Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти, Снежи!
Ще отворя и този линк за всеки случай.

# 91
Девран потърси помощта на хората на Софи, все пак. Тим счупи телефона на Имре и така да се доберат до цялата информация, свързана с работата й с Карга и международната мафия.

Тази от работата на Ферман много се мъчи да му привлече вниманието. Ама той ръб😆

# 92
Али Хайдар е говорил с Есме за проблема и ,но е отказала да вземе помощ от Девран.
Девран разказа на Есме всичко което се е случило онази вечер и ,че е станал жертва на клопка.
Есме казва ,че Имре е започнала да промива мозъка на Джейлян относно учението.

# 93
Есме разказва на Девран с какво се сблъсква цялото му семейство. И каква опасност скоро ще му се стовари като ги пренебрегва. Всеки от тях е на път да поеме по лош път.
Дано Девран отвори очите си, наистина. Да си подсигури семейството, че от там ще му се стоварят всички проблеми.

# 94
Дори майка ми не мисли така за мен ,но и аз мисля така за теб.
Е жената има толкова деца за кое да смогне по напред?
Девран ще се заеме с нейното постъпване в университета. Била всичко което имал и му стигало само така да му се усмихва.

# 95
Аз сега съм на разговора между Девран и Есме.
Дано да коригират нещата при рекламата.

# 96
Сценката между  Девран и Есме с автоматични. Много хубави неща й каза. Но дали изобщо чу тя какво му каза?🙄

# 97
Наистина много добра сцена между Есме и Девран.
Диалогът беше топ.
А и двамата много си химичат. Чудесна двойка са!

При нас сега започна рекламата.

Много динамичен епизод до момента. Действието бързо се развива, не може да се скучае на този сериал.

# 98
Еми линка на Снежка е май е по добре, директно на Иви, а не чрез Турк, руhttps://www.ivi.tv/livestream/11524?utm_source=telegram&utm_medi … t&clckid=5b1a04f7

# 99
девран бъзика братята си казва ,че би взел Ферман сред тях да не се сърдил ,но иска той да е изчистеното лице в семейството им така ,че не би.
Гюлдже съобщи ,че ще работи и бабата и тя ще идва. Есме също е там сигурно става въпрос за дюкяна в махалата.

# 100
Айдяя, Ферман се обади на Искендер и попита за работата. И тоя с двата крака нагази в блатото.
Да му мисли Девран, как ще ги измъква от кашите, които забъркаха.

# 101
Ферман се потдаде, но дано Девран  и за това е измислил план.

# 102
Песента е супер ,но не се сещам на кой е в момента познат ми е велико гласът.

# 103
Това ми хареса:

- Започваме, приятел! Предай записите в полицията!

Девран, Искендер и Имре отидоха при Карга.

# 104
И на мен ми е познат гласът. Ще я потърся после😉

Добра постановка от Девран, за да спечели доверието на Карга. Сигнал в полицията, той ще ги измъкне и Карга ще му остане длъжен. Евала.

Ферман- много ме дразни. Баш Аби Сойдере в Севдата. Няма план за него Девран. За такива образи планове никой няма😀

Общи условия

Активация на акаунт