Отговори
# 405
Дияр много нагло иска да започне ремонт по стаята, при все че Сейран нито е тръгнала пще, нито е решила дали. А онази с такава сигурност и бързина отива да оправя стаята…
Да, прави ама да започне със свалянето на картините да й секне ентусиазма 😀😀😀😀😀

И на Сейран не й хареса една от картините, но така и не я свали...
Да Hands Plus1
Предполагам, че ще дойде и такъв момент да бъде свалена тази неприятна за Сейран картина. Hands Pray

# 406
Мистери, права си, добре си забелязала, че никой не знаеше, че заминаването на Сейран е сигурно, но за него знаеше и Айшен и Др.прислужница (Севда?) (коментираха в кухнята). Айшен каза на Синан, но кой е казал на кака е мистерия.

# 407
Предполагам  че Сейран в един момент ще каже на Ферит ,че е избързал да  зарадва Диар и тогава Ферит ще започне да се съмнява, ако не е казал той
И не е само до това,дали говорят често по телефона с нея,или май въобще не и и се е обаждал.Той толкова много иска Сейран да остане,че едва ли въобще ще спомене на каката,че ще си заминава в Антеп.И през ум не му минава да я остави да замине.
Какво обаждане,какви 5 лв.
Само и само да е виновен за всичко:cold_sweat:

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 16:48 от VAL*

# 408
Вал, точна логика, но сценаристите дали ще използват такъв ход - Сейран да пита Ферит за кака, а той да се усъмни.  За много неща трябва да се говори между Сейран и Ферит, за да открият кой е имал интерес от развода им. Трябва двамата да се замислят върху събитията преди 2 години, но заедно.

Кака допуска грешка с тия разговори със Сейран. Така Сейран опознава врага, но тя е умна и не се поддава на манипулации, както бе в началото, преди опита с Пелин. Кака пък не знае, че Сейран не е "проста селянка", а е много умна (както казваше Казъм, тя е по-умна и от Ферит).

Пак гледах последните кадри с тръгването. Севда е събрала багажа на Сейран, Айшен слушаше внимателно и наклони глава (май не е била сигурна в тръгването). Ферит също не знаеше и бе изненадан, както и Сейран. Ферит не е казал на кака.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 16:45 от ani.zaiche

# 409
Добре, идва каката да прави преустройство в стаята, но как.
Това имение, значи и стаята са собственост на Сейран.
Малко недомислени приказки СЦ са сложили на каката.
Нито е женена за Ферит, нито има разрешение за смяна на интериора.
С пребързването в действията си Дияр, започва да издава характера си
и да се показва каква е в същност. Дано и Ферит се убеди, че не е толкова добра
и всеотдайна в тяхната връзка.

# 410
В сцената пред хана каката само дето не издърпа ухото на непослушния Ферит.

# 411
Тя си каза на Сейран "Не ме превръщай в това, което не съм", но Ферит ще я види в това "действие".
Халис как се възхищаваше на Сейран, когато слезе да върне телефона. Има пръст в даването на имението на Абидин, но и така показва коя е истинската ханъм в ялъто.

# 412
Това ме подразни и мен най-много в епизода….назидателния тон на Дияр и към Ферит и към Сейран….не можете да ме видите обаче как я имитирам,когато е пред Халис и дядо й….Наглярка!🤮….Сейран си беше седнала,тя приведена и нахлупена върху нея и назидава…Алю!Това да не са ти 7 годишни деца..Смешна!
Нямам никакви критики към Ферит и Сейран…Е,аз как бих постъпила изобщо и какво очаквам от собствения си партньор,който в моя случай ми е съпруг вече 30 години си е лично мой проблем….Всеки човек е отделна вселена и намира любовта на неподозирани места и всяка любовна история е различна и вълнуваща….Такава ми е и Афрамската и в този смисъл си гледам с удоволствие…Не бих се отказала още от Афра и Мерт…
В този смисъл много ми хареса това,което сподели Сикорски🤗

# 413
Здравейте дами ,включвам се защото забелязах  ,че има коментари за имота на семейство  Корхан ,без да има яснота.Имота е имал тежести още преди да е дарен на Сейран .Тя е получила право на собственост ,но не е имала право на ползване .Право на ползване е само за Корхан  доживотно .Сейран  и всеки следващ собственик   не могат да го ползват,ако не са Корхан . Суна   няма право на ползване ,въпреки ,че  е  новия собственик ,но като съпруга на Абидин  Корхан  ще може...

# 414
Ферит още не знае, че Сейран може да шьофира. Страхотно ще е, ако Ферит  е пострадал нападнат от Синан и Сейран да го вози.

Хареса ми сядането на Сейран на масата на важната вечеря. Кака колко нахално, без да има право, покани Сейран на масата. Но пък Сейран я постави на мястото й, като показа, че възпитаният и уважителен човек пита най-възрастният от домакините дали може да седне.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 17:53 от ani.zaiche

# 415
Извинете, момичета, но кой докладва Дичето? Аааа, сигурно онези, дето не четат темата вече от месеци, че и години Head Band Жалка история, бе Grinning

# 416
Извинете, момичета, но кой докладва Дичето? Аааа, сигурно онези, дето не четат темата вече от месеци, че и години Head Band Жалка история, бе Grinning

Наистина жалко...тук нищо не може да се пише против Ферит и възлюбените му.

# 417
Гледате ли какво са качили от дизимафия в ИГ? Как и къде са се покатерили, че чак сцена в стаята на Ферит снимат?
Значи Сейран е в имението и е с други дрехи. Явно остава.

# 418
Сташа писали сме едновременно! 🤪 кой е на сцената?
Лошотията няма край! Срамота ! - за докладвачките
Излезе някакво видео сега от снимките в Ялъто, но не разбирам нищо!
https://www.instagram.com/reel/DCMkHF3oLds/?igsh=Nno2Y3Z4ODN2Nzc3

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 18:32 от BELL-

# 419
Че какво толкова Дичето е писала против ферит и неговите възлюблени?

Общи условия

Активация на акаунт