BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 892
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София /Абсурдистан
Марио не е сам в главата, не че другите са, де.

# 1 186
В затворено помещение със 100 човека какво се учудва.
Не гъз, пи@ка, ами и акита ще вижда. ОМГ.
Лигла.

# 1 187
Марио май е ексхибиционист и наистина трябва да се лекува. Дано не прави тези си изпълнения и пред деца.

# 1 188
  • София
Ванеса не се шокира от видяното, а от неговата наглост да се показва ...

Точно… без да искало било, ама друг път
..и това е рецидив! Миналия път беше напълно умишлено, а и още колко пъти не са ни го показвали...

# 1 189
За едно нещо й правя евала на Теодора. Такова търпение показва с Виктор, аз нямаше да издържа. Той е като нейна сянка, 24/7. Той е там, докато тя готви, докато се гримира, докато си оправя косата, тя няма миг спокойствие. Не мога да си обясня как това момиче издържа, за мен е изключително напрягащо дори само да го гледам.

# 1 190
Тази Ванеса е огромна лигла. Става доста неприятна вече с нейните детински лиготии, с които си мисли, че е много чаровна.

# 1 191
  • София
Ако приемем, че Ванеса е скандализирана от видяното, то коментарите и упреците и за иконата бяха преднамерени и грозни.  Явно се опитва да го дискредитира, защото го счита за един от малкото си конкуренти. Аз лично се дразня от дидактичния и тон на даскалица.

# 1 192
  • Някъде в Матрицата
Аз малко със закъснение ги гледам.
Направо да прекръстят тия цирки "Светът на Вико чуека" и на му дадат наградата. 😂😂😂

# 1 193
Не мога да оправдавам Марио за всичко... каквото и да си говорим и колкото и да гласуваме за него, дразнещ си е... Не е ок да вдига шум в 2 през нощта и то с прахосмукачка. Предната вечер им блъска по стената, че си говорят, но беше по-рано.
Ванеса не е казала, че го е направил нарочно и че е целял нещо. Ядоса се, че трябва да се проявява някаква съобразителност. Живеят в една къща и е нормално да има съобразяване с останалите. Нали.. и ние ходим с поли ама не се разкрачваме пред мъжете, само защото вече са виждали мамаситки. Smirk

# 1 194
Мисля, че всеки път биха го показали,защото друго по-пикантно от него няма.
В сезона на Тодор Славков той не си го прибираше. Еврото или се хилеше или ходеше да му се кара.

# 1 195
  • Варна
Такива пикли като ванеска ги хрускам на закуска. Мърла.

# 1 196
Ванеса страшно ме разсмя с очилата и физиономията си 😀😀😀

# 1 197
Ах, Ванеске, девственицеее.. колко злоба има в нея. А Веселка става все по- противна и апатична, мързелива, клюкареща, но минава между капките, ще дойде и нейното време. Само на мен ли ми се струва, че е свалила доста кг?

# 1 198
Мале, мале, мале! Виктор е платил за аборт на приятелката си, която е забременяла от друг........

# 1 199
Явно няма да разкриват Ивоннето Joy

Общи условия

Активация на акаунт