Ноемврийски книжен клуб - 2024

• 1 550
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Снощи подхвамах "Бурята" аз, колко сме единомислещи само Simple Smile

Книгата за ноември не я чета, че ми е много неудобен пдф формат, много са ми малки буквите.

За следващия месец предлагам да четем нещо дето 100% го има електронно в mobi или epub. Simple Smile

# 16
Петя, не става ли с конвертиране? Аз го пуснах пдф, защото вече не помня кой четец какво четеше, Киндъл сменяха преправяха... И всеки да си го направи, в каквото му чете четеца. Ако трябва ще ги пускам в повече формати Simple Smile

Smiling, не мога да се добера до личния лаптоп, където са ми книгите, съжалявам, довечера ще се опитам да я кача.

# 17
  • София
Inferiya, мъчих я, но не мога да я конвертирам. Уж ми създава още един формат, но запазва и стария, и после на четеца отваря винаги в пдф...

Ако има вариант да я качиш в mobi или epub, ще съм супер благодарна!

# 18
Inferiya, мъчих я, но не мога да я конвертирам. Уж ми създава още един формат, но запазва и стария, и после на четеца отваря винаги в пдф...

Ако има вариант да я качиш в mobi или epub, ще съм супер благодарна!
Петя, опитай да я пратиш на киндълския си имейл с тема на съобщението Convert.
Правила съм го винаги успешно, макар да нямам никакво логично обяснение.
Естествено, първо трябва да имаш Киндълски имейл, както и адреса, от който пращаш, да е регистриран, т.е. адресът, на който регистриран самият Киндъл.
Дано се получи.

# 19
  • София
Огромно благодаря, phoenix! Срам ме е, но досега не бях ползвала тази опция на моя киндъл (а го имам от над 10 години). Като си купувам книги през Амазон, те ми се зареждат директно в него, а тези, които си качвам, си го правех през Calibre. Даже не си знаех киндълския имейл Simple Smile Но направих, както ме инструктира, и вече имам книгата конвертирана. Ще си я чета, ура:-)

Много ми е интересно да чуя и вашите впечатления. От всичко, което виждам за книгата е, че е страхотен бестселър.

# 20
https://dox.abv.bg/download?id=74b4b189d8# - Линк за сваляне на "Да срежеш камъка"

Оставям ви да си помислите още един ден за книжки и пускам анкета Simple Smile

Петя, радвам се, че ти се е получило Simple Smile Heartbeat

# 21
Имаме 2 предложения, имате 2 дни за гласуване Simple Smile
Мискликнах и я пуснах без обичайките "смяна на гласа", колко време да е активна и т.н., но да си знаете - в събота вечер се тегли печелившия Simple Smile

# 22
Благодаря, Inferiya!

Гласувах, но исках да кажа, че съм готова да чета и двете книги. Не знам коя се намира по-лесно.

# 23
  • в сърцето на един мъж...
Гласувах. Предполагам втората ще е по-лесна за намиране. Първата си я купих на хартия Simple Smile Ще си я прибера сега по празниците.

# 24
Благодаря за анкетата !
Избрах първата, но с удоволствие ще прочета втората , която е много тематична за това време на годината !

# 25
Темата и без това е доста затихнала. Хората гласуват, но ако книгата не се намира електронно, не четат и не коментират после, както се получи този месец. Аз гласувах за "Дядо Прас" защото мисля, че е по-лесна за намиране.

Някой знае ли дали "Ледена река" я има електронно? Излязла е 2024.  Бих потърсила, но не съм добра в това. (Аз имам и двете, но не електронно.)

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 19:21 от Cool_Cat

# 26
До сега не сме имали абсолютно никаква опция за електронен вариант, даже не знам дали и това, че е на английски е фактор в случая Simple Smile
Според мен когато сме изпуснали малко хайпа и книгата е четена преди е малко трудно да се върнат хората към нея и да кажат нещо повече от "хареса ми/не ми хареса". Герои, случки, мотиви някак отиват на заден план и идват нови на преден.

Ще потърся и двете пък да видим Simple Smile

# 27
Гласувах за първата, но и втората бих чела. Аз от много работа съм запецнала с Евелин Хюго. Та ще гледам да я завърша. Не обичам да оставям книги недовършени.

# 28
Любими четящи хора, новата тема е тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1713946 За съжаление не успях да намеря първото ви желание. Ако ми попадне обещавам да го върна в играта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт