Отговори
# 435
Като дубайски шоколад са! 🍫💚🤎

# 436
Предполагам  че Сейран в един момент ще каже на Ферит ,че е избързал да  зарадва Диар и тогава Ферит ще започне да се съмнява, ако не е казал той
И не е само до това,дали говорят често по телефона с нея,или май въобще не и и се е обаждал.Той толкова много иска Сейран да остане,че едва ли въобще ще спомене на каката,че ще си заминава в Антеп.И през ум не му минава да я остави да замине.
Какво обаждане,какви 5 лв.
Само и само да е виновен за всичко:cold_sweat:
На закуска, когато Сейран го гледаше "страстно",  Ферит каза, че няма да вечеря в имението, защото ще се вижда с Дияр. Нали не мислите, че по телепатия се разбират или очаквате да гледаме всеки разговор по телефона на кака и Ферит?! Идея нямам защо така се задълба върху това дали е казал или не е казал Ферит на кака. За мен е изключително маловажно, но ако сценаристите решат да направят история от това, аз ще съм много изненадана.
Вал, този разговор (състоял се или не) не ми променя отошението към Ферит, нито ми го прави по- виновен. За мен той си има къде-къде по- сериозни провинения в този епизод и аз ще си ги напиша в отделен пост. Вчера изтипосах 5 неща, които не ми харесаха в Сейран, така че сега е ред на Ферит. Заради баланса, не за нещо друго. Wink

# 437
Bell, 🤣🤣🤣🤣🤣!

# 438
Извинете, момичета, но кой докладва Дичето? Аааа, сигурно онези, дето не четат темата вече от месеци, че и години Head Band Жалка история, бе Grinning

Наистина жалко...тук нищо не може да се пише против Ферит и възлюбените му.
Леле, аз пиша най- много срещу Ферит (няма да си отстъпвам мястото), но аз нито знам как се докладва, нито пък бих разбрала, ако съм докладвана. Това защо ми напомня на вид доносничество?! УжасТ!!! Тъжна работа е, когато човек не може да различи сериала от реала. Чертите от характерите ни обаче, няма как да бъдат скрити.

# 439
  • София
Те фенките на Ферит/Мерт докладват,не тези на Сейран/Афра. Не знам Дичето какво е писала, но Дияр е долна манипулаторка, която се възползва абсолютно съзнателно от проблемите на 12 години по-млад мъж, с цел да си задоволява егото.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 22:00 от MysteryG

# 440
Fi,ама разбира се,не съм очаквала друго
То си е ясно..Аз не харесах някои неща от сценария,за теб съм сигурна
Обаче,накрая ще трябва да са заедно,нали и ти си на това мнение?
Аз толкова дълго време чакам това,че не съм гледала половината от втори сезон
Никак не харесвах нито Ферит,нито Сейран
Имаше моменти,в които виждах,че Ферит не е виновен /защото това ни показваха ,но Сейран не го виждаше/ и си писах постовете
Но както казах,предпочитам млади хора да се борят за любовта си,колкото и невъзможна да е тя,отколкото да остават преуспели,но самотни
В момента,в дните ,в които живеем за съжаление масово е това състояние на хората
Аз знам,че любовта рядко се намира
Любов за цял живот,не мимолетната,не бързата и кратката
Знам също,че повечето млади хора в момента се отглеждат,възпитават и развиват с приоритет за самите себе си
Егоизмът е присъщ на съвремието ни
Затова харесвам Ферит.
Защото той е готов да жертва себе си,за здравето и живота на другите.Това харесвам и във Сейран,разбира се
Но тя някак още не се е жертвала за Ферит
И знаеш ли,последно ще кажа-предпочитам този нерешителен,колебаещ се/няма да изреждам всички определения,епитети и съществителни,с които го нарекохме/ зет и съпруг за дъщеря ми,отколкото любезен,лицемерен артист,който ще изпрати тъща си в старчески дом,защото не му отговаря на визията,или на луксозния дом,в който живее
Ферит отваря сърцето си за всички-добри,лоши,прелюбодейци/баща му и Ифакат/,насилници/Кязъм/,неизвестно откъде дошли втори жени на баща му.....
Ето това виждам аз и това харесвам
Момчето във Ферит никога няма да порасне - и това разбирам
Винаги ще се опитва да клинчи,да крънка,да избяга
Но....когато става дума за нещо голямо и сериозно,когато засягат любимите му хора,тогава става ЛЪВ,за какъвто ти не го смяташ
Дано поне малко съм променила мнението ти за него

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:55 от VAL*

# 441
А това не ви ли се струва по-подходящо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
Те фенките на Ферит/Мерт докладват,не тези на Сейран/Афра. Не знам Дичето какво е е писала, но Дияр е долна манипулаторка, която се възползва абсолютно съзнателно от проблемите на 12 години по-млад мъж, с цел да си задоволява егото.
Край 🤣🤣🤣🤣...Написа забранената дума...Готви се...

# 443
Ама това ли е лошата дума? 😂😂😂
Че манипулаторка е, момчето нямаше въобще мисъл да се жени. Тая така го извъртя и гледайте сега какво става.

# 444
Те фенките на Ферит/Мерт докладват,не тези на Сейран/Афра. Не знам Дичето какво е е писала, но Дияр е долна манипулаторка, която се възползва абсолютно съзнателно от проблемите на 12 години по-млад мъж, с цел да си задоволява егото.

Да си кажа и аз ! То ако беше само егото , по бих го преглътнала   , ама тя си задоволява и друго ....   и то  доста редовно. Младо  агнешко , защо да го изпуска !?

# 445
  • София
Край 🤣🤣🤣🤣...Написа забранената дума...Готви се...

Хахаха, съвпадение. Смятай колко хора мислим еднакво.

# 446
Срещнах кадър как кака се въртеше около  изхода на имението, дано не е от сет зад кадър, а кадър от серията. Беше нещо неориентирана, ах, как ми се иска да я ориентирам.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 20:05 от ani.zaiche

# 447
Абе,къде изчезна Кирилова?
Бяхме заплюли Ферит/Мерт за нея:smirk:
Сега тази кака да и го взема...SmileЕла си вземи момчето,че много мухи го кацат...
Липсваш,Кирилова.

# 448
Срещнах кадър как кака се ориентира към изхода на имението, дано не е от сет зад кадър, а кадър от серията. Беше нещо неориентирана, ах, как ми се иска да я ориентирам.

Нареди се на опашката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 449
Fi, напомни ни, че Ферит бе казал на закуската, че ще се види с кака, но това не се случи. Той се прибра със Сейран и на вечеря му сервираха Антеп.

Общи условия

Активация на акаунт