ПРОЛУТЕКС и припадък

• 1 062
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте

Днес 4 ден след Зет ми се случи нещо странно. Докато слагах инжекцията и ми стана толкова лошо че се стоварих на леглото защото ми причерня. Цялата се изпотих и дори не успях да вкарам целия разтвор. Предни дни нищо ми нямаше но тази инжекция ми е най неприятната - всички други за инсеминации,  пункции и дори фракси сега са били ок. На някой случвало ли му се е ? Дали е проблем че малко количество остана днес?
Незнам дали не е на психологическа основа защото наистина ми е супер неприятна за слагане .

# 1
Според мен е на психологическа основа. Аз припаднах от една упойка за вадене на зъб и то след като ми го бяха извадили вече. Просто ми беше крайно неприятно слагането. Не знам дали не трябва допълнително прием на прогестерон.

# 2
От главата е 🙂🤞🏼

# 3
От страх и прекалено съсредоточаване, че предстои нещо неприятно. Преживях същото преди два дни. Отидох профилактично на мамолог и постоянно мислех за това дърпане и притискане на гърдите, колко е неприятно. Когато започна подготовката, усетих как ми причернява и се свлякох на пода. Беше ми ужасно зле 3-4 минути и постепенно отмина.

# 4
Здравейте

Днес 4 ден след Зет ми се случи нещо странно. Докато слагах инжекцията и ми стана толкова лошо че се стоварих на леглото защото ми причерня. Цялата се изпотих и дори не успях да вкарам целия разтвор. Предни дни нищо ми нямаше но тази инжекция ми е най неприятната - всички други за инсеминации,  пункции и дори фракси сега са били ок. На някой случвало ли му се е ? Дали е проблем че малко количество остана днес?
Незнам дали не е на психологическа основа защото наистина ми е супер неприятна за слагане .
Здравей! И на мен вчера ми беше първата инжекция и се почувствах странно. Започна да ми става сънливо за няколко минути, но след това ми мина

# 5
Здравейте и от мен,
Аз също нямах никакви проблеми с инжекциите за стимулацията и за първи път си слагам Пролутекс, дори гледах 2 видеа, но този път имаше повече кръв (при готовите инжекции за стимулацията една едва видима капка). Освен мястото доста се зачерви и остана като тъмно, розово петно. Единственото, което може би не спазих е, че накрая натиснах с памука, а може би е трябвало да разтрия. Утре ще опитам така, дано не стане пак такова петно, защото няма да ми останат здрави места за следващите дни.
В болницата ми показваха под ъгъл 45 градуса, на видеата на производителя казват 90 градуса...

На някой случвало ли му се е нещо подобно и може ли да сподели опит?

# 6
Здравейте и от мен,
Аз също нямах никакви проблеми с инжекциите за стимулацията и за първи път си слагам Пролутекс, дори гледах 2 видеа, но този път имаше повече кръв (при готовите инжекции за стимулацията една едва видима капка). Освен мястото доста се зачерви и остана като тъмно, розово петно. Единственото, което може би не спазих е, че накрая натиснах с памука, а може би е трябвало да разтрия. Утре ще опитам така, дано не стане пак такова петно, защото няма да ми останат здрави места за следващите дни.
В болницата ми показваха под ъгъл 45 градуса, на видеата на производителя казват 90 градуса...

На някой случвало ли му се е нещо подобно и може ли да сподели опит?
Здравей! На мен ми посиня мястото на убождане и доста ме болеше. Явно съм уцелила някой кръвоносен съд, но няма нищо страшно. Всеки път като си слагам пролутекса на мястото става като едно петно, но минава.

# 7
Много благодаря !!! Значи не само аз съм с този проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт