WIZZAIR - 49

• 38 288
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Природа - няма как да недоволстваме. А и сигурността е най-важна.

# 301
Точно така е. Сигурността е най-важна!
Щастлива Нова Година на всички!
Много пътешествия, безтурбулентни полети и меки кацания Wink

# 302
Слава Богу, се прибрахме без проблем на 29.12. Прекрасен нощен полет, без нито една турбуленция! Но пак нито един сандвич, че и нудълс, ни супи, нямаше този път... Хората караха на Прингълс. Добре че си носехме храна. Тръгнахме със закъснение 30 мин от Мадрид и в самолета съобщиха за някаква стачка във Франция, която засягала излитането ни. Командирът беше про, да е жив и здрав. Полетът - 3 часа и 15 мин, вместо обичайните 3 и 50. При спускането към София влязохме около 2 минути в бели облаци и изведнъж бам - колесникът удари пистата. Никой не разбра как кацнахме, защото си мислехме, че сме още нависоко в облаците. От София като трънахме с колата (в 4 сутринта), беше мъка тотална - пълна мъгла! Сменихме пътя, да не минаваме през планината, ами през полето и пак същата работа...
Сега като чета за пренасочените полети заради мъглата... Евала на командир Мирчев!
Другото чудно нещо - чекираните куфари бяха на лентата на терминал 1 преди пътниците да слязат от самолета. Такова нещо за първи път ми се случва. Smile

# 303
@amy_nka, командирът да не е бил Димитър Мирчев?

# 304
Да, същия.

# 305
Скрит текст:
Хаха, познавам го отпреди 2000 г. още (сестра му ми е колежка). Беше маниак на тема самолети и стана пилот чак след 2010, при България еър. Явно сега е преминал към Уизеър, последните десетина години не сме се чували.
Ето... виж как приземява в мъгла, браво на човека Simple Smile

# 306
Имам към 30 полета зад гърба си, което не е нищо почти, но най-добрите кацания са били винаги при наши пилоти! И пилоти жени. 😃

# 307
  • sf
Не я разбирам тая драма с храната, толкова ли не можете 3-4 часа да не ядете?

# 308
  • Beyond the stars

И аз не разбирам необходимостта  да се изказват мнения без никаква полза към темата, ама ето, че хората изпитват такава необходимост.

# 309
  • Бургас
Привет и благодаря за темата Hug
Ще съм благодарна за разяснение, ако някой има опит - днес мои познати ме помолиха да ги чекирам до Абу Даби. За полета натам си издаде бордни карти. За обратния полет обаче ми излязоха "потвърждения за чекиране", като пишеше, че бордните карти ще им дадат на гише, след проверка на документите за пътуване. Тъй като за пръв път виждам подобно "чекиране", не знам какво значи. Та, моля за помощ, за да разясня и на тях и да не се притесняват.
Предварително ви благодаря Hug
На гише ни поискаха в електронен вариант това, което ни пратиха на мейл и ни издадоха бордните карти.

# 310
Е, човек може да разчита на тая храна, деца, глад, липса на време... Все пак е обявено, че има храна да се купи...

# 311
Във вразка с това носене на храна, аз пак на 100% не разбрах Relaxed Може ли в ръчния багаж, този, който се поставя под предната седалка в самолета да се носи купен предварително сандвич или може само купено от летището? И при летене от Италия насам нещо да си вземе човек за "почерпка" Simple Smile (за ядене, нямам превид някакъв алкохол) ?

# 312
  • Бургас
Във вразка с това носене на храна, аз пак на 100% не разбрах Relaxed Може ли в ръчния багаж, този, който се поставя под предната седалка в самолета да се носи купен предварително сандвич или може само купено от летището? И при летене от Италия насам нещо да си вземе човек за "почерпка" Simple Smile (за ядене, нямам превид някакъв алкохол) ?
Храна може да носите, сандвичи може и вие да си направите.

# 313
може да носите всякаква храна
алкохол не е добре да консумирате, ако си носите някакъв

# 314
  • Sofia, Bulgaria

И аз не разбирам необходимостта  да се изказват мнения без никаква полза към темата, ама ето, че хората изпитват такава необходимост.
Вероятно ще я разберете, ако някога ви се случи самолета на Уиз да се повреди на някое швейцарско летище, където едно кафе е 7 франка, а един сандвич 20 франка. Когато нямате смартфон и когато никой от авиокомпанията не дойде да ви предостави великия ваучер от 20 евро.
И след 17 часа висене на летището,  най-накрая се качите в самолета, ви се иска да си хапнете нещо, защото след кацането, имате ище часове път с кола.
На нас ни се случи през февруари в Женева. Имаше възрастни хора, които нямаха достатъчно пари да се изхранват цял ден на там.

Общи условия

Активация на акаунт