ЯНУАРСКИ недоспали мами на прекрасни господа и дами

• 9 950
  • 253
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В колко часа планирате да сте на Заимов и има ли шанс и изобщо да не дойдете? Crossing Arms

ПП - за изненадите можете да забършете 2 в повече за мен и Нина, ние ще бъдем с вас духовно

# 61
  • София; Дружбето
1. Викс
2. stiliana1
3. galina_dimova
4. Цвета
5. Ивонска
6. Лилa
Значи 10.30-11.00 на Плиска. Предполагам, че към Заимов ще стигнем след обяд ама по кое време идея си нямам.  newsm78

# 62
  • София
1. Викс
2. stiliana1
3. galina_dimova
4. Цвета
5. Ивонска
6. Лилa
7. Klemy

# 63
Нимче мене мъжо ще ме закара у нашите още сутринта  Peace
Ако искаш ние с теб може да се видим на дървеното в 13-13.30 и да си жулим биричките а другите - когато дойдат. Тамън ще запазим маса  Peace

Момичета, някоя от вас знае ли дали може да се ходи в Пикадили с детска количка?

# 64
Нимче мене мъжо ще ме закара у нашите още сутринта  Peace
Ако искаш ние с теб може да се видим на дървеното в 13-13.30 и да си жулим биричките а другите - когато дойдат. Тамън ще запазим маса  Peace

Момичета, някоя от вас знае ли дали може да се ходи в Пикадили с детска количка?
Може, промушваш я през мястото за пазарските колички.

# 65
  • ville de Quebec
Mами,кажете нещо за подсечено дупе,аз ползжам бюбхен,ама май не върви много добре... Crossing Arms
Цвета ти ли беше с този проблем?
  Цинкова паста newsm10
    Още...само миене с вода и сапун,никакви кърпи!По-честа смяна на памперси,"разходки" по голо дупе smile3503

newsm10 абсолютно съм съгласна, само без много сапун. Подсичането се дължи на кърпичките, каквато и марка да са те и на нечеста смяна на памперса. Вече, ако дупето е червено поради друга причина, като гъбички примерно, трябва да се маже със специално кремче, за да мине.

# 66
  • ville de Quebec
Анджи, ти като спря Саб симплекса, Любо започна ли да ака? Питам, защото и аз го спрях, но Ая пак ака на 3 дена по 1 път Sad

Не се притеснявай! Нормално е, за кърмено бебе е нормално както да ака по 7 пъти на ден, така и да ака веднъж на 7 дни Laughing Просто усвоява много добре кърмата и няма много какво да изкара Laughing

# 67
  • София
За утре молим Нинище и Ним да бъдат достатъчно любезни и да запазят маса в градинката на Заимов. Най-късно до 13 часа, смятам ще се присъединим.

# 68
Момичета здравеите!

Имам въпросче: някоя от вас ползва ли еластичен клин за прибиране на корема, или еластични гащи?
Знаете ли случаино къде има?

# 69
  • София
Нинче, утре планирам да си направя прехода Света Неделя - Заимов на идване, тамън да засека колко време ми отнема и да се пъна ли и за връщането така. Ще ти звънна, като наближа градинката, на теб колко време ще ти отнеме да стигнеш до дървеното?

За смяната на памперсите - вие какво правите, като скитосвате толкова навън? Защото мен ме притеснява, че на беба с тия разходки й се събира много време с 1 памперс, макар и не наакан. Confused Като прибавим към това и нощните паузи и ме притеснява, че дупето й седи прекалено дълго в 1 памперс. Какво ще ме посъветвате, вие как процедирате?

# 70
  • София
... Момичета, някоя от вас знае ли дали може да се ходи в Пикадили с детска количка?

Па ше жулиш трюфели, улепих та! Laughing Не тЪ е срам, а аз ще маам пеш от майната си, за да се боря със задника, дет върви след мен, както количката върви пред мен. Crazy

Confused

# 71
Ние с Вики след дългата разходка от вкъщи до автогарата и после до Редута вече сме у дома и се храним.
Много изпуснахте, беше супер приятно. Ивонска жулеше няма да казвам какво newsm47(сещате се beer2), а ние с Лила се облизвахме. Но утре смятам и аз да се почерпя. cheers

# 72
  • София; Дружбето
Момичета здравеите!

Имам въпросче: някоя от вас ползва ли еластичен клин за прибиране на корема, или еластични гащи?

Аз ползвам Mr. Green Продават в аптеката на Шейново
Сега погледнах че ти беше Плд. Колана си го поръчах от данет

# 73
Нинче, утре планирам да си направя прехода Света Неделя - Заимов на идване, тамън да засека колко време ми отнема и да се пъна ли и за връщането така. Ще ти звънна, като наближа градинката, на теб колко време ще ти отнеме да стигнеш до дървеното?

За смяната на памперсите - вие какво правите, като скитосвате толкова навън? Защото мен ме притеснява, че на беба с тия разходки й се събира много време с 1 памперс, макар и не наакан. Confused Като прибавим към това и нощните паузи и ме притеснява, че дупето й седи прекалено дълго в 1 памперс. Какво ще ме посъветвате, вие как процедирате?

за 10 мин съм там.

Винаги си нося подръчни материали за смяна. На НДК го преобух в количката.

Па ше жулиш трюфели, улепих та! Laughing Не тЪ е срам, а аз ще маам пеш от майната си, за да се боря със задника, дет върви след мен, както количката върви пред мен. Crazy

Confused

Фана мъ  Embarassed

По повод нашия Music Idol вижте това
http://www.youtube.com/watch?v=VFDDxZFm7JQ

# 74
Мамита да Ви питам откъде взехте "Пентаксима"(които сте го ползвали), щата сега звънях в "Търговска лига" и оттам ми казаха, че нямат ваксината. Щялата да дойде на 15-16 март, а на нас трябва на 16 да ни я бият Peace

Цитат
Момичета здравеите!

Аз си поръчах моя в Данет

Общи условия

Активация на акаунт