Отговори
# 450
Хахахаха, момичета, ако сложим пак гифчето с думите на Ферит- "о....у чоджук", дали ще се докладва 😂
Хич не ми е нужно да доказвам на някого нещо и то от сериал, мнения различни. Защо да не се изказва мнение за герой, всеки пише какво харесва и какво не харесва в някой, но забелязвам и едно налагане или нападане и оттам и заяждане. Не бъркайте думата "мнение", то няма нужда от тези или доказване.

# 451
Fi, напомни ни, че Ферит бе казал на закуската, че ще се види с кака, но това не се случи. Той се прибра със Сейран и на вечеря му сервираха Антеп.

Е, той нарочно го каза, според мен, нали се опитваше да избяга от Сейран в ателието. Ама не му се получи 😁
После, преди да тръгнат, говори с кака си.

# 452
# 453
Разправят, че Берил и Афра снимат, но на мен ми се привижда Рамо Heart Eyes

Още от първо гледане на клипа го припознах и това е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454

Още от първо гледане на клипа го припознах и това е Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз така Grinning

Отдавам го на силното си желание Grinning Това е нещо ,  като всеки си наглася сюжета според вижданията си
Нашата , вашата , но всъщност е тяхната история .На СейФер

# 455
# 456
# 457

Ооо и червената светлина видяха Joy

Нямам очаквания за Afs и т.н ,  но все нещо ще излезе накрая с тези мъки Joy

# 458

Ама, вие да не гледате в огледалото на Ферит, та виждате желания образ LaughingLaughingLaughing

# 459
Fi, напомни ни, че Ферит бе казал на закуската, че ще се види с кака, но това не се случи. Той се прибра със Сейран и на вечеря му сервираха Антеп.
А преди да се прибере за вечеря, кака го схруска набързо и го наказа да седи послушно в ъгъла, така че няма как да излизат. Wink

# 460
# 461
Фи, забравих за предястието на кака.

Благодаря за разведряването, много ме разсмяхте, до сълзи.

# 462
Хайде  малко СейФер, защото дълго бяхме лишени дълго време от тях.
Чудя  се трансформацията на Халис Ага колко дълго време ще продължи ?  

# 463
Когато човек е с любовта на живота си се променя до неузнаваемост. Халис също го промени любовта, тя угаси гнева му, успокои го.

# 464
Еве, правилно си видяла

Общи условия

Активация на акаунт