ЯНУАРСКИ недоспали мами на прекрасни господа и дами

• 9 959
  • 253
  •   1
Отговори
# 75
Mами,кажете нещо за подсечено дупе,аз ползжам бюбхен,ама май не върви много добре... Crossing Arms
Цвета ти ли беше с този проблем?
  Цинкова паста newsm10
    Още...само миене с вода и сапун,никакви кърпи!По-честа смяна на памперси,"разходки" по голо дупе smile3503

newsm10 абсолютно съм съгласна, само без много сапун. Подсичането се дължи на кърпичките, каквато и марка да са те и на нечеста смяна на памперса. Вече, ако дупето е червено поради друга причина, като гъбички примерно, трябва да се маже със специално кремче, за да мине.
    И ние бяхме с подсечено дупе(мнго зачервено и с пъпки) и се оказа ,че една от причините е това:аз го миех без сапун!А бебето ,когато е на кърма,акото му е по-мазно и без сапун не се отмива добре.Освен това,ако недоизмитото дупенце се заседи и в памперса по-дълго ,няма как да не се подсече!
   А от цинковата паста,честно казано,изобщо не очаквах толкова добър и бърз ефект.Много ни помогна за няколко дена!

# 76
Мамита да Ви питам откъде взехте "Пентаксима"(които сте го ползвали), щата сега звънях в "Търговска лига" и оттам ми казаха, че нямат ваксината. Щялата да дойде на 15-16 март, а на нас трябва на 16 да ни я бият Peace

Снощи се ваксинирахме с Пентаксим.Взехме го от аптеката в поликлиниката на Военно -медицинската Академия направо преди ваксинацията.

# 77
  цената е 62лв. и някакви стотинки

# 78
Здравейте и от мен!
Напоследък от разходки не ми остава време да седна на компютъра и гледам вече сте преполовили новата темичка.  Grinning
Вчера ходихме на църква за чистата молитва и после откарахме цял ден по кафетата и градинките с малка пауза за хапване на обяд. Днес обаче пропуснахме разходката, защото реших да полегна малко до детето да си почина и така съм откъртила, че даже не съм я чула кога се е събудила, а тя ми е ревала точно на ухото  smile3507
Но сега пък след едночасовата дрямка се чувствам свежа като репичка newsm47 Имам сили даже и за лудории  newsm53 Кога ли ще се върне мъжо  Sly

# 79
  • София
1. Викс
2. stiliana1
3. galina_dimova
4. Цвета
5. Ивонска
6. Лилa
7. Klemy
8. Саша
А мен броихте ли ме за утре!!??? И от колко часа не разбрах?!  newsm78
Аз чак сега се включвам, че смених доставчика на нета

Мими, ще ти пратя темата, ще се радвам на помощта ти  Hug

# 80
  По повод Мюзик Идол в клюкарника има цяла тема,вече под номер 2,пълна с бисери всякакви!Препоръчвам ви!Има с какво да се позабавлявате! Laughing Laughing Laughing

# 81
Искам да питам мамите с двумесечни бебчета минаха ли вече коликите при вас? Нас още ни мъчат, а вчера и онзи ден беше някакъв ужас  smile3511 може би защото сменихме капките

# 82
  • София
За коликите - аз спрях капките миналата седмица уж за проба и беба направи жестока криза. Такъв рев и гърч от колики беше 1 вечер 2-3 дни, след като спрях капките, че просто в чудо се видяхме с баща й как да я успокоим ooooh!
Съответно поднових даването - ние ползваме Бебинос и ни помагат чудесно! Давам 2 пъти на ден по 3-4 капки. Веднъж преди обяд с яденето, което е в 9-10-11 часа (както дойде) и веднъж привечер с яденето, което е в 5-6-7 часа.

# 83
  • Пловдив
ejkajujka,тази цинкова паста от аптеките ли се взима и има ли някакво търговско название или така се казва.
Относно Пентаксима и тук в Пловдив се намира трудничко с поръчка от аптеките,но няма на склад,та 3 дни обикалям и чак утре сутринта ще ми доставят.Така че по-раничко си потърсете.

# 84
  • София; Дружбето
Ей такова обичам аз да гледам http://www.youtube.com/watch?v=FyjbX-oD9ww

# 85
Ним, а с капките Бебинос присвива ли се пак или изобщо не я мъчат колики?

# 86
  • Варна
!
Мамита да Ви питам откъде взехте "Пентаксима"(които сте го ползвали), щата сега звънях в "Търговска лига" и оттам ми казаха, че нямат ваксината. Щялата да дойде на 15-16 март, а на нас трябва на 16 да ни я бият Peace

Цитат

Във Варна миналата седмица си я намерих без проблем, така че ако не успееш да я откриеш - ще помагаме с удоволствие !!

# 87
Бяхме коментирали в предната тема хъркането с нос. Зададох въпрос на д-р Нивеа и ето отговора за тези, които се интересуват:

"Здравейте! Много е молко бебето за да има задна хрема.
Ако хърка само в съня, може да не гълта добре слюнката и се чува дишане ката клапа.
Ако има секрети от нослето, Ви препоръчвам да се вземе секрет и да се проведе лечение с капки подходящи за съответния бактериален причинител.
Ако не се изолира някаква патогенна флора, най-добре е 2-3 пъти през деня да му капета физиологичен разтвор, за да се промива нослето. Понякога се задържа невинен секрет, който му пречи да диша спокойно. Успех  Peace"

# 88
Привет на всички мацки! Особено на тези които сега седите във салоните за красота и се фризирате или си правите маникюр и други хубавинки за утрешния ден!
Аз така и не успях да се подстрижа, да не говорим за други процедури, но нищо! следващия път!

Днес направих поредното откритие за характера на моята малка принцеса – тя вече се показва като малко флиртаджийка!  GrinningДнес я водих на чичо доктор, който беше много добър и ни даде направление за дерматолог заради пъпките. Бебунска по принцип е много послушна пред доктори, седи и гледа и чака и внимава, сякаш знае, че се прави нещо за здравето й. Но този път моята палавница дори пусна една широка закачлива усмивка, макар и беззъба, на доктора!  JoyАз побързах да кажа на татето въпреки че знаех че може леко да го жегне ревността. Mr. Green Да си призная аз самата леко изревнувах. Така де, за мен рев и сълзи, а за доктора – усмивки и то от най-чаровните!

Днес въобще е хубав ден, свалих си от нета един тон парчета на Нора Джоунс и сега им се кефя! newsm35

# 89
ejkajujka,тази цинкова паста от аптеките ли се взима и има ли някакво търговско название или така се казва.
Относно Пентаксима и тук в Пловдив се намира трудничко с поръчка от аптеките,но няма на склад,та 3 дни обикалям и чак утре сутринта ще ми доставят.Така че по-раничко си потърсете.
    Така и се казва Цинкова Паста и се продава по аптеките.
    Не видях ,че си от Пловдив,извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт