BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 819
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 45
Виктор: “без брада”, “без брада”, “Виктор без брада”, “аз без брада” - абе разбрахме, чуек стига …

# 46
Според мен ББ трябва да накаже Виктор за дето рита като луд.. Тоя льольо у тях пак така ли прави? Много грозно държание, даже и врата удари. Ръката ще си счупи.. А Тодора дори не знам дали има смисъл да я коментирам.

# 47
Теодора е нетърпима, непоносима и адски неприятна, но да ви кажа изпитвам откровено съчувствие към нея. Той не я оставя изооообщо. Имам чувството, че той ходи с нея до тоалетната и я чака пред вратата.

# 48
  • До сърцето...
Сега последно - от 20 или от 15 години не се е бръснал Виктор? Laughing
От 35 години! Просто ги разбива на два периода за повече шок, разбийш ли.

Викторчо ще се изяде, че се е прекарал с обръсването.

# 49
  • SF
Сега последно - от 20 или от 15 години не се е бръснал Виктор? Laughing

200 пъти ти повтори, че от 20 години!
Те в Бургас от Нефтохима ги започват малко по-рано тези неща.

# 50
Значи, то в ББ се раждаха деца, умираха хора, развеждаха се, жениха се, тия двамата примати сега за кво се борят... Въобще не знаят къде се намират 🤣

# 51
Мерси, значи от 9годишен е с брада...Laughing
По рождение Joy

# 52
  • София
Вече май и аз си мисля, че трябва казарма за мъжете. Те днешните младежи по-суетни от жените.

# 53
Ръфането на луканка и шпек допринася за абсурда на разговора.

# 54
Беба развява коси и повтаря "Ето ви Беба без коса" в явно очакване Виктор да потвърди божествения й произход, обаче горкият след всяко "Беба без коса" повтаря с почти насълзени очи "Виктор без брада". Явно дори и чувствата не могат да му заглушат егото 🤣

# 55
Ей добре, че ТеДка се показа като некомплексарка. Личи си, че е човек, който въобще не го бърка, дори и след 10 часа вайкане, пак ще си даде нещата на мига!

# 56
  • София
Едно и също мелят тия от половин час, ето това ми е косата, ето ме без брада...боли ме ...

Теодора ставала и си тръгвала, а до вчера се виждаше на финала и нямаше кой да й се опъне Laughing

# 57
"Много ли съм грозен без брада"
Беба: "LOLOLOLOLOLOLOLOL не LOLOLOLOLOL"

# 58
  • София
Какво гледам…и слушам
Думата “брада” и ръфане на шпек

# 59
Ивонне защо налива масло в огъня? Това беше момента всички да отрежат Теодора.

Общи условия

Активация на акаунт