На море в БГ - 2007 - Всичко по темата!

• 52 768
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дюни засега ми изглежда най-добре за почивка с малко дете.
newsm10
Аз също мисля да се насоча натам за няколко дни Party

Ами, аз съм си капризна, признавам, не обичам на къмпинг, никога не съм ходила.Мъжът ми си пада.Това ме е втрещявало у него, моята глезотия и нежелание да се"слея с природата, под ритмите на китара на плажа" са втерщявали него.Сега си имам оправдание -детето. Twisted Evil

А Дюни навремето ми беше толкова скучен курорт, все ще се намери някой заспал германец да ни подвикне, че му пречим да спи.
Ама сега - идеално newsm10

Спокойствие, удобство, всичко включено, няма достъп на идиоти, дето ти късат нервите с чалга посред нощ......

И за детето е направо супер.
И нямам проблем, защото мъжът ми обикновено остава един ден с нас - като ни кара, и един - като ни взема, ние с малкия си купонясваме сами. newsm44

# 76
Така си е яко:)
На мен Дюни ми е любимото място...

# 77
ние тази година ще се насочим към Обзор, градът е станал невероятен, хем кипи живот (за разлика от повечето малки курортни градчета), хем можеш да намериш спокойно място, плажът е страхотен, много нови хотели...
миналата година бяхме само 1 ден там, но много ми хареса, не бях ходила от дете
п.с. не разбрах защо темата е за море 2006, не трябва ли да е 2007, или да пишем за миналото лято къде сме ходили

# 78
  • При хората, които обичам
ДЕ Ваня, много ми харесаха бунгалата, които предложи, само се притеснявам от комарите, тъй като съм бременна и не знам с какво мога да се мажа. Вие как се справяте с тях, много тежко ли е положението?

Справяхме се с Райд за включване в контакта. На верандата има изкарани тройка контакти - има място и за телевизора, и за него. И това лято/2006/ не бяха чак толкова много. Предишното бяха далеееч повече ooooh!

# 79
  • София
И аз да се включа!!!
И ние сме с две деца, търсим си хубави бунгала или къщички, на южното Черноморие.
И естествено снимки, че съм много любопитна. Wink
Тези на Арапя нещо не ги разбирам newsm78
Вече видях няколко вида, ама все различни...Различни хора ли ги държат??? И едните бяха много соц., а пък аз искам нещо по-съвременно. Все пак сме с децата.
Споделете, моля, кои са най-хубавите там?

# 80
  • 1st floor
къде по точно си ходила в Ахтопол и ако може цени някакви да кажеш Wink

# 81
Аz вече съм писала в таzи тема и понеже бях много доволна я пускам тук.Може някой да търси точно това.
Чиколина прегледах темата в която си писала, много добре изглежда този дом Юлия , само не пише за цени, да знаеш колко излиза на човек, макар и миналогодишни ?

# 82
Аz вече съм писала в таzи тема и понеже бях много доволна я пускам тук.Може някой да търси точно това.
Чиколина прегледах темата в която си писала, много добре изглежда този дом Юлия , само не пише за цени, да знаеш колко излиза на човек, макар и миналогодишни ?
По договаряне.Миналата година бяхме там в по_големият и платихме zа 4 въzрастни и 2 ни деzа 50лв. на ден.Ства въпрос zа време 10 дена от 24.05.За толкова хора,ново строителство( беz хлебарки  hahaha,че zнам и квартири с  ooooh!),3 стаи,2 бани с тоалетна,2 тераси с поглед към морето и на 1 кра4ка от морето го намирам супер.А и хаzяите бяха стра6но мили хора,чистят,сменят чар6афи,хавлии...Абе 1А  Peace

# 83
  • София
Ние сме две майки с по едно дете под 2 годишна възраст и искаме да ги заведем за първи път на море.
Предпочитаме две отделни стаи, та да не си пречат децата, че имат различни режими. Желателно е някоя станцийка, дето има и храна, ако не, може и бунгала. Да е прилично и спокойно и не много скъпо.
Благодаря на всички които се опитат да помогнат.

# 84
  • France
Зависи от много фактори-южно или северно черноморие,финанси,плажа сигурно трябва да е близо.
Миналото лято отидох на Арапя за пръв път.Сторими се в началото диво и без инфраструктора.Но се оказа страхотно.Има чудесни бунгала на 1-2мин от плажа.Пясъкът е едър,но водата е супер и плитка-къмпинга е около залив.Знам заведение,което е най-чисто и евтино.Имам координати

# 85
И аз съм се замислила за Арапя. В кой бунгала бяхте? Има няколко сайта все с бунгала в Арапя.  bouquet

# 86
  • Там някъде нейде !!!
Я дайте подробности за там , защото и аз имам оферта за края на юли . Колко интересно ще стане ако има повече бебчета  Laughing

# 87
  • France
Миналото лято бях с приятели,те имат каравана там,която е на 10м от съответното заведение.Собствениците имат и бунгала.половината от тях са чудесни.Заведението е по-евтино от останалите и чисто,вкусно.В бунгалата има кухненески бокс,баня,всичко е в теракот.
Георги Атанасов 0889 433486
Пламен                 0888981922

Навита съм да се съберем по женски.Имам дъщеря на 4,9г

# 88
  • Там някъде нейде !!!
А имаш ли някви снимки от там ? ако имаш моляте да ми изпратиш .

# 89
Аз да похваля бунгалата на "Фичоза" - това е на Галата, Варна.

Петнайсетина бунгала са, обикновено има поне 14 са семейства с деца. Близо е до Варна (не повече от 10 км), в южна посока, Има хубава гора  Rolling Eyes и морето не е претъпкато като плажовете в северните курорти.

Общи условия

Активация на акаунт