С мартенички бели и червени греят ДЕКЕМВРИйчетата ни засмени

• 12 493
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
И Жоорката и Стени са много хубави с новите прически Party

# 211
Добро утро от третата ранобудница Wink Laughing
Боби си смени леко режима и сега още в 7.00-7.30 е пръв на игрите.Кой спал...,спал Crazy
Допивам си леко охладеното кафе(против бръчки Laughing)и се наслаждавам на свободните минутки пред РС-то Simple Smile
Днес времето е супер и пак ще сме навън.Вече два поредни дни сме в синхрон от към спане с Жани и Анреа,вероятно пак ще сме заедно.Голям купон е,много приятно си си изкарваме.Боби понеже онзи ден падна кофти ,вчера го беше страх да ходи самичък и все ме държеше за пръста.За моя радост днес отново е смелчага Wink
На всички желая весел слънчев ден,спокойствие за майките и радост за малчовците Hug
Елси,благодаря за снимката-Стени е много хубав млад мъж и голям юнак(я как гордо си е показал раната Simple Smile)

# 212
  • Бургас
Добро утро и от още една ранобудница.
Ние сме станали в 7, но май вече и пада гарда на малката и пак ще ми обърка плановете за разходка.
Браво на Павчо, че вече е добре.
Правде, хубаво че Калинка е здрава, на здравеопазването ни остава да му турим една черна точка и толкоз.  #2gunfire
Марти, как мина прегледа, как сте с бебока и бъдещия батко?
Браво на Жани и Зори за съвместните разходки.
Славе, и ние сме сополиви и кашляме от една седмица и не му се вижда края. Дано при вас мине по-бързо!

Внимание софиянки! Санито и Инес е много вероятно да ви посетят в началото на другата седмица. Ако има желаещи за срещичка, да се обадят.  Grinning

Яни, Ели, имате си вече едни малки мъже-декемврийски! Много са готини с прическите и с раните дори!  Wink
Габи, така е с мъжете - глезят се повече, за да им угаждаме от малки. Знаят те!
Зечи, много си се разписала, я се поспри!  Heart Eyes
Елито нещо липсва днес, Наско да не е отпуска, че ни е зарязала?

Хайде цунки, че да не прекалявам!

# 213
здравейте и от мен пожелавам весел и слънчев ден.
на мен днес не ми е ден, страшно ми е нервно Галина обърна легена с водата върху мокета,  и в момента в които стъпахме на терикота в коридора  и паднах  с нея  smile3511, още треперя цялата. В първия момент незнаех Галина ли да предпазя или бебето в корема.

Оставям ви отивам при док да видим бебето, дали всичко е наред много се притеснявам.

# 214
# 215
Kar4ita,направо настръхнах като те прочетох Confused
Непременно пиши как си,стискам палци всичко да е на ред Praynig
Сани,за колко време ще сте в София,кога по-точно има вероятност да дойдете?Дано да не е в понеделник,че ще пропусна със сигурност,нали съм на изпит Crazy
Отивам да приспивам...

# 216
  • Варна, морето и сините вълни!
Крачита, бебо ще е ОК  Peace Peace
Елси, страшен юнак без рана имаш  Grinning Grinning

Аз вчера бях от нещастните, дес съм от смотаните.
Ходих в ДГ на Борко, да му платя таксата. И се оказа че не са водили детето на градина и имаме 2 месеца пауза и ни трябват изследвания за хламиди. ПОбеснях. Даскалката ми направи едни изречения, че съм контактувала само с администрацията, и дори подаръци съм им правела, но те били се грижили за детето. Ако съм се обадила лично, нямало да имам проблеми  #2gunfire #2gunfire
Та вчера пообиколих джипката, взех направление, но Борко вече беше акал и затова проба взех от памперса на Катя  Mr. Green Mr. Green Та утре ще имам резултати и Борко в понеделник е на градина  Mr. Green

Имам питане, някой ще ходи ли някъде за празниците с децата. Ако да моля споделете местенца  Praynig Praynig

# 217
здравейте мили мами
след много много време успях да попогледна какво става в (някогашения уви вече мой) декемврийски форум.
с огромна радост откривам, че редиците са се сгъстили до такава степен, че вече не зная дали познавам някого тук.
до колкото виждам децата растат, като цяло са сдрави и всички сте в общи линии добре.
и ние сме добре, но по-скоро нямам време да мисля за болести и проблеми, а само да ги решавам.
някоя от следващите седмици съм наумила да си вземя някой и друг ден отпуска, така че ако все още има форумски срещи - бих се радвала да се присъедия, или пък да си спретнем една
много целувнки на мамите и бебоците  Hug

# 218
  • София
Здравейте Hug.
Много се радвам,че и при Калина всичко е наред.
Дано оттук нататък само хубави новини да има.
Моя преглед мина добре.Бебето расте и се развива нормално.Ама монитора на който го гледам е в другия край на кабинета и много много не различавах,кое какво е Embarassed,добре,че лекарката ме информираше Joy.
Корнфлейкса,ами Ели,честно да си призная незнам дали са малки за него,но този дето го имаме е на Хип,на кутията пише "за деца" и стои на рафта с бебешките пюрета и храни.Дани яде вчера сутринта от него и до сега всичко е наред.Габи,и на мен ми се иска Дани да го яде с прясно мляко,но той като усети прясното мляко независимо дали е в нещо или чисто въобще не го иска и затова все още караме на АМ.
Жани,честито ви зъбче tooth.
Славе,дано с малката красавица скоро да оздравеете Praynig.
Елс,много е сладък малкия юнак с новата прическа smile3521.И нашия е за постригване,че прилича на Йохан Щраус с тези къдрици покрай ушите hahaha,ама нека го видят бабите му пък после ще играе ножицата.
Зори,Дани навън задължително ме държи за ръка.Обаче като види някакъв боклук и забравя за мен и веднага се насочва към него.Просто на всеки боклук се обръща специално внимание ooooh!.
Карчита,стискам палци всичко да е наред с бебо Praynig.Пиши после как е минал прегледа.
Мими,тия в детската вярно са за #2gunfire.Разсмя ме с пробата от памперса на Катето hahaha.
Като стана въпрос за детска градина,някой може ли да ми каже какви документи са необходими за записване?Искаме сега по празниците като си дойдем да подадем документите на Дани за есента на 2008 Mr. Green.Знам,че е много рано,но следващия път когато ще пътуваме към БГ ще е чак за Коледа и тогава си мисля да не е вече късно Thinking.Нали се чакало много,а ние искаме от другия септември да тръгне и да не изпуснем момента.
Чао и приятен ден  bouquet.

# 219
  • Бг-мама
Здравейте момичета ,
Временцето е хубаво и го ударихме на разходки , личи и си по скайп скуката  Mr. Green
Карчита много лошо това с падането дано всичко с бебко е наред Praynig
Марти добри вести и от вашата контрола  Hug
И всъщност да питам Марти ,ти защо толкова държиш да даваш прясно мляко щом на Дани му харесва АМ давай си му от него .Аз на  Гошо си му давах АМ до 2 години мисля ,че е доста по полезно и за самото дете Thinking
Хотмама ,а при вас няма ли корозалия хомеопатични бонбонки за сополиви дами Mr. Green
Сега да ви кажа ,че маймун Домовчийски си защитава името и вече 1 месец е с червен гъз точно като на маймуна  Mr. Green
Пробвах всичко  ,бочко , здраве, стела актив на мустела , смрадлика , лилаво мастило , тридерм , дефламол , цинкова мас ,бебетан  и нищо. Днес го водих на кожен изписаха му ново мазило ,вече мога да ги ритам толкова са много .Тоз маймунски гъз ми струва 100 лв тоз месец #Crazy #Crazy
И тоз месец няма да има дрешки за мама  Mr. Green
Мимито ,много се смях с вашето ако ,ма така им се пада щом се правят на много стриктни и умни Joy Joy Joy
Лилит, не сме те забравили пиши когато имаш възможност Hug
Това от мен ,че пак ще ми се карате ,че много пиша Mr. Green

# 220
  • Добрич
Сани, ей ме мила, тук съм!  Hug Ква отпуска, душа, Наско нали почна нова работа в понеделник! Днес даже е в Ст. Загора, че да се оправи със старите работодатели!  Laughing
Марти, радвам се, че бебо расте! Така да е и занапред, сега това му е работата!  Peace Hug
Карчита, казвай как е бебо, че много неприятно това, което ви се е случило! Стискам палци всичко да е наред!  Peace  Мерси за линка с детската мода!   bouquet
Зечи, че ти всичко си изпробвала, бре,  за това дупе.  Mr. Green Моят съвет е да хващаш един от кремовете и да мажеш само с него по-продължително време!  Wink Успех!  Peace Hug Майната им на дрехите и без тях ще си пак хубава!  Wink
Лилит, стига бачка, ще вземеш да се сецнеш! Влизай тук по-често - безопасно е!  Wink Hug Дай малко снимки на Адрианка!  Party
Мимито, голям смях с вашето ако.  Joy Joy Joy Хайде, дано скоро Борката да е на градина! Hug
Елс, Стенката голям мъж....с тези рани и прическа! Не е хлабава работата!  Hug Heart Eyes

Днес най-сетна времето и при нас е добро! Пак духа, ама то в Добруджа почти не стихва, така че не се оплакваме!  Wink Бяхме цели три часа на разходка, купихме и подарък за моята мама, че утре е рожденичка и се прибрах със спящо дете, което обаче спа само 30мин. и сега вече е неуморим, ама да видим докога!  Wink

# 221
  • Варна, морето и сините вълни!
Мацки, аз имам вече резултатоте за градината. В понеделник душа да им е яка. Борко се завръщааааа.

Зечи пробвала ли си да киснеш мамунското дупе в силна отвара на тетра и после не отмиваш. Имах такъв период с Борко. Тогава се наложжи и пампесите да махна. Разказаха ми се игрите от пране.

Крачита, как си мила?

# 222
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Да се разпишем и за днес.
И днес бяхме със Зори и Борко на разходка. Лудувахме доста, имаме си нова цицинка. Реши, че трябва да се люля на една клатушкаща се плоча и естественo думна. Рев доста. Ама и след това пак отиде и пак започна да се люля. Вече не мога да я удържам. Само се катери по пързалката и по катерушките. А аз треперя, ама като я взема то е едно тръшкане и реване.
Човек ще каже, че нещо съм й направила, ако не са ме видели от какво реве. Даже и хората укорително те гледат.
Зечи лоша работа с вашето дупе. То май като са наакани и не ги усетиш навреме няма спасение! И при нас има такива моменти.
Марти супер е че всичко е наред при вас. Зечи ми взе думата от устата. Като детето не му се пие мляко давай си му АМ. И без това млякото го дават след 1г. и то да не е чисто. ПОне мойто педи така ми каза. Аз никога не съм и давала чисто до сега.
Здравей Лилит welcome отново.! Аз съм една от новите мами! И да не познаваш ще се запознаеш Simple Smile
Мимито направо ме размя това с акото. Смяла съм се с глас.Само така!ПАда им с на тези от ДГ.
Сани ние сме на линия! Само да си синхронизираме нещата и ......
Елс голям юнак. Какви рани само? Ама така е юнак без рани не може!Големи щураци са!
Къдрокоске радвам се, че при вас е било хубаво времето.Много кофти ми ставаше като разказваше, че ви е лошо времето и не може да излизате. Знам в къщи какво става.
Мама Иля оздравявайте по-бързо. Сополите зад гърба да останат.
Много се увлякох а и да ходя да се будим, че вече 3часа спи разбойничката!
Лека вечер!
Опа МИмито за малко да ме бъгне.Пробвам пак!

# 223
Всичко с бебо е наред , потвърдиха че е момиченце. Но аз до си призная си изплаших, най- вече за Галето. А аз се одарих лошо , важното че бебчовците са наред.
Мимито , има охлаждащ  бебешки (дупешки) крем , приготвят го в аптеките, около 4 лв.Страхотен е , аз му казвам вълшебно кремче.
 Ако не го намериш ще ти дам рецептата.

# 224
Pachi!!! Chetesh li ili samo mi se vijda da si vuv foruma?? Mnogo, mnogo, mnogo celuvki na Magi i na teb! Da se opraviate i da imate mnogo tarpenie. Shte mine~! Vsichko shte se naredi!
Nie sme sopolivi vseki mesetz za niakolko dni poradi detski ploshtadki i prochie. Vchera imashe 40C vecherta. Mi gledat ia, nadiavam se dobre, blagodaria vi za milite dumi.
Cheta i sledia vsichki, no mi e mnogo trudno da pisha - kato pir Slaveto -nashite zubi sa koshmarni na izlizane i kato pri Jani, goliamo glezene i revane kato che li neshto vse i pravia.
Budete zdravi!!

Общи условия

Активация на акаунт