Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 13 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Цитат
Deha Dizi

Последен ден до новия епизод ⚡️
Готови ли сте за новия епизод, в който вълнението никога няма да намалее? 💥
#Deha утре от 20.00 на @showtv! @ayyapim

# 31
Емир Берке Зинчиди (който изигра младия Осман) говори за това как работи в "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"/"Времето лети" и въздействието върху актьорската му кариера след участието в сериала и също така спомена, че би искал да работи отново в проект с Aras Bulut İynemli, чрез Millyet.

„Честно казано, всички те са много добри актьори, както казах, следя всички тях и Aras Bulut İynemli & Farah Zeynep Abdullah, всички те имат нови проекти. […] Всички те са наистина добри и бих се радвал отново да бъда част от проект с тях, защото те са наистина много опитни актьори. Има толкова много да се научи от хора като този за работата и по всякакъв начин. Ето защо беше ценно за мен. Така че, дори и да не разбирах много неща тогава, сега, когато погледна назад, мога да кажа „Наистина научих толкова много тук“. Тази работа оказа огромно влияние върху моята актьорска кариера; нека го кажа така. Дори да можеш да решиш как ще се развие даден проект, се превръща в толкова ценно преживяване за един актьор, когато играе заедно с тях. Можете да коментирате бъдещето си и да видите къде ви липсва, тук и там. Така че да играя с такива хора е абсолютно страхотно за мен; това беше много щастлив проект за мен, затова наистина се радвам.“

Мелис Сезен с постер от филма "Разглезен"/"Şımarık", където си партнира с Керем Бюрсин.
Асена.
"Тя има такава вълшебна любов, че може да промени историята, стига да повярва в това!"

Еркан Кека с постер от "Разглезен".
Сами.
"Психолог с изключителни методи. Този уникален свят, който той създаде, не е режисиран от никой друг..."

От мен поздрав с едноименната песен на Tarkan- Şımarık😁

# 32
Цитат
💥Дженк Кангьоз и Танер Йолмез след 12 години, отново са заедно в проект. Преди това участваха в телевизионния сериал „Medcezir“💥

Цитат
 ༆ Сериал „Deha“

- Този човек наистина те е наранил. Има нещо, но не ми казваш.
„Не си важен за мен, Имре, и няма да бъдеш. Не съм алчен за хора като теб."  

# 33
Привет, момичета🌹

📲| Арас чрез своята история в Instagram почита паметта на Ататюрк на годишнината от смъртта му. 

📲| Арас ретуитна този туит и сподели тази сцена от #Deha в своята история в Instagram, за да почете паметта на Ататюрк на годишнината от смъртта му.
"С уважение, любов и копнеж към най-великия ГЕНИЙ, произведен от тези земи..."

# 34
Здравейте в денят на ''Деха''

# 35
Снимки от епизод 8- Част 2📸📸📸

Нашият Арас ден. Деха ден💥

# 36
Здравейте, момичета!

Неделята е нашият ден - почивка и трепетно очакване на предстоящия епизод от "Deha".
Приятно съвпадение - Днешният ден е в памет на Ататюрк. Турция празнува.
Цитат
🆕Откъс от предстоящия епизод "Deha"
„Нашите жени придобиват наука и знания на същото ниво на образование. Тези мъже преминават през това, през което и те преминават. Жените излизат с мъжете в социалния живот и те отново ми помагат."
(Ататюрк)

Остава в паметта ми, няма да забравя нищо и никога няма да забравя правилните неща.  

# 37
„Заседнало е в съзнанието ми“, каза той

@ Амазон. TR чрез IG;
На 86-ата годишнина от смъртта на Ататюрк филмите за Ататюрк 1881-1919 ще могат да се гледат в оригиналната им версия като поредица от шест епизода само в Prime Video.

Много въпросителни ⁉️
Devrankaran
ArasBulutİynemli | Deha

Девран начело на масата💥

Очаква ни един доста интересен епизод😉

Мелис Сезен от Şimarik

Ейлюл Ерсьоз

# 38
Въййй, какво правят от продукцията - имаме още един фраг.

Deha
Епизод 8, Въведение 3

"Романтика в полицейското управление!"

Дидиии, ставай - работа те чака. Трябва да преведеш и този фраг!

# 39
Диди едва гледа Еми ама така е като ме мъкнат по бардаци и стоя до 5 и си лягам в седем.

Гюлдже:Яман добре си нали?
Яман:Добре съм майко.
Гюлдже:Какво е станало защо са те рестували.
Яман:Недоразумение.
Искендер:Мхм точно недоразумение. Хич не ме гледай така ,че ми омръзна.
Яман:Още ли?
Искендер: Виждате как се държи с баща си
Софи:Всъщност баща му заслужава още по лошото ,но Яман пак добре се сдържа.
- Хайде....
Айсел:Има си гадже така ли?
Гюлдже: Ти ли говори с комисаря?
Софи:Да ,но не е нещо важно.
Айсел:Виж я ти Гюлдже...
Искендер:Стига глупости!
Айсел:Те какво те засяга?
Искендер:Познавам го от квартала това е Али Хайдар.
Айсел:Боже,боже! Какво да направим ,че го познаваш? Като го познаваш няма как да стане нещо между тях ли? Ето ти романтика в полицейския участък.
Искендер:Хайде достатъчно да излизаме.
Имре:Не полудявай едва ли я ревнува.
Въййй, какво правят от продукцията - имаме още един фраг.

Deha
Епизод 8, Въведение 3

Дидиии, ставай - работа те чака. Трябва да преведеш и този фраг!

# 40
Дидкеее , ша ма умориш с тез бардаци Joy някой ще си помисли нещо друго, като не знае в какъв смисъл го пишеш. Иначе добре си се забавлявала с приятелите и е имало екшън.

# 41
Дидкеее , ша ма умориш с тез бардаци Joy някой ще си помисли нещо друго, като не знае в какъв смисъл го пишеш. Иначе добре си се забавлявала с приятелите и е имало екшън.

Валлах си беше бардак снощи жив особено като се сбиха гърците беше уникато пя някакъв грък на който се разцепих малко ми се губи лентата какво съм заснела трябва да видя. Ем дискотека ко да е кълчат се и денсат жив бардак ще ме развали моята приятелка 10г я нямаше върна се и ми припомни колко съм луда.

# 42
То на дискотека това се прави кълчиш се и денсиш,  пиеш питиета и флиртуваш. Е ,има и по особени барове..  
Ама тез гърци много луди ако не се сбият не може.  
Иначе си падам по гръцката музика и сръбско също. Луда балканска кръв. Храната им е вкусна и особено сръбската ракия.  С Анито ще ходим, тя много иска да иде и ще се  разхождаме по разни места. Таз година доста места обиколихме с колата сами без тур. фирма. Току виж срещнем един любимец и като ни заговори на сръбско български и ша паднем от учудване Joy😁🤪 може и да ни изпее нещо.  Ако не аз ще му изпея няма проблем.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 16:23 от femmi2

# 43
Deha
Епизод 8, Въведение 3

Гюлдже: Яман, добре си, нали?
Яман:,Добре съм, майко.
Гюлдже: Какво е станало защо са те арестували.
Яман: Недоразумение.
Искендер: Мхм, точно недоразумение. Хич не ме гледай така, че ми омръзна.
Яман: Още ли?
Искендер: Виждате как се държи с баща си.
Софи: Всъщност, баща му заслужава още по-лошото, но Яман пак добре се сдържа.
- Хайде....

Айсел: Има си гадже, така ли?
Гюлдже: Ти ли говори с комисаря?
Софи: Да ,но не е нещо важно.
Айсел: Виж я ти Гюлдже...
Искендер: Стига глупости!
Айсел: Теб какво те засяга?

Искендер: Познавам го от квартала, това е Али Хайдар.
Айсел: Боже,боже! Какво да направим ,че го познаваш? Като го познаваш няма как да стане нещо между тях ли? Ето ти романтика в полицейския участък.
Искендер: Хайд, достатъчно да излизаме.
Имре: Не полудявай, едва ли я ревнува.

Диди, благодаря за превода!
И да си починеш добре след снощния екшън, че да си на линия в 20:00 ч. Hands Pray
Има цял сериал да превеждаш. А там колко екшън ни чака - нямам идея.
За всеки случай ще заредя кафемашината до изстуденото винце.
Трябва да си в кондиция.

# 44
Хаха, Феми😆 Разсмя ме. Казвай кога и отиваме към Сърбия. Колко му е😅

Специално видео от сериала на Ay Yapım Deha на Show TV беше пуснато на 10 ноември. В това специално видео Девран каза: „Нашите жени ще придобият знания и наука и ще преминат през същите образователни стъпки, през които преминават мъжете.
 "Жените ще вървят заедно с мъжете в социалния живот и ще си помагат и ще се подкрепят." С думите си той почита Мустафа Кемал Ататюрк и ясно показва подкрепата си за Есме. Видеото на дуото, гледащо снимката на Ататюрк и преживяващо емоционални моменти, докосна сърцата на зрителите.
EsDev

Седа Акман/ Айсел за Vogue💥

Седа и Мелис/ Айсел и Имре💥

Зад Кадър:
"Нашият ценен директор, който търпеливо изслушва нашите притеснения и с когото сме много щастливи да работим."
@ozlemgunhan   

Сет 🎬
"Превръщаме нощта в ден..."

От Арас♥️♠️♦️♣️

ДЕХА🤜🤛

Общи условия

Активация на акаунт