WIZZAIR - 49

• 38 196
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, вижда се на бордната карта.

# 571
И само да допълня, че дори след чекиране, ако мястото, което ви се е паднало не ви харесва, може да си купите друго.

# 572
  • София
Когато ни разделят на случайните места, винаги проверявам дали до някое от тях няма свободно място. Така с купуването на само едно място може да сте един до друг.
Напоследък обаче или нямам късмет, или нарочно ги слагат все до заети места. Но не пречи да се пробва.

# 573
Благодаря ви! Simple Smile Каквото се падна - това, то пък да не летим до Щатите, че да го мисля до кого ще сме Simple Smile
Друго обаче ме притесни, на детето (то на 16 почти) на тази бордна карта излезна само първото име Rolling Eyes Какво да направя, проблем ли е?

# 574
ами ако в билета сте въвели правилно  вероятно е бъг
аз бих се постарал да се виждат две имена все пак...

# 575
neuromancer, благодаря!
Да, нещо има, защото сега пак проверих и в pdf формата, който изтеглих и все пак разпечатах /да ме пита човек за какво ми е/ фамилията е няма, но в Html формата го има, така че него ще показваме освен.
п.п. В приложението от телефона се вижда всичко Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 14:39 от annysy

# 576
е няма проблем значи

ако нещо има не наред, първо правило - да се пробва другата система - ако не става на сайта - виж приложението и обратно
второ правило - чистиш кукитата, нов ИП адрес и пробваш пак
95% от проблемите се решават
ако не - customer service

# 577
Според вашия опит, колко време отнема реално конвертирането на кредитите на wizzair?

# 578
  • Beyond the stars
Според вашия опит, колко време отнема реално конвертирането на кредитите на wizzair?

Около ден средно.

# 579

Около ден средно.
Благодаря!
Имате предвид прехвърлянето в картата, с която е платено (за това питам), а не в профила?

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 10:20 от Tsugumi_

# 580
  • Beyond the stars
Отговорът ми се отнасяше за прехвърляне на кредити от дск към профила в Wizz.

Вие имате предвид натрупването на кредити след използване на картата или ?

# 581
Отговорът ми се отнасяше за прехвърляне на кредити от дск към профила в Wizz.

Вие имате предвид натрупването на кредити след използване на картата или ?
Съжалявам, че не съм обяснила, моя грешка. Имах предвид отменен полети, прехвърляне на кредит в профил и след това в картата, с която е платено.

# 582
И аз заявих връщане още преди няколко дни вследствие на отменен полет и още дори нямам парите в профила ми като кредити.,

# 583
Точно една седмица е срокът.
В профила идват веднага, а като пари по картата 7 дни

# 584
Хм, на мен и в профила ми от дни не са дошли

Общи условия

Активация на акаунт