WIZZAIR - 49

• 38 288
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
  • София
То вярно, че много неща могат да се случат, едно на ръка. Но за безпаричните възрастни в Женева почти се просълзих 🙃

# 316
Най-елементарното обяснение е за какво да си пълниш мястото от безплатен ръчен багаж с храна, като и без това почти нищо не побираш в ръчния.
Още по-елементарно е липсата на време, особено ако пътуваш от далече, гониш транспорт - нямаш много време да приготвяш храна за изпът и разчиташ да хапнеш по пътя, като важното е да стигнеш до борда на самолета навреме, пък после ще му мислиш.
За децата - абсолютно вярно. Те винаги искат нещо, особено когато са затворени 3 часа да не мърдат, и особено когато имат списание пред тях със снимки на храна. Joy
И други обяснения има, ама няма смисъл да раздуваме.

# 317
  • Beyond the stars
Не я разбирам тая драма с храната, толкова ли не можете 3-4 часа да не ядете?

И аз не разбирам необходимостта  да се изказват мнения без никаква полза към темата, ама ето, че хората изпитват такава необходимост.
Вероятно ще я разберете, ако някога ви се случи самолета на Уиз да се повреди на някое швейцарско летище, където едно кафе е 7 франка, а един сандвич 20 франка. Когато нямате смартфон и когато никой от авиокомпанията не дойде да ви предостави великия ваучер от 20 евро.
И след 17 часа висене на летището,  най-накрая се качите в самолета, ви се иска да си хапнете нещо, защото след кацането, имате ище часове път с кола.
На нас ни се случи през февруари в Женева. Имаше възрастни хора, които нямаха достатъчно пари да се изхранват цял ден на там.

Предполагам, че не беше към моя коментар мнението.
Иначе за мен е резонно да се дискутира всичко, което касае темата - храната е част от предлаганите бордни услуги. И да, случват се ранни/късни/закъснели полети.
Не мисля, че някой трябва да се оправдава за простата си базова необходимост от храна.

# 318
  • Sofia, Bulgaria
То вярно, че много неща могат да се случат, едно на ръка. Но за безпаричните възрастни в Женева почти се просълзих 🙃
Не всички, които летим от Швейцария,  живеем там Wink
Вълшебство, извинявай! Не съм цитирала коректно.

# 319
Все пак е обявено, че има храна да се купи...
Ама разбира се. А когато човек се връща от Швейцария, Нидерландия или някоя от скандинавските страни, веднага разбира колко евтино е на борда на Уизеър Grinning Само след няколко дни, прекарани в Базел където едно кафе е 8 франка, веднага оцених евтиното кафе за 4 евро на борда на Уизеър, и багетата по 6 евро. Grinning Grinning Grinning На връщане от Норвегия усещането е същото Wink

# 320
  • БГ
Отстъпката важи и за днес, 03.01.2025г., за полети со 31.05.2025г.!

# 321
Хора, вие получихте ли съобщение от ДСК за 7% кешбек при плащане с Уиз ДСК картата до края на годината (май беше)? Как или кога става това с връщането на 7% от похарченото?

# 322
Да, до края на януари ще е връщането като максималният му размер е 30 лв.
Но се изискваше предварителна регистрация, за да участваш.

# 323
Това с регистрацията съм го пропуснала. Може ли още да се регистрираш?

# 324
Не мисля:
Koleden podarak ot nas! Ot 20.12 do 27.12.2024 vzemi 7% cashback s kreditnata ti karta ot DSK za vsichki pokupki v perioda! Registriray se: dskbank.bg/days-cash

# 325
О, аз на този линк съм се регистрирала, значи. 7% са 30 лв ако си похарчил 400+ лв между 20-27.12. Малко вероятно... Smile

# 326
Не е съвсем по темата, но от месец и половина едни 700 точки от Wizz air картата не ми се трансформират в профила, а си стоят в процес на обработка.
През декември усвоих на няколко пъти други натрупани точки, но тези си стоят неусвоени от ноември.
Случвало ли ви се е ?

# 327
Аз пък чакам от букинг кешбек през сайта на уиз....минаха 64 дни....досега идваха максимум до 50 дни...Бяхме на две места в Сицилия едно след друго....От второто настаняване дойдоха точно след месец,  а от първото нищо...Не знам и към кой да се обърна-Букинг или Уиз....

# 328
Момичета, моля за помощ! Не е това темата, но вече съм в задънена улица. За полет с Уиз имам резервиран паркинг на първи терминал ( паркинга на летището, не частен). Налага ми се да пътувам с друга кола и съответно трябва да сменя номера в резервацията. Не откривам никакви действащи имейли, телефон или система за промяна на резервацията.

# 329
  • Пловдив
Последния път и аз имах такъв казус със смяна на кола. Обадих им се по телефона. Казаха, че ще я сменят на място. Така и стана.
Кой е паргингът, за са може някой да съдейства с телефон, ако има...

Общи условия

Активация на акаунт