да има втори съюз между Айшен и Синан. Понякога нещата са си такива, каквито са ни казани. А и Дияр не е казала, че Сейран веднага ще тръгва. Каза, Ферит ми каза, че ще се връщаш в Антеп (неопределено във времето), което си беше точно така.
P.S. Мен повече ме впечатли фактът, че иска да променя интериора на стаята. И Пелин се беше засилила да променя интериора, още преди да му беше станала жена, и тази същата мераклийка. Ако съдим от това как завършиха нещата за Пелин, нищо чудно това да ни е подсказка, че и тази няма да направи промените в стаята, защото и нейното статукво няма да се промени, т.е. ще си остане само годеница.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:38 от Fi79

# 393
Май, май не говори толкова често по тел. с леля си! На няколко пъти в епизодите показаха как тейзето ги пита защо не си вдига телефона Феро! В Хана като отиде да го дири , пак го попита! ✌🏻

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 17:01 от BELL-

# 394
От ОГМ са пуснали така дългоочакваният клип за деня на републиката. На клипа са нашите , Бездомниците и Шехерезада.
Честват годишнина от смъртта на Ататюрк - 10.11.1938 г., не е за деня на републиката.

И той е имал една невъзможна любов - с българка. И никога не я е забравил. Затова е обикнал и България. Интересно, ако се беше получило, дали щяхме да променим историята поне малко?

Милна , Hands Plus1 Де да можеше!

Но, нямаше да може да се промени историята. Великите сили са начертали предварително картата на Балканите.
Ататюрк не би имал никаква възможност да промени и малък ход в сраженията. Красивата българка Димитрина Ковачева, наричана Мити, ако беше дадена са съпруга на Ататюрк , може би била упкреквана, а и семейството й за родоотстъпници. Но предимно причината за това да не я даде баща й за съпруга на Кемал Ататюрк са верските различия.

Сега вече да кажа здравейте в обедна неделя!

Сикорски, блгодаря за споделения анализ в скрития текст. Напълно споделям написаното и го мисля по този начин. Flowers Hibiscus

Понякога наричат родоотстъпници точно тези, които вярват, че не всичко е предначертано и че можеш сам да определяш съдбата си. И не само вярват, ами и действат. Но да не стигаме до актуална политика сега, макар то вече всичко май стана такова. Обаче не е лесно -  ето от любов тръгваме и до политика стигаме. Ататюрк обаче е добър пример за връзката между двете.

# 395
Май, май не говори толкова често по тел. с леля си! На няколко пъти в епизодите показаха как тейзето ги пита защо не си вдига телефона Рамо! В Хана като отиде да го дири , пак го попита! ✌🏻
Много повече показваха телефонните им разговори. За три серии се сещам поне за 4 техни телефонни разговора. Кака винаги има едно много самодоволно изражение, когато вдига на Ферит и казва "альо", че просто няма как да не ми се набие в главата. Обикновено е в спалнята си, когато водят разтовори и това внася още една доза интимност в жлембенето й по телефона.
Дори, когато щяха да подписват договор за новата колекция, Ферит висеше на телефона в отчаяни опити да се свърже с Дияр. Мисля, че се опитват да ни покажат силната връзка между Ферит и Дияр (възможно е дори да го правят в опит да ни покажат зависимостта на Ферит от кака) и телефонните разговори са част от този план, т.е. кагото не е с нея очи в очи, той говори с нея по телефона.
Възможно е, разбира се, и всичко да е плод на моето въображение и да си е само моя интерпретация. Simple Smile Но по телефона говорят често.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 14:22 от Fi79

# 396
Нямам търпение за утрешния фраг,дали Сейран ще е в имението,дали ще остане..
А леля какво ще прави ,след като стана свидетел на тази гледка.

# 397
Да, ама май каката ще има "връзка" със Синан и Ферит ще разбере това.
Пишат, че в този епизод е имало три пъти паралел с този на летището, разговорите м/у Сейран и Ферит.
Искам скок във времето, защото тогава Ферит ще разбере, че не е направил правилния избор. Защо сега трябва да гледам колко бил гневен и сърдит, игнорирайки чувствата си към Сейран.

# 398
Моля, ако някой може да ми изпрати това на ЛС, за да си го сваля! 😂

https://x.com/urazbulbeni/status/1855567318316634532?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 399
  • София
За мен не е проблем, че Ферит говори с Дияр, тя му е годеница. И наистина при положение, че ще се женят говори прекалено рядко с нея. Дияр казва, на Сейран, че Ферит й е казал, че заминава за Антеп и идва заради стаята. Сейран й казва, че никъде няма да ходи. Ферит също не знае, че ще заминават сега, всичко е хипотетично. Може да й е казал, може и да не е.
Но вижте какво казва кака на Сейран и в хана. Не искам да си разтроена, Ферит е пораснал и е продължил, знам какво си мислиш, но не е така. Преди това наби канчето на Ферит, все едно е на 10 години. О, и докато му говореше и след това, той отново се задушаваше.
Аз пак се повтарям, но тази жена година и половина му е промивала мозъка, докато той е бил в много тежко състояние, поне в началото. Той й вярва, а тя го манипулира абсолютно както си иска и играе със страха му от изоставяне. Няколко пъти му казва, че ще си тръгне, а в същото време няма никакво такова намерение.

Бел Stuck Out Tongue Winking Eye

# 400
Момичета,четох спойлер.
Скрит текст:
Ферит естествено ще избере Сейран.Ще си поговори с кака,ще и се извини , ще и върне пръстена и ще и предложи все пак да останат приятели.Ще поиска да се извини и на дядо и,но той няма да го приеме и ще забрани на Дияр да се среща с него.Абидин,още повече ще се озлоби и със Суна ще се преместята в Ялъто.Отново ще поиска да изгони Корханите и ще започне дело.Зарязаната леля за да си отмъсти на Ферит и Сейран ще му стане адвокат и така ще разкрие злобното си лице.Синан ще се опита с помощта на Айшен да устроят капан на Сейран,но нещо ще се случи с бременността на Есме и всички ще отидат в болницата.Ферит ще разбере,че Айшен помага на Синан и ще я изгони от имението.Шефика ще си тръгне с нея.Имаше и нещо от сорта,че кака ще подхвърли на Абидин пистолет от убийство и той ще влезе в затвора.След това ще накара някой да му каже,че Ферит е вкарал човек в затвора за да го убие.Ще се появи нов персонаж,чичо ли,приятел ли на Ферит който ще му каже кой е истинския убиец на семейството на Абидин.А именно,че е Латиф.Латиф е бил влюбен в майката на  Абидин,но тя се е омъжила за брата на Халис.Тогава Латиф поръчва убийството им и оставя Абидин в детския дом.Халис не е знаел за това.

# 401
Дияр много нагло иска да започне ремонт по стаята, при все че Сейран нито е тръгнала пще, нито е решила дали. А онази с такава сигурност и бързина отива да оправя стаята…

# 402
Дияр много нагло иска да започне ремонт по стаята, при все че Сейран нито е тръгнала пще, нито е решила дали. А онази с такава сигурност и бързина отива да оправя стаята…
Да, прави ама да започне със свалянето на картините да й секне ентусиазма 😀😀😀😀😀

# 403
Мистери, благодаря! 😘
Нагито! 💫

# 404
Да, прави ама да започне със свалянето на картините да й секне ентусиазма 😀😀😀😀😀

И на Сейран не й хареса една от картините, но така и не я свали...

Общи условия

Активация на акаунт