WIZZAIR - 49

• 38 208
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
Привет, от тази сутрин и ние имаме отменени полети отиване и връщане до Болоня в началото на май. Има ли шанс да е заради ново лятно разписание се чудя, и силно се надявам пак да ги пуснат. Ще следя....

# 556
  • Beyond the stars
Предполагам, че ще се се появят до някой ден с новото разписание т.е. надявам се силно.

# 557
Аз да ви кажа честно пуснах заявка да ми върнат парите. И ще гледам билети на Райан.

# 558
  • София
Някъде мернах някаква статия, че има отказ на нискобюджетните компании за полети до Италия, тъй като някакъв въздушен данък бил увеличен. Дори статията беше конкретно за Райън еър.

# 559
Не съм попаднала на това, от Катания до София имаме билети на Райан и все още няма отменени полети. Само Wizz.

# 560
  • София
Според мен, без да имам доказателства и данни, просто са загубили битката със сините, които имат също полети и до трите коментирани по-горе дестинации.
Също не съм срещал такава информация конкретно за Италия. Четох за спиране на полети до някои испански, германски и датски летища поради високи такси.

# 561
  • Beyond the stars
Много тъжно, ако е така. Любими са ни тези дестинации, а Ryan хич не ги харесвам.

# 562
Някъде мернах някаква статия, че има отказ на нискобюджетните компании за полети до Италия, тъй като някакъв въздушен данък бил увеличен. Дори статията беше конкретно за Райън еър.
Да, за Раян беше статията, конкретно за Фиумичино (увеличават летищните такси), също за няколко испански летища (до които няма полети от България) и до Билунд в Дания. Отменените полети на Уизеър до Болоня и Катания нямат връзка с това.

# 563
Конкуренция с Райън.

# 564
kdkrastev, за кои дати бяха полетите ви за и от Болоня?
Отиване на 08.09.2025г. и връщане на 15.09.2025г. за 6 човека

# 565
  • София
Това съобщение няма дата, така че не знам дали се отнася за 2025 г. https://hm-management.hu/en/wizz-air-reduces-its-italian-flights/
Но може и да е от времето на Ковида.

# 566
  • София
Без връзка с редуцираните полети за Италия, което и за мен е неприятно, споделям тази статия, но която попаднах днес. Може да е полезна и за други, защото аз бях изненадана, когато миналият месец в Рим получих мейл от Уиз, че полетът на връщане ще бъде изпълнен от Fly2Sky, която за мен бе напълно неизвестна.

# 567
  • Beyond the stars
Без връзка с редуцираните полети за Италия, което и за мен е неприятно, споделям тази статия, но която попаднах днес. Може да е полезна и за други, защото аз бях изненадана, когато миналият месец в Рим получих мейл от Уиз, че полетът на връщане ще бъде изпълнен от Fly2Sky, която за мен бе напълно неизвестна.

Благодаря за споделеното, и аз за пръв път я чувам.

# 568
Още през септември летях с тях.Уиз смениха самолета  (за полет на връщане ) и то в последния момент. Нищо по-различно от полет с Уиз или Райън.

# 569
Моля  за помощ!
Въпрос за безплатното чекиране на местата. Уж прочетох от първия пост и в сайта. Изпълних стъпките до предпоследната, но не видях места и затова пиша.
Избирам СЛУЧАЙНО МЯСТО, като на снимката по-долу, но... кога всъщност се показва (излиза)  кое място ми се е паднало от томболата Simple Smile След последната стъпка All Done ли?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт