Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 61

• 33 837
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Абонаментът не може ли да се направи само за 1-2 месеца, докато си запазиш желания час?

# 631
  • Ланкър, планините Овнерог
По спомен май имаше и опция за месец, но няма гаранция, че в този 1м ще излезе час. Аз лично чакам от 2-3м да се освободи час за Карагьозов за септември (за следващия профилактичен). Лятото за около месец успях да резервирам за 3 прегледа през 3м.

# 632
Пише че може за месец.Ако не излезе за този период свободен час,не може ли да си продължиш абонамента докато запазиш час и после да го прекратиш?И дали може да си правиш абонамент когато трябва час и после да си го прекратяваш?

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 01:41 от Пипилота@

# 633
На месец в платената версия грубо излизат 4-5 часа. Аз така запазих.Абонамента ми е месец за месец.На датата му удържат сумата.Може да се прекрати по всяко време.
Гита,благодаря ,че ми каза.Heart
Часа се пази за теб 2 часа и после се предлага на следващият с абонамент.

# 634
Може да го прекратиш или удължиш за нов месец или година.
Аз така направих за друг лекар. Първо платих за месец и после реших да го удължа за година.

# 635
По спомен май имаше и опция за месец, но няма гаранция, че в този 1м ще излезе час. Аз лично чакам от 2-3м да се освободи час за Карагьозов за септември (за следващия профилактичен). Лятото за около месец успях да резервирам за 3 прегледа през 3м.

Гита, как си?

През колко време си правиш профилактика?

# 636
Знам ли как съм, като не ходя по лекари Joy
При Карагьозов първата година съм през 3м, в края на март ще ходя пак. През декември на прегледа всичко беше точно. Този месец ще ги наобиколя всички лекари - онколог, гинеколог, уролог. Дано гадта да продължава да я няма. Притеснявам се, че дясната ръка вече към 3м ме боли (все едно мускул), но ще питам онколога на къде да поема - невролог, съдов или ортопед.

# 637
  • София
Гита, работиш ли с компютърна мишка? Имах много силни болки в дясната ръка от мишката.

# 638
Привет, дами!
Резултатите от хистологията излязоха: HSIL  , т.е. високостепенна дисплазия до ca in situ в порциото, до зоната за трансформация( участъкът, който Карагьозов на профилактичен не видя, но  вече е минало ). Вече дишам спокойно. Пожелавам добри резултати на всички!
Гита: направи си регистрация в супердок плюс ( 100 лв. е абонамента на година) , излизат поне по 7-8 свободни часа на седмица. Не забравяйте да отбележите;” Изчакване за свободен час.
Информирай ме, ако има свободен час в периода: …..”Уведомяват на вайбър и мейл. Запазвах близо година по този начин.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 21:53 от Цветелина Спасова 765216

# 639
Цветелина Спасова 765216, със Супердок + съм от м.май миналата година. За сега не се освобождават за м.септември.
buni, взех си и подложка с гел, и вертикална мишка. По-удобно е, но май не е от това, защото не минава, а и не е само в китката болката. Мислех, че е от постоянното стискане на лимони за водата (нали трябва да се наливам заради пик.мехур, а чистата вода ми е гадна), започнах да го връткам на преса, не минава.

# 640
  • София
Гита, освен вертикалната мишка, ето това ме спаси мен, но след тримесечна употреба. Болеше ме цялата ръка.

# 641
Гита, много време има до септември. Като наближи месецът ще се освободи час, спокойно. 2024г. Поне 10 часа съм записала така, без проблем, но изчакай края на август поне.

# 642
Знам, знам, няма зависимост. През лятото (може би юни-юли беше) си записах 3 поредни часа за през 3м, като последния е сега в края на месеца, явно късмет беше. После минавам на през 6м прегледи и си чакам да се освободи за август-септември.

# 643
Ми извинете, но това звучи странно. Ще ми кажете ли защо всъщност е толкова трудно и тегаво, ама не с "Той е много добър." а с какво лично за вас е извършил някакво медицинско чудо?

Питам, щото аз си общувам по телефона с лекаря, който ме оперира, в смисъл питам си някакви неща и по телефона, отговаря ми, записва ми час. Не разбирам това поведение на звезда на вашия човек. Grinning
Майка ми се оперира - от рак на стомаха - във ВМА, лекарят също много известен, също му имаше телефона и нямаше проблем да ходи на преглед.

# 644
Абе, и за мен това с оперирани пациенти поне в рамките на година, проследяващи сериозни състояния, не е много ок.
Иначе пък обясняваше подробно на чакащи пред отделението близки какво се е случило на операцията. Аз понеже бях придружител във Вита в отсрещното отделение и отвън виждах как чакащи близки си говореха с Карагьозов и разпитваха. Не е било да се крие и да не дава информация.
От друга страна, в кабинета не пуска придружител. Говорим за диагнози с рак, където ще се обсъждат стъпки на лечение и операция. Хората са уплашени, ново им е и в стреса изпускат информация.
Но и в Плевен при Томов след операцията при моята приятелка е било на конвейр. Тя имаше усложнения след това и общо взето си остана с тях, въпреки че ходи пак на преглед след това.
Но все пак важното е, че онази гад я няма.
Общо взето такива са реалностите вече на много места.

Цвети, извинявай, че пак те връщам назад. Прочетох пак твоята история. Реално все пак и Карагьозов е предложил махане, въпреки че не е видял участък. А 3б група е била в канала последно. Каналът нали не се вижда на колпоскоп. Как Томов е видял изменения?
Сега Ка ин ситу от порциото или от канала излиза?
Чудя се не е ли трябвало при първата конизация да се направи скалпел щом е било Ка ин ситу. Летц не изрязва ли по-малко?
Извинявам се отново, че връщам към неприятни спомени.
Желая ти оттук нататък здраве и само хубави неща.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 10:09 от Дъждец

Общи условия

Активация на акаунт