BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 734
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 350
Забравяме най-важното, чуеци, а то е, че ще чуем творчеството на Виктор от първа ръка. 😁

Беба моя, сладка и красива
Тръгна̀х си аз от таз къща миризлива.

Ша та чакам аз отвънка на троатоара,
Ша мечтая за устните ти кат’ на жаба,
И за вимето като на дива крава.

Отвън ша чакам с нетърпение,
Да влезем в стълкновение.

В Левски Г апартамент ша купя,
На Велин няма да са дупя.
Страхотно просто Joy

Да добавя малко, ако може

Беба моя, извънземна гледка,
ша та любя като табуретка.

Ша та чакам аз отвънка на троатоара,
за останалите боли ма фара!
Ша мечтая за устните ти кат’ на жаба,
И за вимето като на дива крава.

# 1 351
Марио започва да ме дразни или наистина има спешна нужда в клиника или е стратег. Прави се на жертва да го хокат и зрителите да го съжаляват и да спечели. Ще пускаш ти прахосмукачка в два през нощта или не си наред или искаш да ядосаш всички. А за халата няма да коментира,отврат.
А относно какво му се е случило,наистина е ужасно , но никой не си избира съдбата и не трябва на неговата възраст да очаква да го съжаляват,вече не е дете

# 1 352
Rhae Rhae, никой не е казал, че Марио е света вода ненапита. Като всеки човек има и добри, и лоши черти, но не е чак толкова черен, колкото преувеличават съквартирантите. Нито пък Ванеса е перфектният съквартирант. То и няма как да има перфектен съквартирант.
Просто Марио е идеалната мишена за всеки, който иска на негов гръб да блесне.

Нормално е  към края да Брадъра съквартирантите да станат по- неспокойни, лабилни, да има конфликти, опънати нерви, повече нетърпимост. Повече динамика.

# 1 353
  • София
По принцип за ситуацията с халата - на стената между леглата на Ванеса и Гого има огледало, в което се виждаше Марио. Няколко пъти си върнах, не се виждаше нищо и ББ не сложиха звезда или нещо такова за цензура. Ако Ванеса наистина е видяла нещо, то е било за части от секундата и много малко. Иначе щяхме да го видим и ние в огледалото.

# 1 354
Части или не, видяло се е. Гого също каза, че го е видял. Неприятна ситуация. И без това дразни как постоянно се разхожда по боксерки - и не само той. На Пацо например няма да му се отрази зле да слага горнище… Никой не иска да гледа отпуснати мъжки гърди.

# 1 355
Той ясно проявява симптоми на гранично личностно разстройство, на биполярно личностно разстройство, на хистрионно личностно разстройство.

Абсолютно точен коментар, въпреки че в професионалния ми ориентир не е препоръчително (даже никак) да се лепват такива етикети (жаргонно казано).

Доколкото и моята преценка би могла да бъде оценъчна (или смислена изобщо предвид обстоятелствата), съгласна съм — най-добре се вписва в граничността (и това ми се ще да го опиша с цел повече осведоменост по темата, тъй като хората нямат представа колко е тежко да бъдеш около личност с такава личностна организация). Иска ми се наистина да има повече превенция; повече професионален фокус с цел адекватна помощ на такива хора. Нямате представа колко (само)разрушетелни те могат да бъдат. Опасни и за себе си, и за околните.

Та, Виктор, поне така изглежда, живее в крайности, в двете полярности — или си лош, или си добър. „Черно-бяло” мислене — така нареченият „splitting” (разцепване) на психоаналитичен език. Няма нищо по средата, нищо сиво. Забелязва се и едно „магично мислене”, белязано от света на фантазиите — особено видимо бе в набързо създадения ирационален план за преместване в София; уж невинните мечти за съвместен живот с Теодора. Един средностатистически невротичен индивид не би „скочил” така за няколко дни, а при него го има този феномен на „любимия човек” (отново често срещано при граничната личност). Тотално вкопчване, обсебване. Друга ключова черта, която се наблюдава при гранично обособеното поведение е липсата на личностово ядро — не е хич случайно, че Теодора решава вместо него, той е „погълнал” нейните принципи, ценности, думата ѝ, ако щете; превърнал се е в огледалото ѝ в желание да бъде харесан. Това представлява основен похват за „спасение” и осигуряване на бърз близък контакт с желания обект. Страхът от изоставяне (темата с Велин и излизането на Теодора преди него във формата), гневните изблици, нестабилността в емоционален план, заплахите — отново силно влизат в графата. Букет, коктейл от взривоопасно поведение, при което, ако човек е достатъчно близо, би могъл да се превърне в една бледа сянка на себе си.

Нетерапевтирани, граничните личности стават отмъстителни, заплашителни, провокативни, манипулативни с доста добре застъпени нарцистични и импулсивни прояви. Не би било изненадващо след излизане на Виктор от ББ, ако той съзре неприемливата реалност, че Теодора не откликва на чувствата му, да се превърне в „хейтър номер 1”. Както я е обичал, така ще я и намрази.

# 1 356
Само не и Ваня Щерева, олицетворението на псевдоинтелектуалка..
Не че Патрашкова не е същата..

# 1 357
А Джугана?!Недоумявам кой я кани,а пък да я слушаш е вселенска мъка-ум,изказ,тембър..красота!

# 1 358
Никой от тях няма да може да стъпе на малкия пръст на Мегз… ще е хубаво ако я извикат отново

# 1 359
Виктор е бил симпатично дете

# 1 360
  • София
Виктор наистина има някакви проблеми, нищо от това, което ни показва в къщата не е нормално - нито тези бързи смени на настроенията, избухванията от въздуха, полярността... Хубаво би било да не пали от четвърт и да си даде малко време да помисли, преди да действа и говори. Цял ден храни съквартирантите, какви ли не ги нарече, плю, пеняви се, рита, блъска, обиден, зачеркна ги до един, после - ама ша изиняате, аку нещу. Не е на 15, не се прави така, само съвсем олеква и става за смях, нищо че никой не може да му стъпи на малкото пръстче.
Но като се замисля, предпочитам той да остане, Теодора е страшно скучна и няма какво да покаже и каже. Чухме й вече речника - "меШа", "заклЕЙ се"... Мерси съм от толкУ интелект!

# 1 361
Виктор си е направо хубавец на последната снимка (с коса и къса брада). Характерът е кофти. Но и аз като Reina предпочитам той да остане, а Теда да си ходи. Макар че ако можеше да се хванат под ръчичка и и двамата да излязат, щеше да е най-добре.

# 1 362
Виктор каза на Теодора, че не може да свали очи от нея, защото "Господ с шепи налял красота" в нея.
Какво може да е "развитието" на човек, който боготвори жена с изкуствени гърди и устни и татуиран венерин хълм?!

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 19:33 от arrianan

# 1 363
  • Варна
На последната снимка наистина има гей вайб с леко разтворените устенца и премежен поглед.

# 1 364
Виктор е бил симпатично дете

Имам чувството, че понастоящем носът му е различен - с по-остър връх и леко закривен.

Общи условия

Активация на акаунт