ЯНУАРСКИ недоспали мами на прекрасни господа и дами

• 9 975
  • 253
  •   1
Отговори
# 105
  • ville de Quebec
Ох днес цял ден не мога да седна на компа, нали уж чета за поредния изпит  smile3529
Влизам в бързината да ви помоля  Praynigнещо. Утре сутринта ще оперират бебчето на най-добрата ми приятелка. Малката принцеса е на 6 месеца и е с порок на сърцето. Моля всички да и стискаме палци и да и изпратим цялата си позитивна енергия за да може малката душичка да се справи с голямата операция. Много ви благодаря предварително. Страшно ми е криво и ми е много мъчно за малката и за горката и изстрадала майка newsm45. Дано Бог е с тях в този тежък момент newsm17. Малко ми олекна като споделих с вас и като чели ми се реве по-малко вече smile3518. Лека нощ на всички.

Ще се моля, верятно и ще съм още будна в 6 сутринта бг време Praynig Praynig Praynig

# 106
  • София
Честит 8-ми март на всички мами и малки, сладки госпожици от мен и Шош!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
  • София; Дружбето
Честит осми март мили майчета За много от нас това е първият истински 8 Март Mr. Green
Мойто слънце реши да ми направи подарък и спа непробудно до 5 сутринта и сега съм наспана, а тя още кърти Crazy

# 108
Честит 8-ми март!!!  bouquet  bouquet  bouquet Да сме най-добрите мами и съпруги и да ни отвърнат с много любов. Бъдете щастливи!!!  love001  love001  love001

# 109
  • София/Варна
Честит празник, момичета!!!
Тая нощ умората ме налегна и не се събудих за храненето в 12ч., интересното е, че и малкия не се събуди и си спа до сутринта. В 5.15 Оги си лежеше кротко в леглото и се хилеше на висулките на леглото си Simple Smile. На следващата консултация мисля да питам педито дали е време да спирам изцяло нощните хранения.

mama ginger, най-сигурния начин да отбиеш бебчето и да намалиш кърмата е да започнеш дохранване. Аз също наблюдавах, че по едно време на дребния не му достигаше манджата и започнах да стимулирам производството на кърма - с лактогонни чайове, биричка, ядки (лешници и бадеми), кисело мляко, сирене, кашкавал, бяло месо.... засега виждам, че има ефект, а освен това от лактогонния чай намаляват коликите на Оги.

# 110
  • София
Честит 8-ми март!!!

# 111
  • В офиса
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ ДАМИ И МАМИ!

# 112
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquet ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,ЗА ДА РАДВАМЕ НАШИТЕ МЪЖЕ И ДЕЦА,И ДА СМЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И ДА РАЗДАВАМЕ ЛЮБОВ  - ОНАЗИ,КОЯТО САМО МАЙКАТА И ОБИчАНАТА ЖЕНА ,МОЖЕ ДА ДАДЕ:mrgreen: Mr. Green Mr. Green

Аз тази сутрин установих  колко съм щастлива,когато видях и тримата ми мъже в леглото,таткото и баткото хванали за ръчичка Никола,говорят си нещо - еми така ми стана мило,чак ги увековечих със снимка,и си казах - какъв по-голям подарък от това Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes/не че не си получих сваровски дозата - днес ще съм с нея,ще ви се похваля Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 113
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!   bouquet

# 114
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ДА СТЕ НАЙ ОБИЧАНИТЕ МАЙКИ И СЪПРУГИ НА СВЕТА!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 115
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 116
  • У дома... някъде
честит 8 март,мами!!!нека бъдем най-щастливите на този ден! smile3525  txtloves  newsm51  smile3525  txtloves  newsm51

# 117
  • София - Бургас
Мили дами,
 ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ

# 118
  • Варна
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, МИЛИ ДАМИ!
 smile3525  smile3525  smile3525

# 119
   Честит 8 март на всички дами!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
   Честити 2 месеца на  Мая  на  Lila и на София  на moppie newsm67 newsm67 newsm67

Общи условия

Активация на акаунт